reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

ech........
ide sie szykowac powoli do wyra......bo jak tak dalej pojdzie to bede zombie heheh po 4 godzinach snu na dobe:)
mala grzeczna.... je spi i kupkuje w przerwach hehehhe
mam nadzieje ze jutro jakas pigula przyjdzie w koncu bo chce jeszcze w tym tygodniu mala zarejestrowac:):):)

dobranoc dziewczyny:)

reklama
:-DWitam się :)) Agunia ja dzisiaj do Ciebie zawitam ide się szykować skocze do miasta a potem do Ciebie na jakąś kaweczke jakby co to na tel.oki?? Drozdusia na pewno do Ciebie zawitam hehhe tymbardziej że mam twoją miseczkę po pysznej sałatce :-D:-);-) Tylko ostatnio jakoś nie mam czasu ale napewno się zgadamy;-)

Marta to ucałuj małą Majeczkę od cioci Oli także:)
Justys oj biedna Julcia, my mieliśmy tą nieprzyjemność w niedzielę i ak strasznie płakała, w sumie to pierwszy raz słyszałam jak moje dziecko płacze i straszne uczucie:-(
A pielęgniarka która wczoraj przyszła to sto lat za murzynami że tak powiem, normalnie żeby zmierzyć dziecko tak prostowała nóżki małej że ta aż się darła, moja siostra jej mówi że w Polsce jest zabronione prostowanie nóżek u noworodków bo bardzo cęsto dochodzi do uszkodzenia bioderek i mierzy się po długości kości a ta wariatka zaczęła jeszcze bardziej prostować i udowadniać że to wcale w niczym nie grozi, jakby w naszym kraju dalej był ciemnogród i tylko oni wiedzą co robić. Poza tym do przebierania pampersa nie dzwiga się za nóżki tylko za pupę z tych samych przyczyn ale tu oczywiście jeszcze o tym nie wiedzą. i na tym już koniec wizyt pielęgniarskich bo mamy się dobrze hahaha:happy2::cool2:

Ucałuje Oleńko ucałuje;-)A do Majeczki to mam interes;-)a żeby pogadała se z Tym moim Mateuszkiem i przekonała Go żeby wkońcu se wyszedł z ukrycia hehhe:-D:tak:może jej prędzej usłucha:-)

dzień doberek.wyspałam się dzisiaj jak cholercia.w końcu moja córcia okazała mamusi trochę serca:-D pogoda jak na razie super-słoneczko za oknem,aż chce się żyć. dziewczynki tak wam zazdroszczę że macie już te swoje kruszynki przy sobie.ja już się nie mogę doczekać kiedy poprzytulam tego mojego bobasa.i obwącham:-D bo Laura niestety już nie pachnie po dzidziusiowemu. chyba wybierzemy się na małą wycieczkę bo mój T ma dzisiaj wolne.myślimy o Kilarney-byłyście tam?warto?

Czesc mamusie piekna pogoda dzisiaj troche wieje ale grunt ze nie pada za to moj syn sie rozchorowal wnocy zlapal tak potwornie wysoka temperature biedne dzieci mecza sie przez te choroby

reklama
Hej hej.

Aga wielkie gratulacje:-) Jak się czujesz jako mamusia??Olivca i jak Ci sie porod podobal??

Drozdusia w Killarney jest pieknie ale trzeba sporo czasu zeby zobaczyc wszystko. My bylismy tylko jeden dzien a jeszcze chcielismy pobliskie gory zobaczyc no ale to nastepnym razem:-D Takze polecam:-)

A tak w ogóle co tam u Was słychać?? Jutro już będę w domku i mam nadzieję że sobie odpoczne bo te wakacje to jakis koszmar był:baffled: A Pączus od 3 dni chory i marudny taki, że jestem zmęczona masakrycznie.
Do zobaczenia juz niedlugo mam nadzieję;-)Miłego popołudnia Wam zyczę:-)

Do góry