reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

nom nie doczytalam Mamuska :zawstydzona/y: i rzeczywiscie bardzo blisko mieszkamy bo ja dokladnie na przeciwko super wok tylko tak zawsze pisze collinsa bo ludzie bardziej bary kojarza :)
no zdjecie dawno robione hihhi teraz juz tak sobie nie wygladam jest co zzucac tu i owdzie hihiih:-D

ok Sylwia!!!!
a ja z moim mezusiem zaczelam chodzic jak mialam 14 lat i wszyscy mowili ze jeszcze dzi8esieciu chlopakow bede miala :tak:;-)

reklama
mamuska25 witamy w Naszym gronie ;) mam nadzieję że na forum będziesz się czuła równie dobrze i swobdnie jak i my i się na dobre zadomowisz tutaj żapweniam nie ma się czego bać :-D
U mnie nudno.... dzieci śpią mężuś w pracy:-( a ja chyba się wezmę za przemeblowanko u nas w sypialni bo kupiłam dużego kwiatka w Dunnes Stores ale nie ma miejsca na niego a kwiatki trzymam u góry < mieszkamy z męża bratem i jego rodzinką> i w salonie czy w kuchni nie mogę bo szwagierka nie lubi kwiatków za bardz - no może inaczej mówi że się jej nie trzymają:-D i padaja zaraz> ale ja lubie bardzo kwiatki wiec nie przeszkadza mi to tylko Michałek to sobie pełzał a dziś:szok: zauważyłam że on raczkować chce tj świetnie i szybko pełzała ale dziś starał się raczkować co prawda udawało mu się z 4 "kroczki" zrobić i pupa poszła w dół ale ja jestem bbaaarrrdddzzzoo dumna heheh < mamy synuś zdolniacha heheh:-D> a wracając do młodego i kwiatków to on lubi ziemię i listki z nich wiec musze je bezpiecznie stawiać ;) Dobranoc laseczki

Ostatnia edycja:
Myślę że tak szwagier ma roczną córeczkę < jeszcze nie chodzi sama choć zaczyna się przymierzać> więc myślę że Michał ją obserwuje i chce naśladować z tym raczkowaniem a jak ta wspaniała dwójeczka zacznie raczkować a potem chodzić to czuję że ze szwagierką będziemy miały świetną kondycję:-D ich mała to już po schodach tak chce się wspinać do nas że musieliśmy dodatkową brameczkę zamontować < jedna na górze przy schodach żeby Michaś w dół nie zleciał, druga na dole żeby Jasminka na schody nie wchodziła a my?? mamy skoki przez płotki:-D>

reklama
Hejo moje kochane Noo dzien zaczyna sie od wstretnej pogody ;/ Nic nowego naprawde tu u nas :(
Pokaze wam pozniej link domku Tylko niewiem gdzie dokladnie jest miejscowosc Tzn taka dzielnica nie pamietam dokaldnie teraz ale chyba Bruroe Brurowe cos takiego ale ze niby blisko do centrum
Teraz tylko trzeba tego mojego nakusic, wytlumaczyc Bo on znowu twierdzi ze po sie wyprowadzac Ze mam nie sluchac co gadaja ze sie nie przejmowac Ale do k... nedzy ilez mozna ?!

Do góry