reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzień doberek
alex kaja wasze dzieciaczki wyglądają rewelacyjnie w mundurkach aż się łezka w oku kręci... nawet nie chce myśleć jak to będzie kiedy Bąbel pójdzie do szkoły:szok::-D:-D

drozdusia , natinke jak tu się położyć wcześniej , kiedy jeszcze tyle roboty a i człowiek by się trochę po relaksować chciał:eek::eek: ja za to odbijam sobie rano, kiedy kładę Bąbla o 10tej to i ja się wrzucam do wyrka i tak urywam godzinkę z nieprzespanej nocy -- inaczej chodzę jak zombi:confused2:

ło raju ile ja mam roboty , sprzątania i prania a jakiego lenia:eek::eek:

sylcia to nic niezwykłego takie zmęczenie jesteśmy tylko ludźmi a etat mamy dwudziestoczterogodzinny

reklama
drozdusia tak to juz jest w Zyciu albo rybki albo akwarium :)
kaja ja tu bylam u dentysty i tez wyrywalam zeba nic nie czulam ale rwal mi poltora godz ! I jeszcze kawaleczek zostal ! I zazyczyl sobie 100 euro ! Ale nie martw sie z dzieckiem napewno bedzie inaczej :) Ja bylam u dentysty kolo Cresent ...

Ms Marple zgodze sie ... Ale czasem moge robic caly dzien i siedziec z mala a czasem jakos po prostu nie mam sil Chyba przez ta pogode :(
Natinke tak jak mowilam Twoja maly mezczyzna juz jest dorosly na swoj sposob i widzisz sam stwierdzil ze nie wypada mu plakac :) Naprawde dzielny chlopak :))
Kaja a malenka wyglada superr Fajny ma komplecik czasem w tych szkolach sa wstretne ... A plecaczek tez ma superr Sama bym taki chciala :p Przeciez kazda z nas jest mala ksiezniczka :))

Ostatnia edycja:
dzień dobry.ja to w sumie nie mam za wiele do roboty.tylko obiadzik wstawić no i pranie.jedno wisi i się suszy a cały kosz brudnego woła o pomstę do nieba:-) i chyba jeszcze powoła bo jak patrzę na pogodę to raczej nie wystawię nic na zewnątrz:-( zmykam na śniadanko i wstawić jakiś obiadzik.miłego dzionka

dzień dobry.
wczoraj mnie nie było, bo pojechaliśmy do znajomych do Dublina.zabawa cudowna.Tylko niestety moje dzieci strasznie zle znoszą podróże.Muszę dawać im środki przeciw chorobie lokomocyjnej.A i tak nie mogą nic jeść w aucie,bo skutki są wiadome.

witam sie!!!!!!!!!!
ale paskudna pogoda...buuuu na spacer nawet wyjsc nie mozna i co tu w domu robic:eek:

Tyle rzeczy można porobić w taką pogode.
zrobić to co w dzień słoneczny będzie szkoda tracić czasu.pranie,prasowanie,poczytać książkę,zrobić przemeblowanie w domu.
my właśnie szykujemy stroje na ślub przyjaciół.

hello mamsuka i justysia :) ahh ja to jak na razie sniadanie jem Ta wasa chce mi sie juz rzy ... i konczyc nie bede ;/ Ja robie pranie i musze powyceirac krzesla na jutro I wyparzyc sztucce :p No i isc do sklepu po zakupki Dobrze ze mam blisko sklep Ale w centrze jest troszke drogo wiec niewiem czy sie nie wybrac do tesco a i musze isc po kolejne antybiotyki Bo dalej mam bole :(

reklama
z tego co przeczytałam masz zapalenie jajników?ja na szcześćie nie zarazem niestety nie wiem co to znaczy?
zapomniałam,że jutro spotkanie z Wami.zaram się idę brać za gotowanie bułeczek poori i robić sos raitas i ciasto migdałowe

Do góry