reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

no dobra dziewczynki to sie zastanowcie porzadnie i jakos to zorganizujemy:) skoro w pon iedzialek Boence nie pasuje to ok:) moze faktycznie poczekamy na Kryche? i moze Gosia juz tez wroci?co Wy na to? okreslajcie sie i jakos srednia z tego wezmiemy hehehhe

reklama
Witam się mamcie;-)Ja już z centrum jestem musiałam na zakupki jechać bo miałam 1 pampka i aż sie bałam co będzie jak małemu kupki się zachce nie ma to jak narobić zapasów hheheh przy okazji spotkałam Kaje I właśnie Kajeczko chyba jednak się mylicie i nie ma holideja pytałam kilku osób i nikt o tym nie słyszał a i w kalendazu nie pisze także szkoooooooooooooooooooooooda wielka:-(bo już się cieszyłam :-( A CO DO CYTRUSKA to wraca na początku września ;-)także nie długo do nas dołączy:) Kasia mówisz kawka dała kopa ja to bym chciała mieć czasami takiego koooooooooooopa żeby ta góra się posprzątała hahahh ale od wczoraj jest już postęp :-D:-) Myślę teraz co tu wymyślić na weekend bo moje kochanie ma urodziny i trza by było wkuchni pożądzić nie ma to jak udobruchać męża żarełkiem:))))))))) A I DZIEWCZYNKI WIELKIE DZIĘKI ZA PREZENTY DLA MATIEGO SĄ PRZEŚLICZNE :tak:A DOSTAŁ SUPER ZABAWECZKI KTÓRE MUSIAŁAM ZARAZ SCHOWAĆ ŻEBY MALIK NIE ROZBROIŁ I UBRANKA :tak:JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKI:tak:;-)

Bekata sto lat dla skarba :)
Alex no on wlasnie to powiedzial ten koles co przyszedl naprawic ze byl zapowietrzony i juz jest ok no ale on dalej nie dziala tylko odpali i za chwile sie wylacza a jak zostawie wlaczony pstryczek to czasem sie wlacza kiedy chce;/ a nie mam nastawionych godz o ktorej moglby sie wlaczac ;/

No jak tam chcecie moje drogie z tym spotkaniem Niec te najbardziej zajete mamy powiedza kiedy im pasuje lub nie to ja sie dostosuje :)

Camomile hmm ja mam cos podobnego jak Ty zawsze mam mowic gdzie ide kiedy wroce a czemu akurat dzis ide a nie kiedy indziej czy za czesto sie nie spotykam :p ahh cala glowa pelna Zazdrosny jest troche ten moj chop :p I musii byc z wszystkim na bierzaca :))

Martuana moj mis niedawno tez mial urodzinki :) bo 21 sierpnia :p A z Justysia bym po spotkanku kupic prezent Noo niech bedzie ze podoba mu sie no ale koszulka troszke jakby przy krotkawa ;/ Ahh ja to nie umiem wybierac ciuchow na niego :(

A co z naszymi urodzinami ? Jak dobrze pamietam to w wrzesniu ma jeszcze Marta Justysia i Natalka :) Wiec na serio jak wam pasuje to mozna by urzadzic jakas imprezke :))

Martuana moj mis niedawno tez mial urodzinki :) bo 21 sierpnia :p A z Justysia bym po spotkanku kupic prezent Noo niech bedzie ze podoba mu sie no ale koszulka troszke jakby przy krotkawa ;/ Ahh ja to nie umiem wybierac ciuchow na niego :(

A co z naszymi urodzinami ? Jak dobrze pamietam to w wrzesniu ma jeszcze Marta Justysia i Natalka :) Wiec na serio jak wam pasuje to mozna by urzadzic jakas imprezke :))
JA MOJEMU oficjalny prezent już kupiłam hahha telefon bo miał takiego grata:szok: a co do ubrań to On ma swój gust ale w życiu beze mnie nic sobie nie kupił ja musze dać zezwoleńie i pochwalić że aby napewno mi się podoba:-D ale sama też mu kupuje:tak: ale najbardziej zadowolony to On zawsze jest z jedzonka tym go można kupić hahah:)) A co do urodzin naszych to ja jestem jak najbardziej za musimy se walnąć hehehhe jakąś bibke każda coś upichci i może być niezła impra musimy się tylko dogadać gdzie i kiedy :tak:;-)

Alex no on wlasnie to powiedzial ten koles co przyszedl naprawic ze byl zapowietrzony i juz jest ok no ale on dalej nie dziala tylko odpali i za chwile sie wylacza a jak zostawie wlaczony pstryczek to czasem sie wlacza kiedy chce;/ a nie mam nastawionych godz o ktorej moglby sie wlaczac ;/

jesli jest rzeczywiscie dobrze odpowietrzony to musisz go wlaczyc na tak dlugo az sam zaskoczy ale czasem jest tak ze te ich odpowietrzanie to jest do d.....

Dobrze ze ja sie nie musze pytac o wychodne mowie ze ide i juz Bart sie musi dostosowac a przewaznie jeszcze dowiesc do miejsca ustalonego hihihihiih
ja chetna na zbiorowa imprezke :):):) tylko sie cza zastanowic jaki dzien gdzie z kim :):):)
moj mial imieniny 24 i ja nic mu nie kupowalam bo on wiecznie nic nie potrzebuje wiec wymyslilam,ze sie nad ocean wybierzemy i lekcje serfowania mu zapewnie hihihihi :):):) a biedak plywac nie umie za dobrze.... ale zostalismy poinformowani ze w piance sie zanuzyc bardzo ciezko hihiihih modlcie sie o jaka taka pogode na jutro :)

reklama
Martuana no nie ma ;( bo my mamy kalendarz co Banki pokazuje też z North Ireland:zawstydzona/y:Alex a gdzie Emilkę daliście do szkoły?? pewnie Caherline co?? Bo Amelka też do szkoły ale do Caherconlish i Twoja idzie we wtorek?? Ja też tak myślałam ale Martusia mówi że w pn no i jak nie ma Banku to pewnie od pn sama nie wiem już:-D

Do góry