K
krycha
Gość
Ania myśle że wyjdziemy koło 11 ale damy Ci jeszcze znać a co katarku to u mnie też dzisiaj żądzi
Ok, będę czekać na fonik od Was :-)...
witam sie!!!!
bede o 14:00 pod hs
ja sie jutro niestety nie pisze na wypad do Miasta czyt. Krychy... bo wasze dzieciaki zakatarzone a mojej Julci wlasnie przeszlo i nie chce zeby miala katar na nowo :-(
Ale ściema, powiedz, że Ci się taki kawał na nogach nie chce iść hahahahahahahahahahaha !!! Nie, no ja Cię rozumiem w 100%, lepiej żeby Julcia nie złapała znów katarku !
Jeśli zaś chodzi o dzisiejszą wizytę to my bardzo chętnie, ale Camomile, czy Tobie ten katarek Oliwki nie będzie przeszkadzał... Nie chciałabym żeby Igorek się zaraził od Niej?
Ty chcesz byc po 11 na miescie ? Kurcze to my o 9 bedziemy musialy wyjsc aby dojsc )
krycha moja mala znow ma zapchany nosek :/ kurcze niewiem czemu Bo krople jej dalam nie trzymam jej w zimnym u mnie nikt kataru nie ma
Nie panikuj Maleńka, nam zajmuje dojście do Was godzinkę, więc czemu Wam miało by zejść 2 ? A pogoda bardzo sprzyjająca katarkom, więc czemu się dziwić?
Mamuśki, czy któraś korzysta z osiołka? Mamy problem z serwerem, zniknął nam i, sierotki, nie zapisaliśmy jaki to ! Help jak można
Ostatnio edytowane przez moderatora: