reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

A ja już w domciu ;-) troszke się wami nasyciłam na troszkę może wystarczy heh Miło Cię było poznać Sylwia:tak: A mareczek jest strasznie niezadowolony że musiał do domciu tak mu smutno hahahah aż go nie poznaje ale teraz go nakarmie i położe ;-)i chwilka wytchnienia:tak:Mam dwa bobaski do cycusia karmienia i usypiania uffffff nie licze w tym oczywiście mojego mężusia bo tak to mam 3 bobasków bo dziewczyny coś tam przy sobie zrobią hahah:-D

reklama
Witam.Dawno mnie nie było i nikt tego nie zauważył:-( Pączuś daje mi tak ostatnio popalić, że mam już dość. Ciągle marudzi i nie wiem o co mu chodzi:eek: Zębów nie widać więc nie wiem co jest powodem jego zachowania. Ja w każdym bądź razie jestem wykonczona:sorry::-(.Miłego dnia

Witam.Dawno mnie nie było i nikt tego nie zauważył:-( Pączuś daje mi tak ostatnio popalić, że mam już dość. Ciągle marudzi i nie wiem o co mu chodzi:eek: Zębów nie widać więc nie wiem co jest powodem jego zachowania. Ja w każdym bądź razie jestem wykonczona:sorry::-(.Miłego dnia

Hehehe, ja tam zauważyłam, ale rzadko się pojawiam i się gubię w klimatach jeszcze :-p... Ząbki mają to do siebie, że długo wychodzą, tylko jedynki strzelają jak nie wiem... Dużo siły i cierpliwości Wam dziewczynki życzę, bo przeczytałam właśnie, że Olivca też ma cieżki czas... Zmykam jeszcze pokorzystać ze słonka i pospacerować troszkę z Pyzą, do później, pa ;-)

my też już w domku,po obiadku.Laura po drugim bo tradycyjnie załapała się na sępa:-D dzięki laseczki za spotkanko-tego mi brakowało.proszę o więcej;-)

Camomile wiem przez co przechodzisz.sama nie raz widziałaś co mam z Laurą.też czasami nie wiedziałam o co jej chodzi.czy ząbkowała czy nie to ciągle fochy.zawsze miała jakiś powód do marudzenia.i wyobraź sobie że zauważyłam twoją długą nieobecność-nawet cię o to pytałam.rozumiem twoje zmęczenie i zniechęcenie ale uwierz mi że nie warto z tego powodu zamykać się w domu i izolować od ludzi.mi spotkanie z babeczkami zawsze poprawia humor.polecam taką terapię:happy: i uszy do góry,z czasem przywykniesz:sorry:

Wiesz Drozdusiaz autopsji i obserwacji że moje dziecię lepiej zachowuje sie wsrod ludzi a problem ze spotkaniami tkwi gdzie indziej:-(
Mój Pączus przespał sie godzinke i myslalam ze wstanie w lepszym humorze a on ciagle mmmmmmm,mammmmaaaa:-(

Natalka ja na przyszły tydzień bym chciała cię odwiedzić ;) JHeśli moge oczywiście ale to tak jak mówiłam po poniedziałku:-DMy domku dziś mamy małą imprezkę bo męża chrzesniaczka ma Roczek:-D jejka a w styczniu mój Michas ma - jak ten czas leci:szok:

reklama
A może twój bąbelek kolki ma czasami tak bywa że dzieci mają pózno koli i dość długo np. mój brat kolkował do 2 lat to naprawde była masakra ale bywa też tak że dzieci choćby nie wiem co nie akceptują obcych i na to czasami nie ma rady dziecko musi z tego wyrosnąć:-( przykro mi że masz tak płacząco wiem że to wielki ból:no: Mareczek przepłakał mi prawie pół roku tak kolkował szok po nim dzieci mi się odechciało a tu taka niespodzianka ;-)byle nie zapeszyć:-D No i zapraszam Cię na czwartek teraz u mnie pępkowe hahah No i Kaja mam nadzieje że Ty też się zjawisz!!;-)

Do góry