reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leigh

reklama
madziar nie przejmuj sie kochana ty tez juz nie dlugo bedziesz chodzic z nami na aerobic i nie tylko heheh buziaczki :*

hej mamusie ja dzis mialam okropny poranek niestety znow przytulalam sie do umywalki heheh tak mnie wymeczylo ze nie wiem czy pojde na ten aerobic zobacze jak narazie leze i sie nie ruszaam moze mi przejdzie a jescze dzis taka sliczna pogoda ktora trzeba wykorzystac buziaczki pa

Witam dziewczyny. Ja tez dziś w domku siedzę. Sara chrypie coraz bardziej a do tego Wiki zaczęła w nocy kaszleć a rano gorączka.Do szkoły jej nie pościłam żeby się nie pogorszyło . Mąż też kaszle ale do pracy poszedł :-). W środę idziemy do Misterek zobaczymy co powie. Też bym poszła na ten aerobik Sara trochę by poszalała :D. Mam nadzieje że za tydzień dotrzemy :-). A Ty myszavik zdrowiej. Mam nadzieje ze już lepiej się czujesz . pa pa

a dziekuje juz mi lepiej chmurkitrzy .O biedactwa znow jakies chorupsko ale co tu sie dziwic ja ta pogoda taka pomieszana .No jednak sie wybralam na ten aerobik udalo mi sie i powiem ze nie zaluje swietna zabawa dla dzieciaczkow moja chodz oberwala od jakiegos chlopca zucil sie na nia hehe i pozniej juz nie chciala sie bawic ale trudno moze za drugim razem bedzie lepiej ale inne mamy tez sie swietnie bawily a o dzieciaczkach nie wspomne te to dopiero mialy radoche powiem wam szczerze ze lepsze to niz ten caly angielski heheh .Wracajac do pogody to wracalam z miasta i zlapal mnie grad deszcz o jejku co za pogoda prawdziwa Anglia hehe .

wiecie co a mi kurcze blaszka ze pomylili mi leki w bootsie i przez tydzien bralam leki nie na to co trzeba ale naszczescie nie w takich dawkach co kalali na opakowaniu ja to sie mam z tymi lekarzami tutaj wykoncza mnie hehe a sie dziwilam czemu tak sie zle czuje i jak nawalona chodze a tu bach dobrze ze w pore zobaczylam wiecie czlowiek nigdy na to nie zerkal bo po co wierzy sie im w aptece a tu lipa teraz juz wiem ze mam patrzec ze nie tylko na opakowanie ale tez zawartosc :/

a tak na marginesie nie spodziewalam sie ze tak nas malo bedzie i ze prawie 4 mamy sa aktywne na tym forum szkoda bo mysllam ze chodz jedna chwilke zawsze poswiecicie zeby cos napisac no szkoda ale moze sie jeszcze zmieni i czesciej tu beda zagladac buziaki ide cos schrupac bo glodna sie zrobilam :)

pokaze wam cos smiesznego normalnie kiedy to bylo ooohhhh taki dwuzabek :)))
DSC00633..jpg
albo to dzis wlansie mowilam o tym livi jak ten czas leci normalnie szok
1056460..jpg

Ostatnia edycja:
no faktycznie ale maluśkie :-) Olivcia jaka puca i ciemne wloski ma a Wiki jaka malutka ;-) no my z Olą dotarlysmy na aerobik i bylo super.duuuzo zabaw i pilek - Ola nie wiedziala za ktora sie chwytac a wiec polacam mamom ktore jeszcze tam nie byly.acha i radze ubrac sie lekko bo zgrzejecie sie bardziej od dzieciaczkow a jezeli zamierzacie puszczac maluchy bez bucikow to nie zapomnijcie o zapasowych skarpetkach ;-) no mnie te opady ominely - jak wyszlam z marketu to bylam nieco zdziwiona co tak mokro ale i tak jest fajnie na dworku,pozdrawiam i powrotu do zdroia zycze wszystkim "chorowitkom" !

hej obejrzyjcie se to ja sie poplakalam ze smiechu heheh [video=youtube;YFPm87D1eRY]http://www.youtube.com/watch?v=YFPm87D1eRY&feature=related[/video]

Hej mamuski :) ja tez goraco polecam aerobik dla dzieci. Buzia sama sie usmiechala jak sie patrzylo na te nasze brykajace dzeciaczki. Sluchajcie na Clifton street jest paly group dla dzieciaczkow. W kazdy poniedzialek od 13-15. Wytrwale mamy moga isc po aerobiku :) Ja wlasnie taki mam plan na przyszly poniedzialek. Wstep wolny :)

reklama
Chmurkitrzy mam nadzieje, ze szybko wszyscy u Ciebie wydobrzeja. I pamietaj o paracetamolu ;)
Bedziesz szla jutro na aerobik czy robisz sobie wolne? :)
Duzo zdrowka dla dziewczynek. xx

Do góry