ms marple kochana czy moglabys cos wiecej powiedziec o tej diecie SB ?
tutaj przeczytasz sobie podstawy a jak się spotkamy w tygodniu to ci więcej opowiem OK?
Dieta Plaż Południa - O diecie South Beach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ms marple kochana czy moglabys cos wiecej powiedziec o tej diecie SB ?
ty szybciej schudniesz niż jaA TAK POZATYM JA OD DZISIAJ NA DIEEEEEEEEEEEEEEEEEETCE HAHAH ODCHUDZANIA NDSZEDŁ CZAS JUŻ HERBATA CZERWONA POSZŁA W RUCH ;-)MAM NADZIEJE ŻE NIEDŁUGO ZOBACZYMY EFEKTY)
dzień doberek jestem i ja
już po obiedzie dzisiaj
a wczoraj mieliśmy wyjątkowo udany wyjazd z przepiękną pogodą, ferajna się kąpała ponad 2 godziny
wróciliśmy o 21szej wykąpaliśmy Bąbla bo cały w piachu był (jak tylko go postawiłam na plaży to zjadł dwie garście ) i jeszcze skoczyliśmy do sąsiadów na pyszne hiszpańskie drinki z miętą
krycha nareszcie;-)
drozdusia ty się nie denerwuj bo ci nie wolnoolej pseudo koleżankępoczujesz się lepiej niech się kisi w sosie własnym
co tu dzisiaj robić w taka pogodę