reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
dzien doberek:)

widze ze nadal tu sie nic nie dzieje....ech......niech dziewczyny z urlopow powracaja bo normalnie masakra jakas......

ja sie tylko chcialam zameldowac....wczoraj byla pigula.....zwazyla ,zmierzyla mala dala ksiazeczke ...pogadala i zeszla jej tak ponad godzina :)Majka juz wazy 3520 wiec przekroczyla wage urodzeniowa.....
no nic.....uciakam mleko sciagac.....mala nadal uparta nie chce ( albo i nie moze bo cycki kolosalnie pelne) jesc z cyca i pije mleczko z butelki ech.....oby jej sie odwidzialo .....
milego dnia.....moze pozniej zajrze ale musze najpierw poprasowac te moja wielgachnna sterte prasowania wrrrrr

dzień dobry mamusie.no rzeczywiście ostatnio tutaj pustki ale to pewnie przez ten okres urlopowy.Aga nie wiem jak ty ale ja nienawidzę prasować także współczuję:sorry2:
a ja zabieram się za porządki w całym domku coby nie zarosnąć.a tutaj na pewno się cosik ruszy bo Camomile już wróciła a Bożenka wraca jutro;-) do popisania potem

dzien dobry mamusie:)
No Drozdusia żebys wiedziala cos nie sluzy, ale takie bywaja początki... za to dzisiaj Limerick przyjeżdża do mnie bo siostra nas odwiedzi, N. mówi że musi się gdzieś ewakuować bo 5 babek pod jednym dachem to już za dużo:D
Aga te nasze Majki chyba tak mają z tą różnicy ze u mnie nie ma lawiny mleka a raczej pustynia, robię co mogę, też pompkuję i na razie to samo więc aptamil idzie na okrągło. Oczywiście poszłam za Twoją radą i mamy w sypialni wielki termos także nocki są cichutkie (odpukać), nie wiem tylko czy nie przejść już na dwójkę-dla głodnych dzieci bo nasza mogłaby jeść co godzinę, aż się boję czy z niej jakiś gigant nie będzie, tyle już fałdek wokół szyjki dostała:)

domek ogarnięty,Lola śpi więc można odpocząć.piję więc kawusię i zajadam się kinderkami.aż wstyd tak objadać własne dziecko ale skoro ona nie może...:-p
no właśnie,Laura jak tylko zje odrobinę czekolady to zaraz ma mega zatwardzenia.a zawsze jak ktoś przyjdzie to przynosi jej kinderki za którymi ja przepadam:-) więc nie mogą się tak marnować a mała będzie miała zdrowsze ząbki:-D
w ogóle pochłaniam ostatnio ogromne ilości słodyczy.wczoraj smażyłam naleśniki a dzisiaj mnie naszło na placuszki z jabłkami.oczywiście wszystko z dużą ilością cukru:-p:-p mniam,jak cudownie być w ciąży;-)

Witam się i ja;-)Już po zakupach:-(masakra takie wszędzie pustki normalnie nie ma na co kaski wydać:-:)szok::no:M napewno się ucieszy hehhe:-DOlcia ja to uwielbiam takie głodomorki po których w dodatku widać to jedzonko:-);-) Aga fajnie że u małej wszystko ok;-):tak: Drozdusia ja Ci przypomne pod koniec ciąży jak to cudownie w niej być:-DBo ja to bym wszystko dała żeby moje maleństwo się już wykluło:tak: Suuuuuuuuuuuper że Bożenka wraca :-)Trza będzie jakieś babskie zrobić;-)

hejka!W takim razie jak dziewczynki wracaja to w przyszlym tygodniu(wtorek?sroda?)zapraszam do mnie wszystkie chetne panie :)
moja mala tez jest strasznym glodomorem..ciagle szuka piersi :)ale tak jak pisala marta lepiej ,ze jedza niz gdyby nie mialay apetytu!
pozdrawiam!!!!!!!!!!!!

reklama
Hejka. Już wróciłam:-) W końcu w domku ale kupa rzeczy do zrobienia:-D Mieszkanko wygląda juz jako tako, pranko jedno się pierze, Igorek właśnie strzelił kupę więc się nie nudzę:-) Lecę do brudnego obowiązku i do później:-)

Do góry