reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

A ja dopiero niedawno wróciłam do domku :-D, tak szłam na ten przystanek autobusowy i szłam i skręciłam na wiadukt i doszłam do miasta a potem kręciałam się w okolicach pracy węża żeby go zabrać :-p i Oliwa większość czasu sobie spała :tak::-)... Ale nogi mi włażą do d... masakra :szok:

Dzięki za spotkanko! Oj, lubiem ja spędzać tak czas...

Camomile, próbowałaś tych kropelek? Jakieś widoczne efekty? A nad łóżkiem szpitalnym nie wiszą zabawki, może Igorkowi ich brakuje :confused: już sama nie wiem...

Drozdusia, mam nadzieję, bo, jak widać, ja za centrumową delegacje robię :laugh2::-p:laugh2:

reklama
a ja właśnie wróciłam z ostatnich pożegnań i muszę jeszcze wykąpać malutką,położyć spać i wtedy odsapnę.
Camomile badania ok.Lola na szczęście zdrowa.taka widać jej uroda i jak czytam o Igorku to widzę że niektóre dzieci w pewnym wieku po prostu tak mają:sorry:
ms.marple mam czapusię.a miałam problem z rozmiarem bo wszystkie podobne do tej które chciałaś były do rozmiaru 44.w końcu jednak znalazłam coś w tym stylu.mam nadzieję że się spodoba-w brązach i ze sztruksu.i oczywiście wiązana.najwyżej mnie pogonisz:-)
idę robić małej żarełko i kąpać

a tu napisane a napisane :)) A moja malenka spi obudzila sie wypila cala butle mleka popila jeszcze herbatka i spi dalej :)) Widac dzis ja spotkanko u Justysii zmeczylo i tatrasa :) Mam nadzieje ze w nocy bedzie spala Bo i ja mam ochote pospac ...
Camomile nie zazdroszcze tych Twoich nocy :( Mi na szczescie mala budzi sie z 3 razy Staram sie nie narzekac lepsze to niz aby sie co chwilke budzila :/

... i tatrasa :)...
Camomile nie zazdroszcze tych Twoich nocy :( Mi na szczescie mala budzi sie z 3 razy Staram sie nie narzekac lepsze to niz aby sie co chwilke budzila :/

Przecież od Ciebie do Justysi21 nie jest aż tak daleko!!! Czytałas ile ja dziś się nałaziłam ;-)? Chyba ktoś tu musi nad formą popracować :-p... Ja wstaje do tej pory do Oliwki co 2 godziny, czasem częściej i póki co na zmiany się nie zapowiada :eek:... Damy sobie radę mamusie, uszy do góry :tak:!!!

ms.marple mam czapusię.a miałam problem z rozmiarem bo wszystkie podobne do tej które chciałaś były do rozmiaru 44.w końcu jednak znalazłam coś w tym stylu.mam nadzieję że się spodoba-w brązach i ze sztruksu.i oczywiście wiązana.najwyżej mnie pogonisz:-)

wielkie dzięki, i na pewno złego słowa nie powiem, że nie wspomnę o pogonieniu:-D:-D

dziewczyny znaleźlismy idealnego uspokajacza i usypiacza, ostatnio inhalujemy fumfla i wyobraźcie sobie w momencie załączenia buczącego inhalatora fumfel się kładzie zamyka oczy i zaczyna przytulac do poduszki i zasypia:szok::-D:-D:-D dzisiaj już mnie wykończył po 19tej i w złości powiedziałam do mojego m idź go poinhaluj może szybciej zaśnie a on włączył tylko urządzenie a mały zamilkł położył się i po 5 minutach spał:-D:-D:-D

Przecież od Ciebie do Justysi21 nie jest aż tak daleko!!! Czytałas ile ja dziś się nałaziłam ;-)? Chyba ktoś tu musi nad formą popracować :-p... Ja wstaje do tej pory do Oliwki co 2 godziny, czasem częściej i póki co na zmiany się nie zapowiada :eek:... Damy sobie radę mamusie, uszy do góry :tak:!!!

Ja lubie chodzic Tylko slaba mam skore na nogach ZAraz robia mi sie odciski skora schodzii albo jest okropnbie twarda ;/

reklama
Do góry