K
krycha
Gość
Zobacz załącznik 166897
ja w czwartek bede szla zwazyc moje malenstwo mysle ze 5500 bedzie miec
Kasia ale twoje malenstwo napewno nie jest drobniutkie heheh
O, proszę, następna syrenka mała :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz załącznik 166897
Olcia wazy ok 7,5 kg, a ile mierzy to dokladnie nie wiem, ale ma spiochy na 74 cm i sa prawie dobre, takze tak ok 68 cm moze miec.A ile Oleńka waży i mierzy? Ciekawe co byś powiedziała jakbyś zobaczyła Julcie Justysi21 i moją Pyze (troszkę ponad 8 kg i 74 cm długa) hehehehehehehehehe...
Aaaa. bo ja mam polska GP. takze nie bylo problemuKasia nie zaszczepie bo jak bylam u gp to oni nie wiedza, tu sie tego nie robi tak mi powiedzieli... a w Pl bede dopiero za 1,5 miesiaca wiec lipa.... mam nadzieje, ze sie obejdzie !!!!
Zobacz załącznik 166897
ech laseczki,mam nadzieję że to nie wirusale nadal czuję się nieciekawie.jakaś taka osłabiona jestem i ledwo łażę.i do tego znowu mam bóle w krzyżu
dobrze że mama wróciła z pracy to mogę trochę odsapnąć od małej.mam nadzieję że jak przystopuję z bieganiem t za parę dni będę jak nowa
;-)
Olcia wazy ok 7,5 kg, a ile mierzy to dokladnie nie wiem, ale ma spiochy na 74 cm i sa prawie dobre, takze tak ok 68 cm moze miec.
a Cytrusek?? w wir pracy ja wciagnelo??
ide pojezdzic!!!!;-)