justysia21
Elfikowa mama :D
Olcia ja tez nigdy nie slyszalam u mojej Malej takiego placzu i to jeszcze w dwie nozki byla klota....:-( samej mi sie chcialao plakac:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Justys oj biedna Julcia, my mieliśmy tą nieprzyjemność w niedzielę i ak strasznie płakała, w sumie to pierwszy raz słyszałam jak moje dziecko płacze i straszne uczucie:-(
A pielęgniarka która wczoraj przyszła to sto lat za murzynami że tak powiem, normalnie żeby zmierzyć dziecko tak prostowała nóżki małej że ta aż się darła, moja siostra jej mówi że w Polsce jest zabronione prostowanie nóżek u noworodków bo bardzo cęsto dochodzi do uszkodzenia bioderek i mierzy się po długości kości a ta wariatka zaczęła jeszcze bardziej prostować i udowadniać że to wcale w niczym nie grozi, jakby w naszym kraju dalej był ciemnogród i tylko oni wiedzą co robić. Poza tym do przebierania pampersa nie dzwiga się za nóżki tylko za pupę z tych samych przyczyn ale tu oczywiście jeszcze o tym nie wiedzą. i na tym już koniec wizyt pielęgniarskich bo mamy się dobrze hahaha
hejo
ja mam chwile do poklikania heheheh
byla Marta u nas dziekujemy za odwiedzinki i rozsyp sie w koncu co tak sama bedziesz z brzuchatkiem lazic hehehe
a ja zrobilam dzis kluski leniwe mniam.....a jutro musze chyba sobie jakas zupke ugotowac bo cos za mna chodzi......ech....i taka wielka sterta prasowania na mnie czeka....i mnie wola hehehheh...a ja udaje ze nie slysze .....
camomile pytasz jak sie czuje? jakbym nie rodzila heheheh......a mala jest taka cudna i kochana ze nie zamienilabym jej na zadnego chlopca