reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

ha udalo sie::)
mala dalej spi:)cos mnie sie wydaje ze ona juz do cycka to sie nie przekona.....uparciuch jeden.....a dla mnie to podwojna robota bo nie zawsze czas mam zeby mleko sciagnac no....a tak z cycka by sie najadla i z glowy wrrrrrr
musze dzis z A jechac po jakies zakupy bo niedlugo pingwiny w lodowce w sniezki zaczna grac albo na sankach zjezdzac hahahahah

aaaa mam pytanie czy ktoras miala tego implanta antykoncepcyjnego?????cos musze wziac a nie wiem ....zawsze bralam tabletki ale zaczynam sie zastanawiac nad tym implantem.....choc moj A stwierdzil ze lepsze tabsy bo mozna odstawic a z implantem juz nie jest tak prosto....ciekawe co mu po glowie chodzi hehehhe

Ostatnia edycja:
reklama
aga- a juz w ogole nie dajesz cycka?... juz w ogole nie bierze?
jak bardzo chcesz to dawaj- i pomecz troszke Majunie...

a o jakim implancie mowisz?... wiem ze mi to nie otrzebne... hehe:p
ale jeszcze chyba nie slyszlam o takim czyms:/ :p

Ostatnia edycja:
ha udalo sie::)
mala dalej spi:)cos mnie sie wydaje ze ona juz do cycka to sie nie przekona.....uparciuch jeden.....a dla mnie to podwojna robota bo nie zawsze czas mam zeby mleko sciagnac no....a tak z cycka by sie najadla i z glowy wrrrrrr
musze dzis z A jechac po jakies zakupy bo niedlugo pingwiny w lodowce w sniezki zaczna grac albo na sankach zjezdzac hahahahah

aaaa mam pytanie czy ktoras miala tego implanta antykoncepcyjnego?????cos musze wziac a nie wiem ....zawsze bralam tabletki ale zaczynam sie zastanawiac nad tym implantem.....choc moj A stwierdzil ze lepsze tabsy bo mozna odstawic a z implantem juz nie jest tak prosto....ciekawe co mu po glowie chodzi hehehhe

ja niestety nie pomogę,ani w jednej ani w drugiej sprawie.ja antykoncepcji nie potrzebuje:(( a karmić piersią też nie mogę,więc jestem zielona w tych sprawach
a Said cwaniaczek.ja do Niego,że zjadłabym coś bo tak ładnie w kuchnii pachnie,a On do mnie to na jutro odgrzej sobie zupę.extra

colima ona jadla cycka tylko w szpitalu a potem ze wzgledu nawalu mleka ( a cycki mam rozmiaru hmmm duzego ze tak powiem) i powiekszonych piersi miala problem ze zlapaniem brodawki wiec odciagalam pokarm .....i tak juz zostalo ....niestety.....ale odciagam i daje i dokarmiam sztucznym tez bo glodomor z niej ze nie wiem...
a chodzi o implant anty Martuana chce go sobie wszczepic

mamuska- hehe... to Said tez sie chyba troszke zaangazowal w nasze spotkanko:D

aga- jak juz dlugo piersia nie karmisz to rzeczywiscie kiszka:/
dzieciatko po kilku butlach maja juz problemy z cyckiem:/
takie to madre te nasze cwaniaczki- szybko wylapuja ze butla szybciej leci:/
ale jak codziennie przykladasz to probuj- na sile- jeszcze nie wszystko stracone:)

a my zaraz jedziemy na wizytę u lekarza.Ja niestety oprócz normalnych wizyt jak Wy w szpitalu(tylko dużo częstrzych)jestem zmuszona do wizyt prywatnych.zobaczymy co się tam dzieję i skąd te 12 kg już teraz?do końca ciąży przyjdzie mi 100kg przytyć(żartuję)

ale jak codziennie przykladasz to probuj- na sile- jeszcze nie wszystko stracone:)

fakt,sam by pewnie chciał z Wami na ploteczkach posiedzieć.ja już wyszykowana.będę gdzieś za godzinkę może dłużej.trzymajcie kciuki

Mamuska25, trzymamy kciuki mocno!!!!!!

A moje dziecię jakoś nie chce sobie (i mi) życia ułatwić i butli absolutnie nie ciągnie :eek:

ahh mamy mamy :) zjadlam obiad jestem pelna :)) no niec bedzie niech kazda weznie na wszelki wypadek a ja dalej szukam ... znalazlam noze ale widelcy nie ma :( mysle czy czasem nie zostaly na starym mieszkaaniu

reklama
piszecie i piszecie.jest co czytać.
Aguś no ja chyba wiem co twojemu A chodzi po głowie;-) wydaje mi się że w sprawie dzieci on nie powiedział jeszcze ostatniego słowa:-)
Mamuśka trzymam kciuki:happy:

Do góry