reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

A dziekuje teraz dobrze. ale z nim to w kółko jest coś....

A to dobrze jak dobrze ale nie martw sie ja sobie w ciezkich sytuacjach zawsze tlumaczylam ze zawsze moglo byc gorzej tylko szkoda ze dziecie sie tak meczy

Alex2339, witaj spowrotem! Jak tam wizyta gości się udała?

A udala sie udala zesmy weekend nad oceanem spedzili a teraz wszyscy zasmarkani chodzimy:sorry::sorry::sorry:

reklama
A udala sie udala zesmy weekend nad oceanem spedzili a teraz wszyscy zasmarkani chodzimy:sorry::sorry::sorry:

:-), jak widzisz więcej zasmarkańców tutaj hahahahahahahaha, a Wy przynajmniej nad oceanem wypoczęliście :-)

Kurczaki, jednak Oliwce coś tam jeszcze harczy i przeszkadza w nosku :unsure:, no ale dziś dopiero środa :sorry:...

witam sie !!!!
Sylcia Marta sama pojechala bo nie chciala Cie znowu ciagnac jak masz D w domu:)
a ja sie lece szykowac bo mam spotkanko z kolezanka :tak: do wieczorka :)

a ja już mam wszystko na dzisiaj pozałatwiane więc mogę się pobyczyć.tym bardziej że Lolek właśnie zasnął;-) potem jeszcze tylko pojadę odwiedzić babcię i na dzisiaj to byłoby tyle.
Krycha czuję się może troszkę lepiej ale bez żadnych tam rewelacji.po prostu musiałam się ruszyć,kupić pampersiochy bo mała ostatnio wali kupę kilka razy dziennie i sika jak nigdy,a do tego muszę się wziąć za te żylaki bo robi się nieciekawie.jedną parę pończoch dostałam a jutro mam odebrać drugą:sorry: mam nadzieję że cosik to pomoże bo zabieg mi się nie uśmiecha:eek::shocked2:
idę uwalić się obok łobuzicy to chwilę odsapnę

jestem jestem
ale czuje sie jakby mnie walec przejechal.....wczoraj dostalam okres( CHYBA ALE INACZEJ TEGO NAZWAC NIE MOZNA) i w nocy zemdlalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wrrrrrr...i karmie cyckiem i biore te tabletki anty od tygodnia ponad.....wrrrr........dobrze ze doszlam do pokoju i mojego A obudzilam ech.....zajal sie Majka i pilowal mnie....juz 4 razy dzis dzwonil do mnie.....
ech.....po porodzie z Anita tez tak mialam dostalam 6 tyg po i mialam krwawienia po 20 dni i wiecej kilka dni przerwy i znow to samo....i nie wiedzieli od czego.....i musialam przestac karmic cyckiem.....i przeszlo......ale sie meczylam pol roku taka bylam uparta zeby karmic.....
i cos mi sie zdaje ze teraz bedzie to samo...wrrrrr.....no nic....trza cierpliwie poczekac i zobaczyc co bedzie.....

KASIA IRLANDKA Majka sie urodzila to wazyla 3470 i mierzyla 51 cm zdaje sie.......

poza tym mala po szczepieniu caly czas grzeczna.....jakos na nia ono nie wplynelo tfu tfu

jestem jestem
ale czuje sie jakby mnie walec przejechal.....wczoraj dostalam okres( CHYBA ALE INACZEJ TEGO NAZWAC NIE MOZNA) i w nocy zemdlalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wrrrrrr...i karmie cyckiem i biore te tabletki anty od tygodnia ponad.....wrrrr........dobrze ze doszlam do pokoju i mojego A obudzilam ech.....zajal sie Majka i pilowal mnie....juz 4 razy dzis dzwonil do mnie.....
ech.....po porodzie z Anita tez tak mialam dostalam 6 tyg po i mialam krwawienia po 20 dni i wiecej kilka dni przerwy i znow to samo....i nie wiedzieli od czego.....i musialam przestac karmic cyckiem.....i przeszlo......ale sie meczylam pol roku taka bylam uparta zeby karmic.....
i cos mi sie zdaje ze teraz bedzie to samo...wrrrrr.....no nic....trza cierpliwie poczekac i zobaczyc co bedzie.....

Jejciu, Aga_irlandia :szok::szok::szok:, brzmi poważnie... I jeszcze to omdlenie :szok:... To rozumiem, że trzeba na Ciebie uważać jeszcze przez 5 miesięcy? Strasznie długo!!!!! Ty to się masz, Bidulo :-(...

ech ja to zawsze gratis cos od zycia dostaje:eek::zawstydzona/y:

No, ja dziękuję za taki gratis :unsure:... Ale też go sobie sama nie wybrałaś!

Moje dziecię własnie wstało! Nos ma jednak dalej zapchany :wściekła/y:, pospała raptem 1,5 godzinki i teraz zaczyna po mału rozrabiać :sorry:, ale widać, że śpiąca jeszcze jest! Zmykam obiadek przyszykować dla nas, bo do tej pory chatkę sprzątałam ;-)

Hej babki :)) Sorry ze tak pozno pisze :p Bylam troszke zajeta :)
Teraz mala sie bawii zabawkami :) Damianooo pojechal po motor i zaraz w domku bedzie
Krycha Damianooo jutro idzie na dzien gora dwa do pracy na kilka godzin a tak to mam go przez caly tydzien w domu tzn jeszcze 5 dni :)
A jakim busem do Justysii jechac to niewiem ?! Wiem ze do mnie czy do cresenht jest 308 :)
Alex fajnie ze jestes kochana :)
Colima jakby nie Twoja siostra to Bym Cie nie poznala :)) A mArtuana nie skojarzyla Ciebie tylko tez wlasnie Twoja siostre poznala :))
Aga malenka fajnie Ci wazyla :)

reklama
Do góry