reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Bozenka dzieki za maila :)
Mamuska ja bardzo chetnie skosztuje tej kuchni jeszcze nigdy nie mialam okazji
jeszcze tylko Colime trza zwerbowac na spotkanko... tylko Sylcia czy my sie wszystkie pomiescimy??:-D

Czesc mamusie
ale zescie sie rozpisaly nie nadazam za wami czytac
ja mam troche pracy w domciu Corcia mi jutro pierwszy raz do szkoly idzie chyba bardziej sie denerwuje niz ona

Krycha super wkoncu jestez przykro mi ze twoja corcia sie musiala tak wycierpiec

Alex wiem co czujesz bo ja miałam to samo wczoraj ;-)Ale poszło gładko więc mam nadzieję że i u Ciebie tak będzie tj bez łez itd i Emilka będzie zadowolona;-)

witajcie:D
my dzisiaj bylismy na gardzie zeby podbili papiery na paszport

i dzisiaj zadzwonila pani doktor z health centre- zebysmy przyszli na 3 month check... i nie dawno wrocilismy. Kubun juz wazy 6,2 kg!

tak go dzisiaj wymeczylam tymi jazdami ze teraz spi jak zabity:)

na spotkanko... hmm... nie przepadam jezdzic z Kubuniem- tzn boje sie jeszcze:/ ze bedzie ryczal, ze bedzie glodny... heh...
ale jak bedzie ladna pogoda to chetnie sie z wami spotkam:D
sylcia z tego co przeczytalam mieszka bliziusienko:D

witajcie:D
my dzisiaj bylismy na gardzie zeby podbili papiery na paszport

i dzisiaj zadzwonila pani doktor z health centre- zebysmy przyszli na 3 month check... i nie dawno wrocilismy. Kubun juz wazy 6,2 kg!

tak go dzisiaj wymeczylam tymi jazdami ze teraz spi jak zabity:)

na spotkanko... hmm... nie przepadam jezdzic z Kubuniem- tzn boje sie jeszcze:/ ze bedzie ryczal, ze bedzie glodny... heh...
ale jak bedzie ladna pogoda to chetnie sie z wami spotkam:D
sylcia z tego co przeczytalam mieszka bliziusienko:D

to Ci rośnie kochany ciężar.haha u mnie w domu cisza.Nico zasnął między zabawkami, a Zarah sama też komara ciśnie.czyli chwilka dla mnie.

właśnie wróciłam od fryzjera.chociaż odpoczęłam chwilę od małej marudy.niewiele brakowało a zasnęłabym na fotelu.tak mi się fajnie zrobiło jak mi tak merdała we włosach....cisza,spokój.totalny relaks:tak:
no ale już wróciłam do rzeczywistości.i wypadałoby zjeść teraz jakiś obiadzik:-)
Mamuśka to mi smaka narobiłaś na to żarełko;-) fajnie by było cię poznać
Ty Colima też wpadaj.my wszystkie ciągniemy za sobą dzieciaki.a jak mały będzie głodny to dostanie najwyżej jakiegoś kurczaka czy sałatkę;-):-D

reklama
właśnie wróciłam od fryzjera.chociaż odpoczęłam chwilę od małej marudy.niewiele brakowało a zasnęłabym na fotelu.tak mi się fajnie zrobiło jak mi tak merdała we włosach....cisza,spokój.totalny relaks:tak:
no ale już wróciłam do rzeczywistości.i wypadałoby zjeść teraz jakiś obiadzik:-)
Mamuśka to mi smaka narobiłaś na to żarełko;-) fajnie by było cię poznać
Ty Colima też wpadaj.my wszystkie ciągniemy za sobą dzieciaki.a jak mały będzie głodny to dostanie najwyżej jakiegoś kurczaka czy sałatkę;-):-D

A jaki fryzjer?gdzie?jaka cena??
wybaczcie,ale ja szukam dobrego fryzjera.mam włosy za 4 litery i chciałabym z nimi coś zrobić,ale tu tylko chrzanią włosy.

Do góry