reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Cześć dziewczynki, wpadłam poczytać, co tam u Was:-) Na naszym lokalnym wątku tak się rozkręciło, że mamy tearaz takie własne Limerick:) są spotkanka, z dziećmi i bez, pogaduchy i wyżerki:-D i coraz więcej mamuś dołącza:):) Jak tak dalej będzie, to ja mogę w tej Irlandii zostać, hihihi-jak się ma takie fajne osoby wokół siebie, to można żyć:) buziaki dla Was!

a ja właśnie wróciłam ze spacerku.drugiego już dzisiaj.musiałam się trochę ruszyć bo tak się obżarłam tymi plackami że aż wstyd.teraz tylko kaszka dla małej i niech zmyka spać.od paru dni nie śpi już dwa razy dziennie tylko raz:-( no cóż,dorasta;-)
Aine super że masz tam jakieś babeczki.dobre towarzystwo to podstawa.nieważne gdzie się jest tylko z kim:-)

Justyś a jak tam Elfik się miewa?i kiedy wybiera się w końcu w odwiedziny do Laury?:-)

moja malutka śpi już co prawda od 20.30 ale jest strasznie niespokojna i popłakuje przez sen.chyba dalej męczą ją te zębole:-( ma już ich 9 a mleczaków jest 20 także to dopiero półmetek:sorry2:

reklama
Drozdusia Elfik odwiedzi Laurke jak ciocia Asia poleci do domku :( :-( a to juz we wtorek niestety wiec moze sroda??:confused:
Moja Mala strasznie dzisiaj pod wieczor marudna byla normalnie szok:szok: powiedzcie mi dziewczyny czy to normalne jak u mojej malej na nozkach w miejscach szczepionek sa takie zgrubienia pod skora?? bo nie wiem czy mam isc do lekarza czy nie.... martwie sie troszku :-(

Do góry