reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Camomile nie ma sprawy kochana :))

Hej Aine mi rowniez milo Cie poznac kurcze szkoda ze tak daleko mieszkasz Ale i tak zapraszam na kawke zawsze :)) Noo a z tym sloncem to porazka ja czasemjuz po prostu dostaje depresji :(

reklama
A no racja, pogoda do kitu :eek:!!!!!!!!!!! Ja ma dziś plana poodsypiać trochę wakacje, ale, Drozdusia, jak chcesz to zapraszam do siebie! Ja już nigdzie nie wyłażę, bo Pyza jakaś taka ciepława... Wracam do śniadanka...

Czesc mamusie

No jua dzisiaj mialam pierwszy dzien w szkole Corcia byla taka szczesliwa ze idzie do szkoly az mi ulzylo tyko szkoda mi bylo mojego Synka bo tak biedny plakal ze on tesz chce isc do szkoly no ale pocieszam sie tym ze przynajmniej za rok jak pujdzie do szkoly to nie bede miala z nim zadnego problemu

Uciekam robic obiadek a pogoda to nam sie jesienna zrobila

No no no Natalko Zaklaszcz ode mnie Bravo Bravo dla Dominiczka :)) Dzielny chlopak :)
Ja pamietam kazdy dzien pojscia do nowych szkol Kazdy dla mnie byl koszmarny Bo niewiedzialam co i jaka klasa mnie czeka A tu jeszcze jezyk angielski Naprawde Twoj maluch jest dzielnym mezczyzna :))

Oj jojojojoj Widac mamuski dzis zajete bardzo :) Ja w sumie jedynie co mi dzis pozostalo to musze okna umyc ale kurcze raz pada raz nie ... No ale nic umyje je :))

Zycze wam milego dzionka kochaneczki :*****

reklama
dzien doberek....oznajmiam ze zyje...tylko co to za zycie hehehe
uciekam do obowiazkow

Heh, Aga_irlandia optymizmem zawiało jak nie wiem :-D:-D:-D...

Ja próbowałam sie przepsać, ale w efekcie w końcu się rozpakowałam na dobre, robię sobie obiadek i teraz wpadłam zobaczyć co u Was :-)! Moje dzieciątko dziś nadziało się czułkiem na kant ławy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, ale chyba nie bolało Ją za bardzo, bo nie płakała długo, ale śliwa jest... Znowu... Ale pewnie nieostatnia :eek::sorry:

Do góry