reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Ja lubie chodzic Tylko slaba mam skore na nogach ZAraz robia mi sie odciski skora schodzii albo jest okropnbie twarda ;/

:szok::szok::szok: a co Ty masz z tą skórą? Nie można jej jakoś wzmocnić? Jeja... A ja myślałam, że masz kondyche do bani :eek:... Sorcia wielka!

Ms.Marple, lepszy ten inhalator niż gaz ;-);-);-) i zdrowszy... A dzieci raczej lubia zasypiać w lekkim hałasie :sorry:...

Wróciłam jeszcze do Was, bo Młoda chyba jednak nie pójdzie tak szybko spac po tej swojej później drzemce a bynajmniej się nie zanosi :shocked2:, no to będę tu zaglądać hihihihihihihihihi będę na bierząco hihihihihihihihihihihihi...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej kochane
Spotkano bylo super, fajnie bylo was poznac. Sorki ze musialam tak szybko was opuscic ale jak by mi mala nie zasnela to potem do wieczora mialbym przesrane, tak juz ma jak nie zasnie o swojej godzinie to potem ze spania nici, a tak jak mowilam ona tylko potrafi spac w ciszy albo w wozku na spacerku ehhh przesrane!!!!
Justysia a Ciebie co tak pozno jeszcze na spacerek zebralo ???? oh Ty to masz kondyche:):) Nie zapomnij jutro o tych foteczkach dla mnie, zgory bardzo dziekuje, postram sie odebrac moze w piatek hmm albo w czwartek jak cos to jeszcze do Ciebie przekrece.
krycha wcale sie nie dziwie ze malenka nie chce spac, z tego co widzialam to pelna energii jest Twoja Oliwka
Moja Sophie juz sobie smacznie lula, tylko znow nic nie jadla do lozeczka bo mleczkiem pogardzila, bede musiala jej jeszcze dac zanim pojde sama sie polozyc

krycha wcale sie nie dziwie ze malenka nie chce spac, z tego co widzialam to pelna energii jest Twoja Oliwka

Hehehehe właśnie zasnęła :laugh2:...

Justysia21, tak sobie pomyślałam, że szkoda, że od razu nie zgrałaś zdjęć jeszcze z dzisiaj! Jak będziesz rozsyłać nie zapomnij o mnie :sorry:...

Teraz jeszcze tylko relaksujący kubeł wody do picia, przytualniec z wężem i lulu, bo zmęczyłam się okropnie, ale pozytywnie :-)

Do jutra...

Krycha robie maseczki na stopy peelingi kremy tarka pumeks masaze ... I nic :/

Ja na razie mamy znikam spac ... Zmeczona jestem ale ciezko bylo z usnieciem malej bo sie wczesniej polozyla i teraz poszla pozniej ...

Dobranoc :))

Dzień dobry!!! Nie mogłam w nocy spać, no :no:... Pyza dziś pospała ładnie, budziła się co te 2 godzinki, a mnie alergiczny katar dopadł i męczył, gnębił, wrrrrrr... Szkoda gadać :sorry:...

Hmm... Oj, nie zazdroszczę... Może potrzebne Ci będzie coś z Polski to przywiozę jak będę lecieć, co? Długo się już tak męczysz ze stópkami?

Aga_irlandia, kupiłaś już cóś na chrzciny dla Majeczki?

Drozdusia, udanej, spokojnej i bezpiecznej podróży! I obyś się dobrze czuła :tak:

Camomile, jak Wam nocka minęła? Igorek spokojniejszy? Dał Ci troszkę odpocząć?

Olivca, hop hop...

Ms.Marple, jak Bąbello? Katarek trochę odpuścił? Biedak, tyle czasu się męczy...

Alex2339, a jak u Was zdrówko? Byłaś z synkiem u lekarza? Wiesz już czemu tak kaszle?

Ciekawe jak tam Cytrusek się czuje? Teraz to już zapracowana mamusia :tak:

ZDRÓWKA ŻYCZĘ WSZYSTKIM CHOROWITKOM!!!!!!!!!!!!

Udanej środy, do później :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam kobietki.i spadam popakować się troszkę
Krycha jak na złość nie czuję się najlepiej.obudziłam się z bólem brzucha i krzyża.do tego jest mi tak niedobrze że raczej nic nie przełknę:no::-( no i jakby tego było mało to wysadził mi jeden duży żylak-od łydki aż po same udo.piękna duża żyła.nie powiem żeby nie bolało. i weź człowieku wybierz się w długą podróż:crazy: no nic.idę się zbierać
miłego dzionka

witam kobietki.i spadam popakować się troszkę
Krycha jak na złość nie czuję się najlepiej.obudziłam się z bólem brzucha i krzyża.do tego jest mi tak niedobrze że raczej nic nie przełknę:no::-( no i jakby tego było mało to wysadził mi jeden duży żylak-od łydki aż po same udo.piękna duża żyła.nie powiem żeby nie bolało. i weź człowieku wybierz się w długą podróż:crazy: no nic.idę się zbierać
miłego dzionka

Ło matko, Drozdusia, co za kanał :szok:... Oj, mocno trzymam kciuki żebyś dała radę i w miarę dobrze zniosła tą podróż! Na pocieszenie mogę Ci napisać, że my tu czekamy na Ciebie już z wielką niecierpliwością :-):tak::-)!!!

Na Natinke18 z resztą tyż :-D:-D:-D

sylcia ja też wiem jak to boli, szczególnie latem noszę codziennie inne buty i codziennie mam obtarte nogi, na urlop muszę brać 10 par klapek wszelakiego rodzaju:szok::wściekła/y:
w tej chwili mam zawsze buty na zmianę w bagażniku :tak::eek::eek:

drozdusia trzym się kobito i szybko wracaj, gdzie cie tam wywiało :laugh2:siedź babo na tyłku w domku i czekaj na poród:tak::tak::-D:-D

widzę, że ominęło mnie spotkanko z nowymi foremkami :sorry: szkoda ale myślę, że na następne już się załapiemy:tak:
Bąbel powoli zdrowieje dzisiaj będę w centrum ale nie koło południa a dopiero kiedy maluch wstanie z drzemki:sorry: jak będę to zadzwonię, może się jeszcze zobaczymy
justysia może po południu podjadę po avonki

reklama
Witam was :)) ahh pol nocy nie spalam Mala juz mi nie spii wiec ja juz tez nie pospie sobie A pisze z fona a te literki sa takie male ?! Oczo plasu dostaje ! :(

justysia, martuana wybaczcie mi babki ale nie dam rady isc na maraton do miasta :( Napisalam juz Marcie sms'a ... Sorry was :(

bozenko no to widze ze tez masz koszmar z stopami :/
krycha raczej nic nie pomoze :/ moja mama ma ten sam problem :/

Do góry