sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Aga nie ma sprawy ) Wpadniesz do mnie jak bedziesz mogla kochana :*
Mamuska tez wpadaj jak masz ochote )
Mamuska tez wpadaj jak masz ochote )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witajcie
my dzisiaj bylismy na gardzie zeby podbili papiery na paszport
i dzisiaj zadzwonila pani doktor z health centre- zebysmy przyszli na 3 month check... i nie dawno wrocilismy. Kubun juz wazy 6,2 kg!
tak go dzisiaj wymeczylam tymi jazdami ze teraz spi jak zabity
na spotkanko... hmm... nie przepadam jezdzic z Kubuniem- tzn boje sie jeszcze:/ ze bedzie ryczal, ze bedzie glodny... heh...
ale jak bedzie ladna pogoda to chetnie sie z wami spotkam
sylcia z tego co przeczytalam mieszka bliziusienko
właśnie wróciłam od fryzjera.chociaż odpoczęłam chwilę od małej marudy.niewiele brakowało a zasnęłabym na fotelu.tak mi się fajnie zrobiło jak mi tak merdała we włosach....cisza,spokój.totalny relaks
no ale już wróciłam do rzeczywistości.i wypadałoby zjeść teraz jakiś obiadzik:-)
Mamuśka to mi smaka narobiłaś na to żarełko;-) fajnie by było cię poznać
Ty Colima też wpadaj.my wszystkie ciągniemy za sobą dzieciaki.a jak mały będzie głodny to dostanie najwyżej jakiegoś kurczaka czy sałatkę;-)