reklama
D
drozdusia
Gość
no to mieszkasz tam gdzie większość babeczek z forum.ja akurat jestem z centrum.zapraszam więc na stare śmieci:-) bo nas tu tylko 3 żegnam się już na dzisiaj.obejrzę Housa i spać.spokojnej nocy
mamuska25
Zaangażowana w BB
tak myślę,że za 2-3 tygodnie wrócimy na stare śmieci, bo mi strasznie ciężko się z moją hołotą wybrać choćby do szpitala.Zresztą to niby centrum, ale jest ciszej,niż na dooradoyle.i tam mamy znajomych,a tu..sami polacy mieszkają i same wiecie jak to jest jak para jest mieszana.Polacy naprawdę potrafią zajść za skóre
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
mamuska 25 hejo milo mi poznac ) Ja mieszkam na Raheen To bliziutko
Juz z gory mowie mnie pary roznego pochodzenia nie interesuja Jak im sie zyje dobrze to to sie liczy ) Ja jestem za
Juz z gory mowie mnie pary roznego pochodzenia nie interesuja Jak im sie zyje dobrze to to sie liczy ) Ja jestem za
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
justysia dzieki za stronke ogladam wlasnie domy i mieszkania
justysia21
Elfikowa mama :D
witaj mamuska25 fajnie ze sie nasze grono powieksza !!!!! a moze bys sie nam przedstawila imieniem ja tez na dooradoyle mieszkam kolo collins baru a Ty
Drozdusia ja to sie bankowo pojawie na forum prze polnoca a i nawet po polnocy hiihihi a gdzie Ty dzisiaj po dworze latasz jak dzisiaj takie paskudne popadowki brrrr masakra jakas.... czemu tu sie dopiero na wieczor wypogadza
Bozenka trzymam kciuki za jutrzejsza pogode !!!! Nam pozostal jutro park w city centre moze Drozdusia do nas dolaczysz jak nie bedzie lalo tylko u nas to taki problem ze nie wiemy o ktorej bedziemy jechac ale przeciez jak Ci dam pol godzinki przed naszym wyjsciem znac do bys sie dokulala....
A nasza Ola od nas na zawsze chyba uciekla!!!!:-(
Sylwia popatrzylas sobie na dafcie na domki heheh juz zobaczylam, ze popatrzylas.... a moze Ty sie masz ochote do parku jutro wybrac?? w kupie zawsze razniej hihihihi
Drozdusia ja to sie bankowo pojawie na forum prze polnoca a i nawet po polnocy hiihihi a gdzie Ty dzisiaj po dworze latasz jak dzisiaj takie paskudne popadowki brrrr masakra jakas.... czemu tu sie dopiero na wieczor wypogadza
Bozenka trzymam kciuki za jutrzejsza pogode !!!! Nam pozostal jutro park w city centre moze Drozdusia do nas dolaczysz jak nie bedzie lalo tylko u nas to taki problem ze nie wiemy o ktorej bedziemy jechac ale przeciez jak Ci dam pol godzinki przed naszym wyjsciem znac do bys sie dokulala....
A nasza Ola od nas na zawsze chyba uciekla!!!!:-(
Sylwia popatrzylas sobie na dafcie na domki heheh juz zobaczylam, ze popatrzylas.... a moze Ty sie masz ochote do parku jutro wybrac?? w kupie zawsze razniej hihihihi
Ostatnia edycja:
mamuska25
Zaangażowana w BB
justysia21 już się przedstawiałam, widocznie nie doczytałaś.nic nie szkodzi jestem Anita i mam 25 latek.Mieszkam bardzo niedaleko Ciebię, bo przy samym Motor Tax Office.Niegdyś często stołowałam się w Super Wok to chyba gdzieś niedaleko Ciebie?
Ostatnia edycja:
reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Justysia niewiem czy dam rade bo mam troche do zrobienia :/ Ale napisze jutro rano co i jak
Noo ogladalam sobie rozne Niejedne propozycje ciekawe tylko czasem nierozumiem wszystkiego z textu:/
Mamuska wiesz kazdy zyje tak jak chce jak uwaza za sluszne Mi kazdy mowil ze moj zwiazek potrwa chwile i minie a tu widzisz zyje nam sie dobrze choc 10 lat roznicy miedzy nami jest i mamy piekna corke )
Noo ogladalam sobie rozne Niejedne propozycje ciekawe tylko czasem nierozumiem wszystkiego z textu:/
Mamuska wiesz kazdy zyje tak jak chce jak uwaza za sluszne Mi kazdy mowil ze moj zwiazek potrwa chwile i minie a tu widzisz zyje nam sie dobrze choc 10 lat roznicy miedzy nami jest i mamy piekna corke )