reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hejka laseczki;-)ja tak na chwilke bo M ma urodzinki a pozatym weekendowo :tak: właśnie zasiadamy do obiadku i zaraz jedziemy na plac zabaw wybawić nasze pociechy a my kawke jakąś sobie tam wypijemy i mamy okazje troszkę odpocząć :-D WITAM MAMUŚKĘ FAJNIE ŻE DO NAS DOŁĄCZYŁAŚ MAM NADZIEJE ŻE NIEDŁUGO SIĘ POZNAMY;-):tak: No właśnie Bożenko nie daj na siebie kochana czekać!!!!! Bo się już martwimy :tak: A TAK POZATYM JA OD DZISIAJ NA DIEEEEEEEEEEEEEEEEEETCE HAHAH ODCHUDZANIA NDSZEDŁ CZAS JUŻ HERBATA CZERWONA POSZŁA W RUCH ;-)MAM NADZIEJE ŻE NIEDŁUGO ZOBACZYMY EFEKTY:))

witaski witaski
widze ze pomimo niedzieli ruch jak nigdy tutaj:)
a u nas Majka tyle zjada ze szok a potem brzch ja boli wrrrrr......ja juz nie wiem co to dziecko bedzie jadlo za miesiac ech.....
no nic uciekam dalej.....czas znowu sciagac mleko....ciekawe ile jeszcze bedzie mi sie chcialo tak bawic???????????
OLCIA odezwij sie kochana....

dzień doberek jestem i ja
już po obiedzie dzisiaj:tak::-D:-D

a wczoraj mieliśmy wyjątkowo udany wyjazd z przepiękną pogodą, ferajna się kąpała ponad 2 godziny:tak::tak:
wróciliśmy o 21szej wykąpaliśmy Bąbla bo cały w piachu był (jak tylko go postawiłam na plaży to zjadł dwie garście:nerd: ) i jeszcze skoczyliśmy do sąsiadów na pyszne hiszpańskie drinki z miętą:cool2:

krycha nareszcie;-):rolleyes2:

drozdusia ty się nie denerwuj bo ci nie wolno:tak::tak:olej pseudo koleżankę:tak:poczujesz się lepiej niech się kisi w sosie własnym:-D:-D:-D

co tu dzisiaj robić w taka pogodę:baffled:

Bożenka ja się już nawet nie denerwuję.jest mi najzwyczajniej w świecie przykro:-( i oczywiście zamierzam ją olać bo ja chwasty wyrywam z korzeniami;-)

Krycha fajnie że się odezwałaś.i dzięki że zaoferowałaś mi swoje ramię.pewnie jesteś wykończona po podróży a tu jeszcze piszesz że masz gości:baffled:

witajcie kochane...
troche zmeczona jestem:/
Kubus jest juz taki ciezki- ja chudziutka to i sily nie mam:/

jezeli chodzi o popilnowanie malenstw to ja sie z moja mama oferuje- naprawde nie ma problemu... jak sie poznamy to mozecie zdecydowac czy opieka takich kobiet nad waszymi malenstwami wam pasuje:D :p
u mnie to jest duzo rak do noszenia:D :p

a jesli chodzi o diete to znam doskonala- sama nie korzystalam- bo mi nie porzebna ;) :p
ale moja mama i siostry ostatnio sobie robily... i kazda schudla.
takze jak chcecie to moge wam podac:)

Colima pewnie ze podawaj... Tu prawie wszystki by sie podjetkowaly
Moje malenstwo 3 godzinna dzemke sobie zafundowalo:szok: szok bo on zawsze po 15-30minut sobie dzemie a tu tak dluuugo.... teraz najedzona sobie w hustawesi siedzi :):tak:
Aga mam kolejne ciuszki jesli chcesz oczywiscie :);-)

reklama
Aguś i Colima dzięki że zaoferowałyście pomoc.zobaczymy jak to będzie i jak coś to na pewno skorzystam bo coś będę musiała z tą łobuzicą zrobić:sorry2:

Do góry