reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Natinke to super ze wszystko ok u was :) Moja mala przez pierwsze dwa trzy dni tez byla marudna ale to pogoda byla niesamowita Mala lezala naga i i tak bylo za goraco ! ;/
Cytrus no no no widze nastepna kierwoniczka jest na forum :)) Kurcze ja to do prowadzenia sie nie nadaje ;/
A Twoja mala ma dzis 2 latka ? BO jakos cos tak na suwaczku widac :)) Jezeli tak to sto latek !!!

Kochane a ja czas spedzam z ptysiem swietnie Naprawde wszystko sie uklada rewelacyjnie jest mnostwo ciepla ciepla i ciepla I nie mowie o ogrzewaniu :))
Skonczylismy ogladac film Przekret To taka komedia o kolesiu ktory sobie stworzyl College bo do zadnego go nie przyjeli ;/ A teraz to moze jakis horrorek zobaczymy :)

Dobranoc kochaneczki :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dzień dobry laseczki.witam się i uciekam na śniadanko a potem jestem umówiona w sklepie rehabilitacyjnym po odbiór pończoch na moje żylaki.a wyglądają coraz gorzej.te na wierzchu to chyba już tylko operacyjnie da się zlikwidować:-( chyba że jakimś cudem po ciąży się wciągną:sorry: idem i nie wiem kiedy wrócem:cool2: dzisiaj mam parę spraw do załatwienia.miłego dzionka laseczki

dzień dobry babki
ciężka nocka za mną mam nadzieję, że to choróbsko wreszcie odpuści:wściekła/y:
dzieć jeszcze zasmarkany chodzi:confused2:

krycha dolne dwójki zauważyłam jak ostatnio byliśmy u martuany :-D:-D

cytrusek ale ze mnie pałka zapomniałam, że tam pracujesz:-D:-D a nudziłam się i krążyłam po całym centrum:-D:-D
cmoknij Julcie od ciotki na urodzinki:tak:

natinke odpoczywaj kobitko i korzystaj z rodzinnej pomocy:tak::tak::-D:-D niech się pozajmują dzieciakami;-)

olivco
dietka owszem bardzo pomogła ale pojechałam do polandu i się zapuściłam a teraz coś nie mogę wrócić chociaż nowe cele postawione to do realizacji coś daleko:wściekła/y:

Hejka :tak: Moi dzisiaj już pojechali:tak:ale wczoraj Marek był w domku taką miał gorączke:szok: dzisiaj troszke lepiej i już do pracy polazł:szok::no:A jak mu w gardło zerkłam to same ropsko :szok:TTaaaaaaaaaaaaaaaaaka angina masakra Twierdzi że dzisiaj lepiej ale ja to mu nie wierze:no: A my niedługo do GP na bilans jedziemy:tak: jutro zaś szczepienie:szok: I musze się zapytać co mają tu na pleśniawki bo moje maleństwo widze że ma:-(

Witam:-) Znów się dużo działo widzę ale jeszcze nie doczytałam co:-D Wiem że Olivca wróciła na forum:confused: Witam, witam dubliniankę:-)
Krycha no ja jestem strasznie zasmarkana ale Igorek ma się swietnie(odpukać). A nocka dzisiaj cud malina. Mały zasnął po 19 i jeszcze śpi:tak::tak::tak::tak::tak: Oby mu tak zostało. Krycha będziesz wiedziała do czwartku czy pójdziesz do Justysi?? Jeśli pójdziesz, to czy jak dam Ci kaskę odbierzesz mi avonki??? Plisss:-)
Zmykam jakieś śniadanko zrobić i poczytać zaległości;-)

reklama
Witam mamuśki!!! Oj, widzę ja światełko w tunelu hihihihihihihihihihi :rofl2:... Nocka nawet nie taka zła :tak:, nie chcę przechwalić, ale, odpukać, Oliwce jakby lepiej! Nosek już nie zapchany, nie smarczy, nie kicha i tak się zastanawiam skąd taka poprawa??? Nie to żeby było mi z nią źle :-p, bardzo się cieszę, że Oliwa zdrowieje!!!!! Tylko tak myślę czy przyczyniła się do tego wczorajsza kąpiel :confused:, bo musiałam Ja już wczoraj wucić do wanienki, bo ciałko przepocone, włoski tak samo, tylko wodę ciut cieplejszą niż zwykle nalałam :sorry:... No i obowiązkowo po kapieli skarpetki na nogi i body pod pajaca (choć to już była lekka przesada :eek::-p...)! Hmmm... Więc jak dobrze pójdzie to jednak przyleze do Justysi21, więc Camomile oczywiście, że wezmę Ci ten avonik no i kaskę na niego!

Ms.Marple, ja pamiętam, że wypatrzyłaś, ale myślałam, że jednego a nie dwa! Superancko, a u nas zastój :huh:...

Cytrus, fajowo, że się wkręciłaś w robotę i że Ci pasuje! Wszystkiego najlepsiejszego dla Juleczki i BIG KISS od Oliwci ;-)

Natinke18, Oliwka marudna była przy każdej zmianie otoczenia, ale w miarę szybko Jej przechodził no i jak widzę Adriance też już przeszło :-), więc zostało Ci tylko bateryjki ładować i wracać do nas wypoczęta :laugh2::tak::laugh2:

Madziakowalik, tak sobie myślę, Ty chyba raczej nie możesz w dalekie trasy startować, co? Możemy podjechać autobusikiem, tylko Justysia21 musi nam napisać jakim :blink:!

Martuana, nie zazdroszczę Ci, bo facetów to sie najgorzej leczy :-( są niereformowalni w tej kwestii! Ale lepiej żeby Twój mąż przeleżał tą anginę żeby na płuca nie poszło, może uda Ci się Go przekonać? No i zdrowiejcie :-D! A szczepionka się nie martw, Mati wygląda na odważnego faceta ;-)

Alex2339, witaj spowrotem! Jak tam wizyta gości się udała?

Drozdusia, a Ty znów w rejs ruszasz? Czyżby Ci sie lepiej zrobiło? :-D

Sylcia007, no, no, no miły wieczorek wczoraj miałaś, super:-D, może coś z tego będzie ;-)? Hahahahahahahahahahahaha... Dziś też masz D w domku?

Aga_irlandia, a Ciebie gdzie dziś wcięło?

Pogoda dziś pikna (przynajmniej tak z okna wyglada ;-)), ale jeszcze posiedzimy w domu! Nie ma co szaleć tylko trzeba do końca Młodą wyleczyć :rolleyes2:! Miłego dzionka życzę i do klikania :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry