reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Martuana no nie ma ;( bo my mamy kalendarz co Banki pokazuje też z North Ireland:zawstydzona/y:Alex a gdzie Emilkę daliście do szkoły?? pewnie Caherline co?? Bo Amelka też do szkoły ale do Caherconlish i Twoja idzie we wtorek?? Ja też tak myślałam ale Martusia mówi że w pn no i jak nie ma Banku to pewnie od pn sama nie wiem już:-D

Emilka do szkoly chodzic bedzie w Pallasgreen i od wtorku 1 wrzesnia

reklama
No tak:baffled: zakręcona dziś jestem heheh zapomiałam p tej szkole:tak: Sorki no ja kartki inf muszę odkopać ale moja chyba tak jak Martuany dzieciaczki idzie w pn <chyba> . Marta czytałam!!!:-D

A czy ta imprezka będzie z napięciem???:-):-DŻartowałam:-D:-D;-)
Sylcia mój nie jest zazdrosny o mnie ale o małego:-D A na urodziny które miał 18 kupiłam mu torcik owocowy bo on jest trochę dziwny i prezentów nie uznaje:szok:Chociaz mi to jest na rękę bo jakoś nie mam ręki do prezentów:blink:Także żyjemy sobie bezprezentowo:-D:-D:-D:-D

Camomile no to w sumie masz sie fajnie bo ja z prezentami mam problem zawsze :/ Co kupic i komu.

Dziewczyny moje gdzie moge na necie poogladac domy mieszkania do wynajecia ?
Nieumiem patrzec na nich Gadac jakos gadamy z soba ale mam juz dosc Wiem ze ja tez nie jestem wspaniala lokatorka ale ich mam powyzej uszu :/

dobry wieczór!
poczytuję Was od jakiegoś czasu,ale jakoś nie mam odwagi do Was dołączyć,nie wiem w sumie przed czym to strach?bo chyba nie gryziecie?
Mam na imie Anita i jak widać mam 25 latek.Jestem mamą Nicolasa 3 latka Zarah 1,5 roczku i aktualnie w 13 tyg ciąży.pozdrawiam serdecznie

Dodam jeszcze, że w Irlandii mieszkam już od 6 lat.razem z mężem Saidem, aktualnie nie pracuję, jestem na zwolnieniu lekarskim.Jednak strasznie mi się już nudzi w domu,tym bardziej, że dzieci od wtorku wracają do przedszkola.
Widzę, że u Was dużo się dzieję, a teraz uciekłyście wszystkie mam nadzieję, że nie z mojego powodu?

hello mamuska25 witaj i rozgość się :tak::tak: nikt nie uciekł tylko zaczął się weekend a tutaj robią się puchy w weekendy bo mamuśki spędzają czas z mężami , od poniedziałku zacznie się jak zwykle gadanina:tak::tak::-D:-D:-D i z nami nie będziesz się nudzić:-D:-D:-D

ms.marple a ja myślałam,że to z mojej winy.u mnie nie ma znaczenia czy weekend czy dzień powszedni, bo Said pracuje różnie.czasami jest tak,że cały weekend pracuje, a pózniej w tygodniu ma wolne.dlatego u mnie weekend to pojęcie względne i tak od piątku wieczora do soboty popołudnia nie widuję męża

reklama
hej laski.ja dopiero teraz się witam bo cały dzień byłam poza domem.w ogóle ten dzień jakiś taki pokręcony.ja bez humoru,pogoda w kratkę,do tego mała w dzień nie spała i ciągle marudziła.wrrrrrr.......... na szczęście ten dzień się kończy,Laura śpi i mogę chwilę odsapnąć.
Aguś mi poza poniedziałkiem to pasuje każdy inny dzień bo w poniedziałek mam maternity.no i byle do 16 bo tego dnia lecę do PL
Martuana super że prezenty się podobały.mam nadzieję że Mati będzie miał z nich dużo radości.a właśnie-jak jego brzuszek?lepiej?
Witaj Mamuśka 25. fajnie że zdecydowałaś się do nas dołączyć.zgadza się-my nie gryziemy,to tylko takie wrażenie;-) i jesteśmy całkiem normalne.zapewniam cię że nas nie wystraszyłaś.jak znam życie to laski coś tam robią-a niektóre mają co robić bo mają spore trzódki,żonkują swoim mężusiom itd. ale zapewne do północy jeszcze ktoś się tu pojawi.w weekend będzie trochę spokojniej bo to taki rodzinny czas dla większości babeczek bo mają swoich facetów w domu.ja akurat swojego mam co drugi weekend.teraz akurat pracuje.a w jakiej części Limerick mieszkasz?

Do góry