reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Heh.Moj Paczus wlasnie zrobil pierwszego raczkowego kroczka bo tak bardzo chcial dostac w swoje rece kabel od komputera:-D I mam do Was pytanie. Czy Wasze dzieci tez zwracaly po kazdym jedzeniu? Igorkowi juz sie ulewanie prawie skonczylo ale odkad caly czas spedza na brzuchu to po kazdym posilku "pawiuje":sorry:

No no no... Brawo dla Igorka :-D:-D:-D!!!! A co do tego "pawiowania" to może za szybko po posiłku na brzuszku ląduje? Ja nigdy nie miałam takich problemów z Pyzą to się nie znam :-(...

Mam ndzieję, że będą poprawiny tych wszystkich pępkowych, bo ja też chcę!!!!!!!!!!! A stąd mam za daleko :eek:;-)...

Zmykam prać Oliwkę, do jutra, paaaaaaaaa :-)! Ach, no i, że się tak przypomnę to za 9dni "będę" już z Wami :-p

sylcia- to fajnie ze to Ty bo chcialam sie Ciebie czegos zapytac:)
bo Ty bylas w health centre jak Twoja corcia miala chyba dwa miesiace i pozniej jeszcze bylas...
a mi nic nie mowili ze mam przychodzic:/ i wlasciwie bylam tam chyba trzy razy- ostatnia wizyta jak Kubun mial chyba 4 tyogodnie...
i nie wiem czy mialas jakies problemy z Nadia i stad czestsze wizyty?

Colima ahh :)) ja chodzilam bo nie mam co do roboty a jak mam jakies pytanie czy jestem czegos niepewna to ide sie przejsc na spacer z Nadinka do Helath center w pon :))
Jak bedziesz musiala isc to oni Ci dadza znac Teraz napewno bedziesz miala zaniedlugo kontrole ... Mi kazali przyjsc miedzy 12 a 16 tyg zycia :))

mała śpi więc można odsapnąć.wzięłam tradycyjnie żarełko do wyrka i mam zamiar się objadać:-p zapodam jeszcze jakiś filmik do podusi i spać:tak:

uffff znalazlam chwile zeby napisac:)
moja siostra z resz\ta dzis wlasnie polecieli do Polski i mialM JESZCZE kontrole u pilegniarki...
Maja wazy 4100 a jutro skonczy 3 tygodnie:)nie zmierzyli jej ale to nic jakos nie tesknie za tym ich wyciaganiem hahahha.....poza tym mala jakas taka niespokojna dzis cly dzien i co rece gdzies wsadze to zaraz musze konczyc.....ech....no nic....zycie
SYLWIA ja przedszkola to nie mam niestety bo moje dzieci( oprocz mojaj malutkiej Majeczki) to duze sa bo w wieku 15, 12 i 11 lat wiec do przedszkola sie nie zaliczaja to juz nastolatki niestety( albo stety jak kto woli heheh)
szkoda ze nie moglam spotkac sie z wami wszystkimi dzis :( moze nastepnym razem mi sie uda:)
KRYCHA a czy wy przypadkiem nie macie dzis rocznicy slubu??????????????????????cos mnie tak na to wyglada:) wszystkiego naj naj:):)):):)
OLIVCA milo ze sie odezwalas.....szkoda tylko ze goscie Cie wykanczaja bidulko:( no ale 29 juz niedlugo...trzymaj sie:)
MARTA u mnie pielegniarka byla tylko raz wiec nie wiem dlaczego do CIebie znow przychodza....
CAMOMILE wiedze ze Igorek tez mamusiny jest i nie masz czasu biedulko:( pamietaj ze z kazdym dniem powinno byc lepiej...( teoretycznie....bo z wiekiem klopoty coraz wieksze heheh)
DROZDUSIA kochana widze apetyt dopisuje....ciekawe gdzie ty to chowasz ? bo normalnie kilogramow jako tych zlych ci nie przybywa ech....a ja.....masakra.....mam dosc ciazowych ciuchow a tylko w te na razie wchodze wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........czasem to czarna rozpacz mnie ogarnia......dzis zrobilam 3 pralki prania ...czeka na mnie sterta prasowania, rozmrozenie zamrazarki jutro....nie wspomne ze wypadaloby porzadnie posprzatac, no i obiadek do tego i Maja na doczepke.....i jak tu nie wpasc w depreche?????????????????
ech....no nic......ide do roboty bo cholera samo sie nie chce nic w tym domu zrobic....
dobranoc....
aaaaa JUSTYS a jak tam avonik?????????????/daj znac jak bedzie to moze uda mi sie podjechac do ciebie odebrac w locie;)
papatki

reklama
Do góry