reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzień doberek.ja się witam dopiero teraz bo od rana nie mieliśmy prądu:crazy: dopiero teraz nam podłączyli.a tak lipa-ani kawki,ani herbatki.obiadzik dopiero teraz rozgrzewamy.masakra.mam wieści od Martuany-nie będzie miała internetu przez jakieś 2 tygodnie więc jak coś to kontaktować się z nią przez telefon.ale w czwartek będzie.dobra spadam na jedzonko:-)

reklama
Halo, halo!!! Dziewczynki, a gdzieś Was wcięło??? Co tu tak cicho???? :szok::szok::szok:

Ok spoko no ale fajnie ze bedzie :) Ahh moja mala ma dzisiaj okropne himery Placze i placze :( A mnie serce boli tak mi jej szkoda :(

Jak Maleńka? Już spokojniejsza? Oj, najgorsze jak dzidzia płacze a my nie potrafimy pomóc i nie wiemy o co chodzi...

Edit: Nie ma Was, to sobie idę! Za niecało godzinkę wąż wróci, jupi :laugh2::laugh2::laugh2:!!! Śpijcie spokojnie i do jutra ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Krycha z mala juz lepiej ale zmierzla jest dzis okropnie :( Ahh czasem opadam z sil tzn psychicznie :( ..........

A no tak w ogole to bardzo cichutko tu dzis oj jojojj :))

Jak na razie kobietki to dobranoc zycze ale moze jeszcze pozniej wpadne :))))

a my wlasnie wrocilismy od mojego przyjaciela... mala wykapana i jeszce jedzonko i lulu!!! a my sie potulasimy z mezolkiem!!!!
dobrej nocki babeczki!!!!:tak:;-)

moja malutka już dawno a ja zamiast pójść w jej ślady oglądałam film.teraz mam zamiar się położyć ale pewnie Laura stwierdzi że już jest wyspana i znowu będę się wkurzać że nie zdążyłam zmrużyć oka:sorry: ale jakoś nie potrafię się z nią położyć po 20.i tak bym nie zasnęła a jak ona śpi to mam w końcu czas żeby poczytać czy coś obejrzeć.a znowu rezygnować ze wszystkiego?:confused2: tyle że potem oczy na zapałki:errr: no cóż,jak to się mówi-nie można mieć wszystkiego.spokojnej nocy kobietki

Kurka jak ja się boję tego jutrzejszego dentysty myszki mojej, mam nadzieję że naprawdę ją uśpią na ta chwilę wyrwania ząbka i nie wystraszy mi się stomatologa bo jak na razie było ok. Amelka też zadowolona ze szkoły. Wklejam foteczkę :tak:
URL%5D
a nie pochwaliłam się dostaliśmy dziś papugę gadającą :tak:

reklama
dzien dobry :) ale ta pogoda jest okropna..a ja mam tyle prania,a niestety nie posiadam suszarki...coz trzeba dom ustroic ubrankami malej :)
kaja super twoja corcia wyglada,prawdziwa uczennica :)
zobaczymy jak domis dzisiaj bedzie w przedszkolu sie zachowywal,wczoraj jak wrocil to mi opowiada,ze inne dzieci plakaly i mamy nie chcialy wypuscic tak jak on rok temu...on teraz taki duzy i doswiadczony ,ze nie wypada mu plakac!
a Adusia zaczna sie ładnie usmiechac i odzywac :)
drozdusia wiem o czy piszesz,tez mam zawsze dylemat czy jak poloze dzieciaki isc spac razem z nimi i sie porzadnie wyspac czy wkoncu zrobic cos dla siebie,poczytac,poogladac tv czy pogrzebac w necie..mhh wolnego czasu tak malo a tyle rzeczy by sie chcialo zrobic :)

Do góry