reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

mamuska a jezeli mozna wiedziec to czemu nie wolno ? mi lekrz mowil aby latac jak najczesciej ze to dobre dla plodu ta roznica cisnien Teraz jak lecialam z mala to ona nawet nie wiedziala ze lecii tak swietnie caly lot z startem i ladowaniem odbierala :)

reklama
trochę tęsknię.ale teraz tu mam rodzinę i ona jest dla mnie najważniejsza.za polski mi nie brakuję tylko rodziny.
te forum to jakiś narkotyk

mamuska a jezeli mozna wiedziec to czemu nie wolno ? mi lekrz mowil aby latac jak najczesciej ze to dobre dla plodu ta roznica cisnien Teraz jak lecialam z mala to ona nawet nie wiedziala ze lecii tak swietnie caly lot z startem i ladowaniem odbierala :)

jak pisałam wcześniej..mi lekarze musieli pomóc w zajściu w ciążę.każda z moich 3 ciąży jest wywoływana sztucznie przez kurację hormonalną i zapłodnienie invitro.:-(co za tym idzie mam duże prawdopodobieństwo poronienia.dlatego z Nico całą ciążę przeleżałam w szpitalu,ani jednego dnia nie spędziłam w domu od momentu zapłodnienia.

mamuska no teraz rozumiem o czym mowisz Bardzo mi przykro ze taki masz problem z calym zachodzeniem w ciaze i ze bylas tak dlugo w szpitalu :( No ale najwazniejsze ze masz piekne dzieciaczki :)

reklama
czasami tak bywa.jedna nie chce zajść w ciążę inna musi się bardzo starać,żeby w nią zajść.a fakt moje dzieciątka są prześliczne jak dla każdej mamy Jej pociechy.może pózniej uda mi się wkleić fotki

Do góry