reklama
K
krycha
Gość
No, pospacerowałyśmu z Camomile i dzieciaczkami, ale Pyza się przedwcześnie obudziła i musiałyśmy wracać do domu na jedzonko! A teraz biega z misiem w rączce i bajkę w między czasie ogląda aaaaa i tulić się przychodzi ;-)! Drozdusia wklejaj fotkę nowej fryzurki!!!! Mamuska25, miło mi Cię poznać, jakoś mi wcześniej umknęłaś... ! Justysia21, matko kochana, spać tak długo, SZOK, chyba odsypiasz za nas!!!!!!! Hahahahahahaha...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
D
drozdusia
Gość
super fryzjerka.przynajmniej jak dla mnie.zawsze jestem zadowolona.chodzę do niej od ponad roku.za strzyżenie bierze 20 euro.dzisiaj za strzyżenie i pomalowanie odrostów zapłaciłam 30 euro.to Polka i przyjmuje w domu.mieszka niedaleko bus station.mam numer telefonu i namiary na nk jak coś
a fryzurka nie jest nowa Krycha tylko odświeżyłam starą.nudzi mi się ale jeszcze nie mam pomysłu na inną
a fryzurka nie jest nowa Krycha tylko odświeżyłam starą.nudzi mi się ale jeszcze nie mam pomysłu na inną
D
drozdusia
Gość
właśnie ci wysłałam ten numer
justysia21
Elfikowa mama :D
ja tez sie do fryzjera wybieram... mam swoja stala fryzjerke i ona tez zarabiscie wloski robi...l. jeszcze mi nikt tak jak ona balejazu nigdy nie zrobil... moim zdaniem jest swietna... ale teraz na balejaz nie ide trzeba cos nowego wymodzic cos extra czego jescze na glowie nie mialam ale jak to ze mna bywa nie mam pojecia kiedy sie wybiore od porodu do solarium ide i jeszzcze nie doszlam
Colima Twoj wazy 6.2 o jaaaa moja ledwo piatke przekracza hihihihi
moja Jula rekordy w spaniu pobija wlasnie sie obudzila z 4godzinnej dzemki i to tak od wczoraj..... ja na spanko wziela wczoraj tez dlugo spala i za godzinke po dlugiej dzemce znowu przyciela komara na godzine
Colima Twoj wazy 6.2 o jaaaa moja ledwo piatke przekracza hihihihi
moja Jula rekordy w spaniu pobija wlasnie sie obudzila z 4godzinnej dzemki i to tak od wczoraj..... ja na spanko wziela wczoraj tez dlugo spala i za godzinke po dlugiej dzemce znowu przyciela komara na godzine
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Mamuska zrob co chcesz Ja i inne mamy z checia sie poczestujemy Ja uwielbiam kuchnie swiata
Alex i kaja a moze i wy macie ochotke wpasc do mnie na kawke )
Justysia mam nadzieje ze sie pomiescimy Uuu ze bedzie gdzie siedziec )
Ooo czy ja mam tyle sztuczccy ? )
Alex i kaja a moze i wy macie ochotke wpasc do mnie na kawke )
Justysia mam nadzieje ze sie pomiescimy Uuu ze bedzie gdzie siedziec )
Ooo czy ja mam tyle sztuczccy ? )
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
A ja u fryzjera bylam i jestem zadowolona z mojej glupkowatej fryzurki )
Colima jak karmisz piersia to nie ma sie co martwic niejedne mamy rowniez karmia a dla kazdej kobiety=matki to cos normalnego a jezeli karmisz butelka to zrob wiecej mleka albo ja mam wode niegazowana z ktrej malej robie mleko mam butelki i mam sterylizator jakbys chciala uzyc to sobie zawsze mleczko czy herbatke mozesz zrobic kochana ) Wiec zabieraj malego i zapraszam do siebie na kawke
Colima jak karmisz piersia to nie ma sie co martwic niejedne mamy rowniez karmia a dla kazdej kobiety=matki to cos normalnego a jezeli karmisz butelka to zrob wiecej mleka albo ja mam wode niegazowana z ktrej malej robie mleko mam butelki i mam sterylizator jakbys chciala uzyc to sobie zawsze mleczko czy herbatke mozesz zrobic kochana ) Wiec zabieraj malego i zapraszam do siebie na kawke
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Moja malenka jakbylam pon przeszly poniedzialek to wazyla 6600 )
Do wszystkich mam ktore przyjda do mnie na kawke !!! Kochane ja sie zabije chyba Kurcze ubierzcie sie cieplo i wezcie sobie jakies butki albo zostaniecie w obecnych Bo u mnie dalej niechodzii te ogfrzewanie a landlord powiedzial ze dopiero przyjda go naprawic w polowie wrzesnia !!!!!! A moje mieszkanko nie jest za cieple ;/ Jestem taka taka taka zla ze azz strach ;/
Do wszystkich mam ktore przyjda do mnie na kawke !!! Kochane ja sie zabije chyba Kurcze ubierzcie sie cieplo i wezcie sobie jakies butki albo zostaniecie w obecnych Bo u mnie dalej niechodzii te ogfrzewanie a landlord powiedzial ze dopiero przyjda go naprawic w polowie wrzesnia !!!!!! A moje mieszkanko nie jest za cieple ;/ Jestem taka taka taka zla ze azz strach ;/
reklama
justysia21
Elfikowa mama :D
Stycia Ty sie tak kobieto nie stresuj tym spotkaniem hihihihi