uffff znalazlam chwile zeby napisac
moja siostra z resz\ta dzis wlasnie polecieli do Polski i mialM JESZCZE kontrole u pilegniarki...
Maja wazy 4100 a jutro skonczy 3 tygodnie
nie zmierzyli jej ale to nic jakos nie tesknie za tym ich wyciaganiem hahahha.....poza tym mala jakas taka niespokojna dzis cly dzien i co rece gdzies wsadze to zaraz musze konczyc.....ech....no nic....zycie
SYLWIA ja przedszkola to nie mam niestety bo moje dzieci( oprocz mojaj malutkiej Majeczki) to duze sa bo w wieku 15, 12 i 11 lat wiec do przedszkola sie nie zaliczaja to juz nastolatki niestety( albo stety jak kto woli heheh)
szkoda ze nie moglam spotkac sie z wami wszystkimi dzis
moze nastepnym razem mi sie uda
KRYCHA a czy wy przypadkiem nie macie dzis rocznicy slubu??????????????????????cos mnie tak na to wyglada
wszystkiego naj naj
)
OLIVCA milo ze sie odezwalas.....szkoda tylko ze goscie Cie wykanczaja bidulko
no ale 29 juz niedlugo...trzymaj sie
MARTA u mnie pielegniarka byla tylko raz wiec nie wiem dlaczego do CIebie znow przychodza....
CAMOMILE wiedze ze Igorek tez mamusiny jest i nie masz czasu biedulko
pamietaj ze z kazdym dniem powinno byc lepiej...( teoretycznie....bo z wiekiem klopoty coraz wieksze heheh)
DROZDUSIA kochana widze apetyt dopisuje....ciekawe gdzie ty to chowasz ? bo normalnie kilogramow jako tych zlych ci nie przybywa ech....a ja.....masakra.....mam dosc ciazowych ciuchow a tylko w te na razie wchodze wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........czasem to czarna rozpacz mnie ogarnia......dzis zrobilam 3 pralki prania ...czeka na mnie sterta prasowania, rozmrozenie zamrazarki jutro....nie wspomne ze wypadaloby porzadnie posprzatac, no i obiadek do tego i Maja na doczepke.....i jak tu nie wpasc w depreche?????????????????
ech....no nic......ide do roboty bo cholera samo sie nie chce nic w tym domu zrobic....
dobranoc....
aaaaa JUSTYS a jak tam avonik?????????????/daj znac jak bedzie to moze uda mi sie podjechac do ciebie odebrac w locie
papatki