reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Aguś Majeczka pewnie dlatego taka niespokojna bo ciocia wyjechała;-) ja też nie wiem gdzie to się mieści.może trudno to sobie wyobrazić ale przytyłam już prawie 12 kg.patrzę i patrzę i nie wiem w którym miejscu:-D mnie też robota woła-głównie sprzątanie chałupki ale jakoś z dnia na dzień to odkładam.jutro też się pewnie za to nie wezmę.może sobota....leń mnie dopada w tej ciąży.z Laurą nie potrafiłam sobie niczego odpuścić choćby o jeden dzień.ale myślę że to właśnie ta diablica tak mnie wymęczyła że macham ręką na robotę i jakoś się żyje dalej:sorry: w końcu i tak się za to biorę ale wtedy jest tego tyle że latam z wywieszonym jęzorem:-p mam nadzieję że już niedługo się spotkamy-pewnie w przyszłym tygodniu u Martusi;-)

reklama
Dobranoc moje drogie Dzis jakas padnieta jestem nie mam sily na nic odkad wocilam do domku o spotkaniu i zakupach ...
Drozdzusia Tobie to zazdroszcze :)) tez bym chciala tak jak wczesniej wziasc jedzonko legnac sie i nie myslec o tym ze przytyje :pP

Dobranoc :*

a ja doiero mam czas zeby dokladnie doczytac bo jak wrocilam to tak tylko myknelam co sie dzieje ale za duzo tego bylo :szok:
Aga avonki sa to one mnie tak pochlonely :-D mozesz jutro podjechac tylko zadzwon wczesniej bo sie na garde wybieramy zeby podpisac papiery o paszport :tak:a i powiem Ci ze sie wkoncu spryskasz woda na ktora czekasz ponad miesiac:confused2:

mowicie ze macie balaganik w chatce ???? nie bylyscie u mnie hihihi :sorry: cale szczescie ze prania nie mam do prasowania... normalnie w koncu poprasowalam ale zbieralam sie dotego z tydzien jak nie dluzej szafka malej zaczynala swiecic pustkami i trza musowo sie bylo wziasc:-D

jeszcze tu lukne co by czegos nie przegapic:-p

hej babki
a my późno wróciliśmy i jeszcze gości mieliśmy dzisiaj i dopier przeczytałam dzisiejsze wieści i lecę spać:eek:
oj potrzeba mi było was zobaczyć i wasze maleństwa :-D:-D
natinke a tort był fantastyczny

sylcia miło było poznać mam nadzieję , że cię nie wystraszyłyśmy ;-):-D:-D

colima może następnym razem i ty z nami pokawkujesz:tak::tak:

olivco trzymaj się kobito albo ryknij na rodziców tych diablątek;-):-D:-D

alex kup tort i będziesz miała po problemie;-):-D a jeśli chodzi o cytruska to chyba jest w PL

camomile mój nie wiem co ci poradzić bo Bąbel nie puszczał pawia w ogóle, ale nie kładłam go na brzuszek od razu po jedzeniu

justysia a gdzie foty z pokoiku?:confused:

Ms Marple jakos mi zawsze nie po drodze z aparatem.... jak sie w sobie zbiore to w koncu pojde i zrobie foto... hihihi ale mysle ze szybciej na wlasne oczy zobaczysz hihihi ;-)

w przyszlym tygodniu u Marty sie bawimy jupiiii:-D ja tez lubie nasze spotkanka :tak:

Colima no Ty oczywiscie tez jestes mile widziana na spotkankach tak jak juz Bozenka pisala :laugh2:

a ja wlasnie siedze z maseczka z alg na gebie i strasze hihihi... ogarnelam trochu chate ale to jeszcze nie to.... duzo jeszcze do tego hihihi brakuje..... ja to normalnie wszystko ostatnio zaniedbuje az mi wstyd:zawstydzona/y: a moj B sie cieszy ze w koncu wrzucilam na luz i mowi od kilkudniowego balaganu jeszcze nikt nie umarl... no i w sumie ma racje :-D:sorry::confused2:

Hello mamuśki!!!! Melduję się w piątkowy poranek :-D

Camomile, nie zazdroszczę, ale wiem co przechodzisz!!! Też mam terrosryste w domu, co to swojego zdania broni jak nie wiem i do tego to ię chyba tylko trzeba przyzwyczaić, bo co więcej można??? I więcej cierpliwości wyskrobać :confused:...

KRYCHA a czy wy przypadkiem nie macie dzis rocznicy slubu??????????????????????cos mnie tak na to wyglada:) wszystkiego naj naj:):)):):)

Bardzo dziękuję za życzonka :-) i lekko prostuję, rocznicę ślubu mieliśmy 04.08 ;-), suwaczek jakiś taki niedokładny mam, tylko miesiąc się zgadza, ale czy to ważne :-p:sorry2:?

Uciekam do Pyzy, bo szaleje jak nie wiem :szok:... Udnego początku weekendu, pozdrawiam, paaaaaaaaaa :-D

Hej z rana :))
ms marple Mi to sie zdaje ze jedynie ja was moglam wystraszyc moje mamy Swym wygladem :/ No ale taka juz jestem i dobrze mi z tym :)) Po spotkaniu u Marty Ja was zapraszam do siebie na kawke W moje skromne progi :))

dzieńdoberek

krycha jeszcze można bajtli wysłać do szkoły wojskowej z internatem;-);-):-D:-D:-D

sylcia007 wygląd to pikuś :tak::-D:-D my straszymy gadulstwem:-D:-D

a gdzie to nasza aine zniknęła:confused: pewnie kawkuje no stop z dubliniankami :-D:-D

reklama
dzień doberek.witam się tylko i uciekam na śniadanko.no i muszę zająć się moją księżniczką bo zarwała nockę i ma focha od rana:sorry2: prawie całą noc marudziła i mamowała-zrobiłam tej nocy pewnie paredziesiąt kilometrów łażąc tak do niej:baffled: no nic. pewnie zaraz jakoś się rozruszam,najgorzej tylko ruszyć tyłek;-)

Do góry