reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Colima ja tez mialam cale zycie taki problem Mialam zawsze ok 15 kg niedowagi ... A tu teraz waze tak jak powinnam ale brzuch musii sie zgubic i troszke udka :)

Noo to mamy meldowac sie ktora bedzie u mnie I tak myslalam moze lazanki zrobie ? Lubicie ? Niewiem jak sie u was w domach gosci i mam nadzieje ze moja goscina wam odpowie :))

reklama
Sylcia salatka i kawa w zupelnosci wystarczy !!!! Ja to Ciebie troche wdraze w temat.... tylko pepkowe takie obfite sa a tak to ciastka salatka kawka herbatka :) nie musisz obiadu robic hihhihihi bo widze ze sie strasznie przejelas :) no chyba ze masz czas i ochote wiec prosze bardzo :) a i jeszcze jest tak ze prawie zawsze ktos cos przyniesie ze soba wiec sie tak nie przejmuj :) mysle ze mamuski mnie popra :)

Ja też się zgadzam w 100% i, że tak spytam, bo totalnie nie w temacie jestem gdzie, kiedy i o kótrej spotkanko no i czy mogę się z Oliwką wbić???? :-)

Spływam mamusie, do jutra! Mam nadzieję, że moje dziecię da mi jutro nastukać ładny raporcik z pobytu w Polsce ;-)... A póki co dobrej nocki życzę i do juterka :-D

Hej laski:))))Justyś kochana Ty się ludziami nie przejmuj widocznie ta Twja p;rzyjaciółka nie była Ciebie warta a jest takie powiedzenie poważnych ludzi traktuje się poważnie a niepoważnych nie ;-) Kryyyyyyycha jak się cieszę że jesteś Ciebie nie mże zabraknąć u Sylwika oczywiście ;-):-D:tak:Ja też na pewno będe!!!!! Sylwia każda laska napewno cosik przyniesie nie martw się bo spotykamy się przedewszystkim dla nas samych :)))) A my byliśmy na lacu zabaw przy parkweju ale było fajnie:tak:;-)teraz mężuś zawizł sistre na lotnisko a my mu szykujemy imprezke niespodzianke;-):-):tak::-D w gronie rodzinnym b n to cudok :)))Ale z dobrym jedznkiem:tak:

ooo to ciesze sie ze znalazlam dziewczyny z tym samym problemem...:)
tzn nie ze ciesze sie ze macie problem!... tylko ciesze sie ze mnie rozumiecie! :)
heh... bo ja to juz mam czasem dosc zartow typu:
'o! nie widzialem Cie bo stalas za (np) latarnia'
'Myslalem ze te grabie lataja, a to Ty stalas za nimi'
'Jak Cie przytulam to prawie jakbym sama siebie przytulala- bo tak rece 'przechodza''
'dobrze ze biust masz- bo jak tak lezysz to chociaz dwie gorki widac'...
heh... mnostwo tego bylo...:p

Krycha nie nie mozesz przyjsc !
Ahh kochana wpadaj i nie gadaj i bierz dziecie :))

No przyznam ze stresuje sie Bo chce dobrze wypsc :)

Do wszystkich mam tak jak sie umawialysmy u Mart w czwartek u mnie o 13 Mieszkam na Raheen obok South Court Hotel :))

colima uśmiałam się:-D:-D:-D ja całe życie za duża jestem:tak::tak:

sylcia potwierdzam na kawki wystarczy kawka, a dziewczyny w miarę możliwości coś tam przynoszą, chodzi tylko o pogaduszki:tak::tak:
byłaś dwa razy na pępkowym dlatego dziewczyny wystawiły taaaaaki bufet:tak::-D:-D:-D

ja jak zawsze na spotkanka chętna :zawstydzona/y:
ale kto w tym tygodniu robi Ty? czy agusia? bo już się pogubiłam:zawstydzona/y:

postaram się jedną ciężarówkę wciągnąć do naszego grona tylko nie wiem, czy się uda:eek:

justysia kupiłaś huśtawkę dla Julci?:confused::laugh2:

reklama
heh... z pupa mialam to samo, ale biust na szczescie jakis tam byl (niemaly)...:)

ok... ja zmykam spac... Kubus dzisiaj przegial- chyba 4 pary spiochow zasikal... chyba ze nie umiem pampersow ubierac, albo te juz sa za male.. hmm... sama nie wiem:/
nie wazne
dobranoc mamcie:*

Do góry