reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

drozdzusia ja mieszkam na raheen i jak ide w strone cresentu to przed nim niedaleko po mojej lewej stronie jest taka pralnia restauracja i jak sie nie myle to wideoteka To wlasnie tam sie umowilam z Justyna Bo ja tez niewiem gdzie Natalia mieszka :/
aga dasz rade z dzieciaczkami Ja czesto jestem zmeczona a mam tylko jedno dziecko a Ty masz male przedszkole i dajesz sobie rade Jestem pelna podziwu :)))))
DobRanoc moje drogie :*****

reklama
dzień doberek. Sylcia mówisz o tym miejscu gdzie jest pralnia sucha i restauracja indyjska?zaraz niedaleko jak skręcisz w lewo to masz lidla.bo jeśli tak to jak będę szła to mam to miejsce po drodze

nie drozdusia to nie jest tam,ja mieszkam za crescentem,jak bys szla do marty to przed zakretem(rondem do niej)jest po prawej stronie pralnia,chinczyk i sklep xtra vision,i tu sie skreca w moje osiedle!bozenka wpadnij koniecznie :)
megan nie wiem gdzie jest dom dziecka,a dlaczego pytasz??

Natalka robilam porzadki w zabawkach i mam kilka workow prawie nowiusienkich zabawek a nie chce ich oddawac do ciuchladu bo to nie ma sensu.chcialabym zeby jakims dziecia sie przydalo.i dzieki za odpowiedz milej zabawy u Ciebie

Natinke to już teraz wiem gdzie to jest.Sylcia i Justysia to ja będę czekała koło tej pralni ok 13. Bożenka ja tam moich gości zostawiam samych:-) dziewczyny są duże to sobie poradzą.no w razie czego to T śpi na górze po nocy.to może przywieź je tutaj?dziewczyny sobie posiedzą,ewentualnie pójdą na miasto na spacerek.moja siostra ma 20 lat,twoja chrześniaczka też ma swoje latka to chyba poradzą sobie z tymi młodszymi?;-)

reklama
Witam się dziewczyny:):tak:Ja to wczoraj taka zakręcona byłam że nawet nie miałam czasu tu zajżeć:-(A dzieje się hehhe:-DCiesze się że się spotkamy u Nati;-) Bożenko a Ty musisz wpaść koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja też będe tylko na chwileczkę bo ok 15 mają przyjechć do mnie pielęgniarki:-:)wściekła/y:jak ja tego nieznosze:no:ale cóż jak mus to mus:dry:a ile one będą chodzić??bo już dwa razy były ??

Do góry