K
krycha
Gość
ło matko a do jakiej szkoły ?
Ms.Marple, Ty też w takim razie będziesz musiała za niedługo działać :-)? Ulala, ledwo to się co urodziło a już mowa o szkole !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ło matko a do jakiej szkoły ?
mojego zapiszę do wojskaMs.Marple, Ty też w takim razie będziesz musiała za niedługo działać :-)? Ulala, ledwo to się co urodziło a już mowa o szkole !
mojego zapiszę do wojska
PATRICK SWAYZE UMARL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nas nie bedzie najprawdopodobniej
niby nocka spokojna to znaczy co chwila sie przebudzala ale nie wymoitowala ale teraz jak jej Bartosz butle zaczol dawac to od razu haft.... jedziemy do szpitala bo mysle, ze do gp nie ma po co bo co on zrobi?? ach juz sama nie wiem tak w ogolnej kondycji to Jula sie swietnie czuje smieje sie gada zaczepia nas normalnie wszystko tak jak zawsze tylko te wymioty!!!!:-(