reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Alex masz racje a jeszcze na dodatek wieczne glupie gadki z nimi sie prowadzi jak sie z Piotrkiem nie zgadzasz to nie masz racji on pozjadal wszystkie rozumy ! Ahh on pracownik roku jest Biedy tylko on pracuje i jego Magda tez Ahh myszy koscielne ! Tych jego glupich gadek nie nie umiem scierpiec

reklama
ja dzieci prowadzam do przedszkola.po to chociażby,żeby się uczyły kontaktu z innymi dziećmi,bo angielskiego uczą się w domu.Uczę je też polskiego,a Said języka hindi,ale u Niego w kraju też przede wszystkim mówi się po angielsku.

Ja to nie lubie z nikim mieszkac nawet z najlepszymi kumplami to sie mieszka dobrze tylko do czasu
u mnie to teraz corcia i dzie do szkoly ale synus zostaje w domciu
A ja to chyba @ dostanie bo tak mnie piersi bola sze szok

No ja wlasnie mam ten sam problem nie miala bym gdzie malej zostawic a z opiekunka nie chce zostawiac zbytnioJestem nie ufna ... A malej niestety nie dam do przedszkola Bo jest za mala Choc wiem ze i 3 miesieczne dziecii zostawiaja w przedszkolach ... ;/

A niewiecie co z Natinka jest ? Kochana Natalo ja mam Twoja pelerynke do wozka ! Bo moja wiatr mi porwal i nie umialam jej znalezc to Marta pomyslala abym wziela a jak wpadniesz do mnie to ja Ci napewno odda No ale moja pelerynka i tak sie znalazla pod po bliskim autem :)

wow! mamuska- fajnie beda mialy Twoje maluszki!... trzy jezyki...!
jatez chce Kubunia od razu zaczac uczyc angielskiego, no bo polski to ciagle w domu jest... zastanawiam sie jeszcze nad hiszpanskim...:p

a wiecie ze zaczac uczyc czytac mozna juz od niemowlaka?... ja wlasnie sie o tym niedawno dowiedzialam... i zaczelam Kubunia uczyc czytac:p

jak chcecie to tutaj macie szczegoly:
Genialny Maluch ® - nauka pełna zabawy

chyba fajnie mieć mame na miejscu?
ja ostatni raz w polsce byłam rok temu,ale teraz znowu muszę rok poczekać, bo nie wolno mi latać samolotami w ciąży.moja mama przylatuje za to w grudniu na święta.Choć mała domieszka rodziny na święta.

reklama
alex- mam nk... :)
Alicja z Limerick- zdjecie jest to samo jakie mam tutaj:p

mamuska- to pewnie tesknisz... ja pomimo ze mam tu cala rodzine to i tak troszke za polska tesknie...

sylcia- no swietna jest ta stronka... ja sie nadziwic nie moglam jakie te nasze szkraby madre sa!

Do góry