reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Ja tez sie ciesze ze juz jestem
Bylam na urlopie ale codziennie myslalam co tam u was ale niestety bylam bez neta ( a pozatym tak glupio cagle siedziec na necie jak sie ma gosci w domciu )
ale wkoncu jestem
To forum to jest jak narkocyk wciaga blyskawicznie

Noo zgodze sie 100 % forum wciaga niesamowicie ! Damianooo sie zawsze ze mnie smieje jak widzii ze tak czesto mam wlaczone te forum :))

Aga kochana przykro mi z powodu zdrowka Kuruj sie tam :)) niewiem jak dokladnie moze noo ale odpoczywaj to najwazniejsze chyba :))

reklama
Ech, Sylcia007, ale Ci dobrze... Też bym chciała swojego węża więcej w domu, ale muszę poczekać do wakacji, wtedy ma cały miesiąc wolnego! Bliżej są święta, na całe szczęście, ale zdecydowanie krócej ma labe, aż dwa dni :eek:;-)

No i muszę się z Wami zgodzić - to forum wciąga jak nie wiem :rofl2:...

wrocilam od dentysty:) Kamila ma juz wszystkie zeby zrobione....mamy czekac tylko jak nam wyznacza wizytke do ortodonty:)
a ja juz sie lepiej czuje:)cale szczescie:)
uciekam na brzydule:) no i do weza bo wrocil:)
do jutra

Witam sie i ja,ale dzis padnieta jestem:-(straaaaaaaaaaasznie.A tu jeszcze robota w domu:no:No ale coz poradzic.
Aga wspolczuje Ci naprawde,ja za 'panny'co miesiac ladowalam na pogotowiu taka masakre mialam z @!
A Olcia gdzie sie nam znowu stracila?
Spadam dziewczynki pranie nastawic

.....oooO...............
....(....)......Oooo....
.....\..(......(....)......
......\_ )......)../......
...............(_ /........
...BYŁAM................
.......... TUTAJ ........
.....POZDRAWIAM.........

ale sobie poszłam, bo nikogo nie ma :oo2::rolleyes2::-p

Krycha ale stopki :))

Babki u mnie okeyo obiadek pojedzony i grill byl dzis na kolacje A ja sie podobno chce odchudzic :p Malenka dzis taka marudna ze normalnie wysiadam ;/ Ale teraz malenka mi spi :) Na szczescie ja sie mecze ona bidula sie meczy :(( Ahh

Martuana to jutro po 13 bede :))
Cytrus kolezanko to nocke masz teraz dla siebie wypoczniej po ciezkim dniu :))

Hejka dziewczyny ja tak szybko sie witam i znikam.
Grypa mnie dopadła i się czuję jak z krzyża zdjeęta:-( I misio mały też cosik kaszle:zawstydzona/y: wiec ostatnio u mnie smarkato - kaszlato:-( Pozdrawiam gorąco i mam nadzieję że jutro będzie lepiej. Do juterka i spokojnych nocek życzę

Hejka dziewczyny ja tak szybko sie witam i znikam.
Grypa mnie dopadła i się czuję jak z krzyża zdjeęta:-( I misio mały też cosik kaszle:zawstydzona/y: wiec ostatnio u mnie smarkato - kaszlato:-( Pozdrawiam gorąco i mam nadzieję że jutro będzie lepiej. Do juterka i spokojnych nocek życzę

Zdrowka kochana zdrowka :)) Kuruj sie wraz z rodzinka U mni mala smarkala i sie wyleczyla i znow troche smarka :(

Hej
Witam wszystkie mamy z Limerick . Ja rowniez jestem z Limerick i jestem mama 4,5 miesiecznej Sophie:) Dzieki Justysi trafilam tutaj ehh narazie nikogo niznam ale mam nadzieje ze juz wkrotce bede z wami wszystkimi w temacie:) :-)

reklama
hej Gosiulka!!!! gwarantuje Tobie, ze szybko sie z wszystkimi babeczkami poznasz!!! fajnie , ze sie juz zapoznalas z forum hihiihih:tak:;-) pisz jak najczesciej!!!!
Kaja kuruj sie !!!!! i zjaw sie na jakims spotkanku :)
ja wlasnie bigos gotuje!!!! wiec jak bedziecie w piatek to moze sie zalapiecie :);-):laugh2:

Do góry