reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hej babki :)) Mi noc dosc fajnie minella Tylko w nocy jakos brzuch mnie bolal :(
Mi malenka jeszcze spii :))
Drozdusia to tak szybko trzeba dziecie do szkoly zapisywac ?! Niewiedzialam
Ms Marple kurcze no Ty to juz do woja zapisujesz hehe :))
Justysia daj pozniej znac co i jak z malenka !
Martuana mam nadzieje ze jakos sie zmiescimy u Ciebie ? Troche nas bedzie ...:)
Natinke to ja moge wpsac do CViebie kolo 12 Bo do sklepu sobie skocze szybko i bym wpadla to Marta by nas jakos zabrala ... ?
PATRICK SWAYZE UMARL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wspanialy aktor zakochalam sie w nim jak widzialam go w Dirty Dancing !

Ostatnia edycja:
Hej dziewuszki;-) Justyś jak tam Julcia?? rajciu biedactwo mam nadzieje że już jej przeszło takie maleństwo i już chore jakie to niesprawiedliwe nie?:-( Natalia ja mam auto 5 osobowe ale damy rade chyba się jakoś zbierze:-(my hahah grunt to pozytywne myślenie :))Ja będe Nati u Ciebie po 12 :) Ale z tą szkołą to mnie zaskoczyłyście bo ja mam Marka a o szkole nawet nie myślałam:)

nas nie bedzie najprawdopodobniej
niby nocka spokojna to znaczy co chwila sie przebudzala ale nie wymoitowala ale teraz jak jej Bartosz butle zaczol dawac to od razu haft.... jedziemy do szpitala bo mysle, ze do gp nie ma po co bo co on zrobi?? ach juz sama nie wiem tak w ogolnej kondycji to Jula sie swietnie czuje smieje sie gada zaczepia nas normalnie wszystko tak jak zawsze tylko te wymioty!!!!:-(

No witam sie ja wkoncu

Sloneczko nam ucieka pomalutku oby tylko nie padalo a u mnie dzieciaki zasmarkane chodza

Wczoraj wystawilam naszego krulika na podworko a ta cwaniara sobie wieczorkiem sprytnie otworzyla klatke i uciekla nam:-:)-:)-(dzieciaki juz spaly i tego nie widzialy i caly wieczor myslalam co ja im powiem a dzisiaj rano mwygladam przez okno a ona na podworku u sasiadki kwiadki obgryza:szok::szok::szok:

reklama
nas nie bedzie najprawdopodobniej
niby nocka spokojna to znaczy co chwila sie przebudzala ale nie wymoitowala ale teraz jak jej Bartosz butle zaczol dawac to od razu haft.... jedziemy do szpitala bo mysle, ze do gp nie ma po co bo co on zrobi?? ach juz sama nie wiem tak w ogolnej kondycji to Jula sie swietnie czuje smieje sie gada zaczepia nas normalnie wszystko tak jak zawsze tylko te wymioty!!!!:-(

Hm... Wiesz, Oliwka, jak byłyśmy w szpitalu to też rozrabiała, aż bałam się, że lekarz to nam w końcu nie uwierzy, ale badania mówiły same za siebie... Zdrówka jeszcze raz!!!!!!!!

Alex2339, w końcu! Co Ty nam tak znikasz Kobieto? ;-):-D

Do góry