reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
dzień dobry.co za dzień.mała zarwała mi noc i w efekcie prawie zaspałam do maternity.nawet śniadania nie zjadłam.a mała łazi od rana i wyje,marudzi,przewraca się o własne nogi.jest strasznie nerwowa.ja już nie wiem o co jej chodzi.od kilku dni ma takie fochy:no:
Krycha to rzeczywiście mieliście przeboje przed samym wyjazdem:-( na szczęście wszystko dobrze się skończyło o jesteście znowu z nami:happy:

idę zjeść w końcu śniadanko i zrobić na szybkości jakiś obiad a potem do fryzjera.i jak zwykle wszystko na szybkiego i z wywieszonym jęzorem:sorry:

Hejka laseczki melduję się i ja :tak:
Michaś właśnie usnął ale ja za chwilkę musze bryknąć po Amelkę do szkoły :-)
Jejku dziś pierwszy dzień, jak ona śmiesznie wygląda w mundurku hihhihi < jak znajdę chwilkę dziś to wkleje fotkę>. Byłam z nią rano to bardzo się cieszyła bo czwórka dzieci z jej przedszkola chodzi z nią do klasy < nie wiem czy tak jest wszę dzie ale tu -co mnie zdziwiło Juniorki i Seniorki maja jedna panią i tą samą klasę tylko jedni siedzą po jednej stronie drudzy po drugiej> i pierwsze ci powiedziała to że jest fajnie i inaczej niż w przedszkolu ....ach. Córka mi dorasta:-D

Ms Marple no ja mieszkam za szpitalem tylko niewiem jak sie on nazywa Jedziesz dalej tam prosto ta ulica glowna i jest tam skrzyzowanie a pozniej rondo jak sie nie myle i na moim rondzie jest duzy sklep Casey z meblami i obok mnie jest sklep Centra i obok niej jest apteka solarium i Jest tez hotel South Court Hotel to jak tam sie znajdziesz to ja kochana wyjde po Ciebie :))

Kaja no Ty to masz mala uczennice w domku Mala dama juz wyrosla z niej :))

ale numer, właśnie szukałam na wątku przepis na zapiekankę sylci i okazało się, że ominęłam jakieś 5 stronek :szok: tyle naprodukowałyście jak mnie chwilę nie było:-D:-D:-D ale już jestem na bieżąco:tak:

dzień dobry!a czy ja też mogę się z pociechami i wielkim 14 tyg brzuchem przypałętać?szok już przytyłam 12 kg.czyli jak w poprzednich ciążach 40 kg dodatkowo przekroczę.ja dzisiaj trochę niedostępna.mam obowiązki :(

reklama
dzien doberek:)
JUSTYS jasne ze chce ciuszki tylko nie wiem jak je odbiore jeszcze:(jakos cos wymyslimy chyba....
a ja dzis ANITE do szkoly bym nie puscila bo wydawalo mi sie ze od jutra zaczynaja tak jak Kamila,,.....heheheh...no nic....jutro juz 2 do zawiezienia a we czwartek wszystkie juz...
SYLCIA bardzo mi przykro ale ja niestety nie zagoszcze u Ciebie w czwartek niestety...nie wyrobie sie:(:(:(:(szkoda.....
a co do PEPKOWEGO u mnie to zrobie jak Gosiaczek jeszcze sie pojawi bo chcialabym zeby wszystkie byly....tak wiec jesli ktoras bedzie wiedziec ze Gosia juz jest to poprosze jakies namiary bo trza bedzie z nia sie dogadac a neta nie ma:)

dobra
uciekam dalej.....obiadek zrobilam,posprzatalam i juz 3 pralka prania lata.....ech...po poludniu jeszcze poprasuje chyba wrrrr......robota nigdy sie nie konczy.....no nic...
do pozniej

Do góry