reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hej mamki :) Wyspalam sie na calego :)) Pogoda jak zwykle prze wspaniala ;/
A ja mam pytanie o ten targ co jest w niedziele od 10 do 14 Mowilyscie o nim ostatnio dziewczyny ... On jest tak jakby koli Icona tej dyskii ... ? i w soboty tez jest ? Bo juz chyba wiem gdzie

Sylcia ta wyprzedaż jest tylko w niedzielę i lepiej być wcześniej bo po 13 oni się pomału zwijają.to jest koło Absolut hotel,na takim dużym poziomowym parkingu.może Camomile dokładniej ci wyjaśni bo mieszka w apartamentowcu obok tego właśnie parkingu-to się nazywa Barrington car park

Sylcia to jest taki parking biało niebieski a obok taki apartamentowiec nowy z czerwonej cegły. Ulica nazywa sie Sheep street. Jakbys sie zdecydowała to ja Ci mogę pokazać dokładnie;-)

hahha Justys nic sie nie stalo:) Werka juz wie gdzie mieszkasz wiec jakos te zamowienie odbierze:) Ma Ci dac znac na nk:)
a nie dzwonilam bo bylismy na 2 samochody a Majka sie wkurzala i ryczala w samochodzie wiec dluga i do domu:):):):)

reklama
Mala mi dzis takie sceny cyrkuje ze az strach Krzyczy i krzyczy do toalety nie moge isc bo ona jak uslyszy ze wychodze to krzyczy :( Ahh psychicznie jestem juz wykonczona adopiero 14 godzina :( Jestem chyba do niczego bo z jednym dzieckiem wysiadam czasem psychicznie Ale ona czasem tak da mi w kosc a ja z nia od rana do 18 sama dziennie oprocz niedzieli i noc tez nalezy do mnie ... Czasem jestem zmeczona :((

Do góry