reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Dzięki Marta;-) postaram się wpaść zobaczyć Mateuszka i mam nadzieję Adę i Majeczkę również. Oby tylko Pączuś miał dobry humor i żebym nie musiała się wstydzić jak ostatnim razem:zawstydzona/y:Tymczasem Pączuś sie uspokoil bo puściłam mu Fasolki:tak:Leży na macie i tupie sobie nóżkami.I tak sobie właśnie myślę że przyczyną jego marudzenia może być brzuszek bo ostatnio wiele nowych rzeczy zjada:eek:

reklama
uffff u mnie problem jest jeszcze taki ze jeden z chlopcow (ma 4 lata) ciagle chce wyciagac mala z koszyka na rece, nie mozna ani na chwile zostawic dziecka samego bo ten zaraz pcha juz swoje lapy, juz zdazyli rozbic kamerke do podgladania dziecka, progrmator do łózeczka, aparat, nie wspomne o drzwiach, scianach, na dodatek jak juz widza ze przegieli to zaczynaja mnie przedrzezniac z mojego akcentu i wymawiania roznych slowek, zwariuje naprawde. Moze silna babka ze mnie ale za nic w swiecie nie rozpuszcze tak mojego dziecka. Albo ja juz sie po prostu starzeje...

Oleńko nareszcie się odezwałaś:)) Wcale Ci się nie dziwie że się denerwujesz,a czy te dzieci nie mają rodziców ktorzy by zareagowali ???bo to aż niemożliwe! Albo niech twój N POROZMAWIA BO WYKOŃCZYSZ SIĘ!! trzymaj się kochana i nie daj musisz być stanowcza to może poczują jakiś respekt;-) Camomile naprawde było by miło jakbyś wpadła troszkę się odstresujesz:))

moj Kubus na szczescie nie ma kolek:) i w ogole jest cudownym dzieckiem... nie ma problemow z zalatwianiem sie, z odbijaniem... na rekach nie lubi byc noszony, spi w nocy:)
wspolczuje wszystkim mamusiom ktore widza jak cierpia ich malenstwa i nie moga nijak pomoc:/

Colima a ja chyba Cie kojarze :)) Widzialam Cie kilka razy w Helath Center jak sie nie myle z mama i chyba siostra pytalas sie mnie o cos .... :)) Mam nadezieje ze to nie pomylka :))

Dziewczyny dziekuje za milo spedzony dzien wsrod was i waszych pociech :*****

Heh.Moj Paczus wlasnie zrobil pierwszego raczkowego kroczka bo tak bardzo chcial dostac w swoje rece kabel od komputera:-D I mam do Was pytanie. Czy Wasze dzieci tez zwracaly po kazdym jedzeniu? Igorkowi juz sie ulewanie prawie skonczylo ale odkad caly czas spedza na brzuchu to po kazdym posilku "pawiuje":sorry:

reklama
Do góry