reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Nooo, w końcu coś się tu zaczyna dziać, bo zaglądam i zaglądam a tu cisza była jak nie wiem...

Madziakowalik, już teraz nie możesz spać, bo Cię dzidzia kopie, a co będzie pod sam koniec ciąży :eek:??? Poza tym trza Ci w końcu ten suwaczek zmajstrować :tak:

Aga_irlandia, zauch Majeczka :-D

Justysia21, może jak się rozpędzisz ze swoim prasowaniem to zajmiesz się i moim? Akurat pranko jedno wyschło hehehehehehehehehehe ;-)

reklama
Krycha zaczyna sie cos tu dziac bo pogapda dupowata:)ja na spacerku byla z Majka po szczepieniu ale ucieklysmy do domu bo zaczelo popadywac ech..........zreszta ja po 14 do szkoly p Anite musze jechac.....a wogole to jakos spac mi sie chce.....dobrze ze jutro mam solarium to chociaz sie pogrzeje:)

Krycha zaczyna sie cos tu dziac bo pogapda dupowata:)ja na spacerku byla z Majka po szczepieniu ale ucieklysmy do domu bo zaczelo popadywac ech..........zreszta ja po 14 do szkoly p Anite musze jechac.....a wogole to jakos spac mi sie chce.....dobrze ze jutro mam solarium to chociaz sie pogrzeje:)

No racja... Choć mi akurat dziś wsio-ryba czy pada czy nie, ale widzę, że się chmura co jakiś czas :eek:... Ale przynajmniej, nie będzie mi się nudzić jak zaczniecie więcej stukać hihihihihihihi :-p...

mowisz chyba o mnie bo jakos jak na razie dziewczyny gdzies wybyly hehehe
ja tez znikne niedlugo i pewni juz sie nie pojawie heheh ,....

Hmm... To nie zabrzmiało optymistycznie, no, ale co zrobić, każda ma swoje obowiązki ;-)! Ja też się za niedługo ulotnie, bo Pyza wstanie i trzeba obiadek jakiś wciągnąć...

Kto wie ile jest odcinków Dr. Housa s4? Dostępnych na osiołku jest tylko 16, to wszystko? Hm.. Aaaa i pojawiało się kilka odcinków z 5 :rolleyes2:...

ja tez znikam gotowac obiadek i zabieram sie za suwaczek :-):-) mam nadzieje , ze mi sie uda jak nie to bede czekala na pomoc :-).

Trzymam kciuki ;-)!!!

A ja już obiadek mam zrobiony tylko teraz czekam aż Oliwka się obudzi żeby nie jeść samej :sorry:...

Aga_irlandia, to mało razy próbowałaś :laugh2:... A mojego węża tak wciągnął, że stwierdził kiedyś (jak zaczął dopiero oglądać), że "dzień bez House'ika to dzień stracony" :-D:rofl2::-D! A w ogóle jak zobaczył pierwszy odcinek to stwierdził, że lipa jakaś i że ten doktorek to straszny cham, a potem się tak wciągnął, że hej! No, ale my mamy troszkę więcej czasu ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej kobietki.ja dzisiaj zrezygnowałam z dłuższych spacerków bo zaniemogłam.wyszłam do południa i ledwo łapkami przebierałam:szok::no::shocked2: to takie do mnie niepodobne...
i żołądek ciągle daje się we znaki.mdli i mdli.nawet jedzonko tak sobie tylko podskubuję:confused2::sorry: to chyba to zmęczenie materiału.w końcu ile można biegać:sorry:
Madzia ty już teraz nie możesz spać?a co to będzie jak dzidzia już wyskoczy z brzuszka:-p:tak::-D
idę się uwalić.Lola grzecznie się bawi więc jest okazja,obiadku i tak nie przełknę:eek:

reklama
Do góry