A ja już w domciu ;-) troszke się wami nasyciłam na troszkę może wystarczy heh Miło Cię było poznać Sylwia A mareczek jest strasznie niezadowolony że musiał do domciu tak mu smutno hahahah aż go nie poznaje ale teraz go nakarmie i położe ;-)i chwilka wytchnieniaMam dwa bobaski do cycusia karmienia i usypiania uffffff nie licze w tym oczywiście mojego mężusia bo tak to mam 3 bobasków bo dziewczyny coś tam przy sobie zrobią hahah
reklama
alex2339
Fanka BB :)
Widze ze spotkankpo sie udalo to super
A ja przegladam ksiazki i niwe wiem jakie ciasto upiec
A ja przegladam ksiazki i niwe wiem jakie ciasto upiec
Witam.Dawno mnie nie było i nikt tego nie zauważył:-( Pączuś daje mi tak ostatnio popalić, że mam już dość. Ciągle marudzi i nie wiem o co mu chodzi Zębów nie widać więc nie wiem co jest powodem jego zachowania. Ja w każdym bądź razie jestem wykonczona:-(.Miłego dnia
K
krycha
Gość
Witam.Dawno mnie nie było i nikt tego nie zauważył:-( Pączuś daje mi tak ostatnio popalić, że mam już dość. Ciągle marudzi i nie wiem o co mu chodzi Zębów nie widać więc nie wiem co jest powodem jego zachowania. Ja w każdym bądź razie jestem wykonczona:-(.Miłego dnia
Hehehe, ja tam zauważyłam, ale rzadko się pojawiam i się gubię w klimatach jeszcze ... Ząbki mają to do siebie, że długo wychodzą, tylko jedynki strzelają jak nie wiem... Dużo siły i cierpliwości Wam dziewczynki życzę, bo przeczytałam właśnie, że Olivca też ma cieżki czas... Zmykam jeszcze pokorzystać ze słonka i pospacerować troszkę z Pyzą, do później, pa ;-)
D
drozdusia
Gość
my też już w domku,po obiadku.Laura po drugim bo tradycyjnie załapała się na sępa dzięki laseczki za spotkanko-tego mi brakowało.proszę o więcej;-)
Camomile wiem przez co przechodzisz.sama nie raz widziałaś co mam z Laurą.też czasami nie wiedziałam o co jej chodzi.czy ząbkowała czy nie to ciągle fochy.zawsze miała jakiś powód do marudzenia.i wyobraź sobie że zauważyłam twoją długą nieobecność-nawet cię o to pytałam.rozumiem twoje zmęczenie i zniechęcenie ale uwierz mi że nie warto z tego powodu zamykać się w domu i izolować od ludzi.mi spotkanie z babeczkami zawsze poprawia humor.polecam taką terapię i uszy do góry,z czasem przywykniesz
Camomile wiem przez co przechodzisz.sama nie raz widziałaś co mam z Laurą.też czasami nie wiedziałam o co jej chodzi.czy ząbkowała czy nie to ciągle fochy.zawsze miała jakiś powód do marudzenia.i wyobraź sobie że zauważyłam twoją długą nieobecność-nawet cię o to pytałam.rozumiem twoje zmęczenie i zniechęcenie ale uwierz mi że nie warto z tego powodu zamykać się w domu i izolować od ludzi.mi spotkanie z babeczkami zawsze poprawia humor.polecam taką terapię i uszy do góry,z czasem przywykniesz
Wiesz Drozdusiaz autopsji i obserwacji że moje dziecię lepiej zachowuje sie wsrod ludzi a problem ze spotkaniami tkwi gdzie indziej:-(
Mój Pączus przespał sie godzinke i myslalam ze wstanie w lepszym humorze a on ciagle mmmmmmm,mammmmaaaa:-(
Mój Pączus przespał sie godzinke i myslalam ze wstanie w lepszym humorze a on ciagle mmmmmmm,mammmmaaaa:-(
D
drozdusia
Gość
więc musisz się ciągle z kimś spotykać to Igorek będzie spokojny;-) zbierz się i wpadaj na kawkę
kaja_respect
Mama 2 urwisów ;D
Natalka ja na przyszły tydzień bym chciała cię odwiedzić JHeśli moge oczywiście ale to tak jak mówiłam po poniedziałkuMy domku dziś mamy małą imprezkę bo męża chrzesniaczka ma Roczek jejka a w styczniu mój Michas ma - jak ten czas leci
reklama
A może twój bąbelek kolki ma czasami tak bywa że dzieci mają pózno koli i dość długo np. mój brat kolkował do 2 lat to naprawde była masakra ale bywa też tak że dzieci choćby nie wiem co nie akceptują obcych i na to czasami nie ma rady dziecko musi z tego wyrosnąć:-( przykro mi że masz tak płacząco wiem że to wielki ból Mareczek przepłakał mi prawie pół roku tak kolkował szok po nim dzieci mi się odechciało a tu taka niespodzianka ;-)byle nie zapeszyć No i zapraszam Cię na czwartek teraz u mnie pępkowe hahah No i Kaja mam nadzieje że Ty też się zjawisz!!;-)Witam.Dawno mnie nie było i nikt tego nie zauważył:-( Pączuś daje mi tak ostatnio popalić, że mam już dość. Ciągle marudzi i nie wiem o co mu chodzi Zębów nie widać więc nie wiem co jest powodem jego zachowania. Ja w każdym bądź razie jestem wykonczona:-(.Miłego dnia