reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Colima, ale Ciebie też jakoś kojarze chyba?
Bardzo mi przykro z powodu Twego rozczarowania.Czasami już tak z facetami bywa.ja też wylałam morze łez kiedy Said się mi oświadczył.musiał wtedy jechać do swoich rodziców do Agra i prosić ich o pozwolenie zawarcia ze mną związku małżeńskiego.
Rodzice Jego zgodzili się pod warunkiem,że wezmiemy też hinduski ślub,ale strasznie się bałam,że już nie wróci.
Jadąc do Warszawy na lotnisko serce waliło mi jak młotem tak bardzo chciałam,żeby wrócił..ale On już nie był w stanie zostać u siebie.2 tygodnie pózniej byliśmy już małżeństwem wg prawa polskiego.ślub hinduski wzieliśmy 1,5 roku temu.

reklama
No ciekawe ciekawe historie kazda z nas ma inna no ale Ty Colima masz okropna :( Przykro mi bardzo ale tak jak mowisz Ty masz cos cennego on nie wie ile moze dac kazdy usmiech malego grymas a pozniej zabek kroczek :)) Piekne chwile ktorych on nie doswiadczy !

Colima przykro mi że trafiłas na takiego faceta ale zobaczysz jeszcze znajdziesz "uzupełnienie" swojego szczęścia:-)
mamuska25 dwa śluby z jednym facetem bez rozwodu heheheh super że szczęśliwi jesteście no i inne babeczki:-p
Maja historia miłosna... wszyscy moi poważni chłopacy to Tomki;-)Chodziłam do liceum i tam był tak głupi chłopak że szok:szok: kurde wszystko rozwalali z chłopakami i taki w ogóle beznadziejny mały chudy... teraz to moje szczęście wyrośnięte heheh go siekło od razu < ale ja miałam innego Tomka> więc on poszukał sobie innej. Powiedział że nie chce dziewczyny z Torunia < on z bydgoszczy ja z Torunia a te miasta nie za bardzo ze sobą> okazało się że ona z Torunia??!!! hallo co jest i mnie ta jakoś zabolało i ... to było w wakacje między 2 a 3 klasą liceum i tak do teraz trzyma:-D i mam nadzęję że już na zawsze:-)

Noo odleglosc miedzy tymi miastami kaja duza ;/
Moje drogie a jak ja wam cos powiem ahh z Damianem sie poznalismy przez INTERNET ! na fotka.pl ahh smieszne co ;p Jak sie poznalismy to on wlasnie nastepnego dnia wyjezdzal do Irlandii i mial wrocic za miesiac Ahh zla bylam ale czekalam na niego :) Rozmawialismy dziennie od razu mielismy o czym gadac dzwonil do mnie kilka razy dziennie sms-y syg ... I jakos tak jak sie spotkalismy juz wiedzialam ze to ten Bylam szczesliwa jak tylko go zobaczylam on mowil to samo i tak do dzis ciagniemy Choc jedynie jestesmy z soba prawie poltora roku :) Kocham go nad zycie !

no prawie kazda ma fajna 'love story' :)
lubie czytac takie historie:p

a moja... heh... bylo minelo- ale dzieki niemu mam Jakuba:D

mnie kojarzyc mozecie z Della albo z Dunnsa na childers rd... bo tylko tam pracowalam... :)

hejka
no widze ze tu dyskusja love story trwa:) no to ja chyba z najwiekszym stazem jestem bo juz prawie 16 lat po slubie hahahahah a znamy sie 18 lat:):):)
witam nowa mamuske:)
Justys Olcia napewno sie odezwie ...troche biedaczka zmeczona i zajeta tym wszystkim:) ale o Was wszystkich pamieta:) wyslij jej zdjecia ze spotkanka to sie napewno ucieszy i poprzypomina sobie stare dobre czasy:)
no nic....ja uciekam jak zawsze ...obowiazki rodziny wielodzietnej wzywaja hehehhehe

aaa co do pepkowego u mnie to poczekamy juz na Kryche i Gosie mysle i wszystkie razem mam nadzieje juz sie spotkamy:)
ide sciagac mleko...Majka wlasnie zasypia bo najstarsza corka odkurza odkurzaczem a ona to uwielbia hehehhehe
do pozniej

u mnie w sumie były 3 śluby,ale to długa historia.jeden cywilny polski, drugi hinduski, i trzeci kościelny polski.
Ja Ciebie kojarzę,ale nie z della, bo tam nie pracowałam,może z dunnesa, bo kiedyś często tam robiłam zakupki.
ja już nie mogę się doczekać naszej trzeciej dzidzi.i powrotu do pracy.siedzę w domku od 3 tygodni i już kota do głowy dostaję.

sylcia- a dlugo tu jestes?
ja przez pol roku- jak bylam w ciazy- to nie pracowalam... no plus te trzy miesiace po urodzeniu...
troche czasem fiksuje, ale co tam:p
za miesiac czegos poszukam... a z Kubusiem moja mama zostanie:)

reklama
ja przyjezdzając do Irlandii miałam załatwioną pracę jeszcze w polsce.Warunkiem wtedy było podjęcie szkoły.i tak mi mineły pierwsze 2 lata.Musiałam tu kończyć szkołę i pracować.Said mógł przyjechać tylko na mojej wizie uczniowskiej.
w sumie miałam 2 przerwy w pracy.jedna w ciąży z Nicolem a druga w ciąży z Zahrą.Ja mam ten problem,że w ciązy nie wolno mi pracować.Ponieważ ten na górze nie chciał mi pomóc z zajściem w ciąże,więc musiałam o to prosić lekarzy:-(

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry