reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
ech laseczki,mam nadzieję że to nie wirus:crazy: ale nadal czuję się nieciekawie.jakaś taka osłabiona jestem i ledwo łażę.i do tego znowu mam bóle w krzyżu:sorry: dobrze że mama wróciła z pracy to mogę trochę odsapnąć od małej.mam nadzieję że jak przystopuję z bieganiem t za parę dni będę jak nowa:confused2:;-)

A ile Oleńka waży i mierzy? Ciekawe co byś powiedziała jakbyś zobaczyła Julcie Justysi21 i moją Pyze (troszkę ponad 8 kg i 74 cm długa) hehehehehehehehehe...
Olcia wazy ok 7,5 kg, a ile mierzy to dokladnie nie wiem, ale ma spiochy na 74 cm i sa prawie dobre, takze tak ok 68 cm moze miec.
Kasia nie zaszczepie bo jak bylam u gp to oni nie wiedza, tu sie tego nie robi tak mi powiedzieli... a w Pl bede dopiero za 1,5 miesiaca wiec lipa.... mam nadzieje, ze sie obejdzie !!!!
Aaaa. bo ja mam polska GP. takze nie bylo problemu
Zobacz załącznik 166897

ja w czwartek bede szla zwazyc moje malenstwo mysle ze 5500 bedzie miec

Kasia ale twoje malenstwo napewno nie jest drobniutkie heheh

Niooo... Twoja Majeczka to piekny okaz :).. a ile miala jak sie urodzila??

Drozdusia - zdrowka zycze.

Ostatnia edycja:
drozdusia biedulko,,, przy mamusi na pewno Ci się poprawi:)
No my naszej "małej" też ubieramy już ciuszki 3-6ciu, a jeden komplecik to już za mały jest, taka zła byłam bo specjalnie większy kupilam, właśńie 3-6ciu i ledwo go założyłam, hmm takie maluchy naprawdę szybko rosną. No a co robić jak ona ciągle by jadła i tylko buźką miele hihi Oszukuję ją wodą no ale przecież za wiele nie możńa:) A razem z nią ja przybieram na wadze:) Chyba się zgłosż edo was po ta dietkę sb, Bożenka Tobie ona bardzo pomogła co?

ech laseczki,mam nadzieję że to nie wirus:crazy: ale nadal czuję się nieciekawie.jakaś taka osłabiona jestem i ledwo łażę.i do tego znowu mam bóle w krzyżu:sorry: dobrze że mama wróciła z pracy to mogę trochę odsapnąć od małej.mam nadzieję że jak przystopuję z bieganiem t za parę dni będę jak nowa:confused2:;-)

Kuruj sie kochana i zdrowka zycze Mam nadzieje ze to nie jest nic powaznego !

Aga a Twoja niunia wyglda slicznie :))
Krycha mam nadzieje ze malenka sie jak najszybciej wykuruje :)
Justysia kochana ja nie wpadne do Ciebie w piatek Bo malenka dalej ma cos tam z nochalem i harczy wiec watpie ze sie wykuruje do piatku :(
Madzia pamietam jak Nadinka mi sie wiercila w brzuchu :)) Wiecznie i najbardzie kopala z prawego bokui wiecznie jej tam nogii bylo widac :))

A ja zaliczam dzien do udanych :)) Obzralam sie obiadkiem A tak w ogole to bardzo rodzinnie bylo Zakupki tez byly nakupowalam sobie troche rzeczy i do domu :))

Olcia wazy ok 7,5 kg, a ile mierzy to dokladnie nie wiem, ale ma spiochy na 74 cm i sa prawie dobre, takze tak ok 68 cm moze miec.

Wow :szok::-D spora ta Twoja Malizna hahahahahaha... No to widzisz, a moje roczne jest podobnych rozmiarów :-p:laugh2::-)...

Olivca, ja też kilka rzeczy nie zdąrzyłam Oliwce założyć, a o istnieniu niektórych dowiedziałam się dopiero jak pakowałam się do Polski, żeby je zwieść hahahahahahahahahaha... Bo najpierw odłożyłam, bo za duże były a później już za małe :-D:-D:-D! A teraz jak Ją ubieram to różnie, zależy od producenta, ale w szafie mam ciuchy i na 3-6 m i na 6-9m, 9-12m jeszcze za duże! Aha i jeden polarek, który nosiła już na początku tego roki na 0-3m w końcu już taki na styk, ale jeszcze może w nim śmigać :-)

Sylcia007, wiesz, no jak tak przyglądam się temu Jej katarkowi to na razie wizytę u Justysi21 widzę w czarnych barwach, ale jest dopiero wtorek, więc może jeszcze coś się zmieni ;-)! Nie ukrywam, że byłoby miło, bo lubię nasze spotkania no i zobowiązałam się Madziekowalik zaciągnąć na nasz zlocik... Ale nie ma co gdybać, zobaczymy jak wyjdzie :tak::sorry:...

Camomile, a Ty co tak cicho siedzisz? Jak tam Igorek? A Tobie już lepiej?

Ms.Marple, dopiero zauważyłam, że Adaś już ma 8 ząbków, super :rofl2:!

No i gdzie Martuanę wcięło? I Colimę?

a Cytrusek?? w wir pracy ja wciagnelo??
ide pojezdzic!!!!;-)

Oj, racja, Justysia21, racja :tak:... Gapa ze mnie i tyle! Zapomniałam o Cytrusku :zawstydzona/y::surprised::unsure:, sorcia :sorry:...

Pochwaliłabyś się jak tam Twoje postępy w jeżdżeniu :rolleyes2:...

Zmykam już mamusie, no dobra, moze jeszcze tu zerknę, ale dgyby mi się już nie udalo to słodkich snów Wam życzę i do juterka :-)

czesc dziewczyny :) melduje sie z polandu :) pogoda super,nie za goraco nie za zimno w sam raz na spacerki i zabawy na dworze :) dominik w 7 niebie,caly dzien w biegu!!!ada na poczatku troszke marudna byla,ale juz sie przyzwyczaila do nowego otoczenia i jest grzeczniutka :) goscie juz nas nawiedzili wiec teraz mozna odpocząć wreszcie heheh!!!troszku was poczytałam,ale na bierząco to raczej nie jestem!!!trzymajcie sie cieplutko :)))

reklama
Czesc dziewczynki,piszecie o mnie to i jestem:-)Wciagnelao mnie Justynko...oj tak,ale w pozytywnym tego slowa znaczeniu.Oderwalam sie troche o tej codziennej monotonii.A zagladam sobie tu do was czasem tylko pisac nie mam sily.Wracam do domu po 18 i chce z rodzinka troche czasu spedzic,wczoraj Julka miala urodzinki i mala imprezke mielismy.
Jesli chodzi o moje jazdy to jezdze juz sobie po ulicach takze uwaga!!W sobote mezus wsadzil mnie w auto i kazal jechac do smyth,potem do lidla i do tesco.Zlalam sie potem i cala sie trzeslam ale dojechalam:-D
Olenko jak dobrze ze jestes,stesknilam sie za Toba:zawstydzona/y:
Justys dzieki za pamiec.
Bozenka a ciebie dzis w crescent widziala ,pukalam w szybe i wolalam ale mnie nie slyszalas:-( Trzymajcie sie babeczki i milego kawkowania

Do góry