reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
No, pospacerowałyśmu z Camomile i dzieciaczkami, ale Pyza się przedwcześnie obudziła i musiałyśmy wracać do domu na jedzonko! A teraz biega z misiem w rączce i bajkę w między czasie ogląda aaaaa i tulić się przychodzi ;-)! Drozdusia wklejaj fotkę nowej fryzurki!!!! Mamuska25, miło mi Cię poznać, jakoś mi wcześniej umknęłaś... :-D! Justysia21, matko kochana, spać tak długo, SZOK, chyba odsypiasz za nas!!!!!!! Hahahahahahaha...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
super fryzjerka.przynajmniej jak dla mnie.zawsze jestem zadowolona.chodzę do niej od ponad roku.za strzyżenie bierze 20 euro.dzisiaj za strzyżenie i pomalowanie odrostów zapłaciłam 30 euro.to Polka i przyjmuje w domu.mieszka niedaleko bus station.mam numer telefonu i namiary na nk jak coś

a fryzurka nie jest nowa Krycha tylko odświeżyłam starą.nudzi mi się ale jeszcze nie mam pomysłu na inną

ja tez sie do fryzjera wybieram... mam swoja stala fryzjerke i ona tez zarabiscie wloski robi...l. jeszcze mi nikt tak jak ona balejazu nigdy nie zrobil... moim zdaniem jest swietna... ale teraz na balejaz nie ide trzeba cos nowego wymodzic :) cos extra czego jescze na glowie nie mialam ale jak to ze mna bywa nie mam pojecia kiedy sie wybiore od porodu do solarium ide i jeszzcze nie doszlam :)
Colima Twoj wazy 6.2 o jaaaa moja ledwo piatke przekracza hihihihi
moja Jula rekordy w spaniu pobija wlasnie sie obudzila z 4godzinnej dzemki i to tak od wczoraj..... ja na spanko wziela wczoraj tez dlugo spala i za godzinke po dlugiej dzemce znowu przyciela komara na godzine

Mamuska zrob co chcesz Ja i inne mamy z checia sie poczestujemy Ja uwielbiam kuchnie swiata :)
Alex i kaja a moze i wy macie ochotke wpasc do mnie na kawke :))
Justysia mam nadzieje ze sie pomiescimy Uuu ze bedzie gdzie siedziec :))

Ooo czy ja mam tyle sztuczccy ? :))

A ja u fryzjera bylam i jestem zadowolona z mojej glupkowatej fryzurki :))
Colima jak karmisz piersia to nie ma sie co martwic niejedne mamy rowniez karmia a dla kazdej kobiety=matki to cos normalnego a jezeli karmisz butelka to zrob wiecej mleka albo ja mam wode niegazowana z ktrej malej robie mleko mam butelki i mam sterylizator jakbys chciala uzyc to sobie zawsze mleczko czy herbatke mozesz zrobic kochana :)) Wiec zabieraj malego i zapraszam do siebie na kawke :)

Moja malenka jakbylam pon przeszly poniedzialek to wazyla 6600 :))

Do wszystkich mam ktore przyjda do mnie na kawke !!! Kochane ja sie zabije chyba Kurcze ubierzcie sie cieplo i wezcie sobie jakies butki albo zostaniecie w obecnych Bo u mnie dalej niechodzii te ogfrzewanie a landlord powiedzial ze dopiero przyjda go naprawic w polowie wrzesnia !!!!!! A moje mieszkanko nie jest za cieple ;/ Jestem taka taka taka zla ze azz strach ;/

reklama
Do góry