reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

ok...:D
tak wiec:
rano zawsze sie zaczyna od nieslodzonej kawy z mlekiem i potem co dwie godziny wybierasz sobie z posilkow:
-gotowane jajko
-gotowany filet z kurczaka (gotowany bez soli)
-naturalny jogurt 250ml
-20 dkg bialego albo zoltego sera
-grejpfrut
i konczysz dzien pol szklanki wytrawnego czerwonego wina:)
a pic mozna wode albo herbate bez mleka ani cukru...

Robi sie ja 4 dni! i po dwoch tygodniach powtarza sie ja- takze cztery dni... a potem mozna dopiero po pol roku!

dieta jest fajna bo jest sie najedzonym:D

reklama
Colima dieta ciekawa sprobuje :) Ahh pogoda fatalna Bo tak duszno zw pasc idzie :/
Moje drogie przekonalam Damiana ze przeprowadzka to dobry pomysl :) Tylko poczekamy az pieniazkow sie troche nazbiera :)) Aaa wiec praca by sie mi przydala Nawet na kilka godz w tyg ...

Ja to bym dziewczyny sprobowala kazdej odpowiedniej diety aby tylko zrzucic pare kilko :))

MAMY !!!!!!! mam pytanko do was wszystkich i jak z tym spotkaniem u mnie wszystko nadal aktualne ? Bo musze jakies zakupy zrobic i cos zrobic odpowiedniego do jedzonka Bo kurcze wy mnie ugoscilyscie wspaniale wiec i ja chce abyscie czuly sie u mnie wygodnie :) Mam nadzieje ze uda mi sie :))

Drozdusia widziałyśmy się a Ty nawet nic nie wspomniałaś o przykrej sprawie:dry: I qrcze jest mi przykro,że nic o tym nie wspomniałaś:-(Może nie jestem jakimś super materiałem na przyjaciółkę ale w takich chwilach to przynajmniej bym wysłuchała i chociaż spróbowała pocieszyć. A co do Laury to ja już mówiłam i nie odwołuję.Jak tylko chcesz się jej "pozbyć" na jakiś czas to masz do mnie blisko.
Sylcia to super że D zmiekł. Mieszkanie z lokatorami z którymi nie można znaleźć wspólnego języka to koszmar a po co sobie nerwy psuć.

Ja to bym dziewczyny sprobowala kazdej odpowiedniej diety aby tylko zrzucic pare kilko :))

MAMY !!!!!!! mam pytanko do was wszystkich i jak z tym spotkaniem u mnie wszystko nadal aktualne ? Bo musze jakies zakupy zrobic i cos zrobic odpowiedniego do jedzonka Bo kurcze wy mnie ugoscilyscie wspaniale wiec i ja chce abyscie czuly sie u mnie wygodnie :) Mam nadzieje ze uda mi sie :))

A widziałaś tę ofertę? Może Cię zainteresuje ;-)... Buy Koochi Travel Cot - Light Blue. at Argos.ie - Your Online Shop for .

sylcia- z tego co pamietam to z Ciebie zgrabna laska jest... co Ty chcesz zrzucac?...
ja za to mam 'odwrotny' problem... jem, jem i nie umiem przytyc....:/
mialam nadzieje ze po porodzie mi troszke cialka zostanie, a tu... po miesiacu juz bylam tych samych rozmiarow co przed ciaza, a teraz to jeszcze chudsza jestem:/
pewnie myslicie 'ale super'... ale uwierzcie ze to dla mnie duzy problem:/

Colima ahh wiesz sadze ze wygladam w sam raz ale z ud i brzucha bym chciala zrzucic ;/ Aaa i cwicze wiec gtroszke ciala sie u-elastycznia noo ale ograniczam sie z jedzeniem ale co szkodzi sprobowac dietki

Kaśka to nie brak zaufania czy coś ale jakoś tak nie było okazji.trochę pobiegałyśmy,potem ten szybki obiadzik i już uciekałaś po mleczko.a tu dużo opowiadać i trzeba by było na spokojnie usiąść.na pewno jeszcze ci o tym opowiem bo to żadna tajemnica no i tak mnie to jakoś zabolało że nie wytrzymałabym.a wiem przecież że z tobą mogę szczerze pogadać
Colima mam to samo co ty.cokolwiek nie zjem i o jakiejkolwiek godzinie to nie przytyję.też chciałam żeby po ciąży mi coś zostało a tu chwila moment i wróciłam do figury sprzed ciąży a potem nawet spadłam rozmiar mniej:-( no ale karmiłam piersią cały rok i Laura jest bardzo aktywnym i absorbującym dzieckiem.kupa stresu,zarwanych nocy i biegania za nią zrobiły swoje.teraz mam nadzieję że po drugiej ciąży cosik zostanie;-) co zrobić,widać taka nasza uroda
dobra robota Sylcia-najważniejsze że się dogadaliście.teraz będziesz spokojniejsza i miejmy nadzieję że szybko się stamtąd wyniesiecie.trzymam za to kciuki.i jeśli o mnie chodzi to spotkanko aktualne.ja tam zawsze chętna na takie spędy:-)

reklama
byłam Justyś ale było po 13 i już się zwijali bo to jest tak od 10 do 14.mała jak zwykle zrobiła mi psikusa i spała dłużej wtedy kiedy chciałam wyjść:sorry: zawsze tak robi jak coś zaplanuje. ale z tego co zauważyłam to jest taki ala targ staroci-różne przedmioty do domu,różne przedmioty i zabawki dla dzieci,płyty z muzyką i filmami,buty,ciuchy...no mnóstwo tego.na pewno jakby pogrzebać to można znaleźć coś ciekawego.następnym razem muszę się wybrać wcześnie.

no i dziękuję wszystkim laseczkom za zaoferowaną pomoc na grudzień.to dla mnie naprawdę problem ale widzę że będę miała w czym wybierać.dobrze jest wiedzieć że ma się na kogo liczyć:tak:

Do góry