reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leigh

hej mamusie co tu tak cicho no i widze ze jeszcze nie wszystkie dotarly ale mysle ze juz nie dlugo bedziemy wszystkie i tylko nowe mamusie beda dolanczac sie .

Mi sie okropnie nudzi dzis juz wszystko porobione w domku a w tej tv i tak nic nie ma .

A zapomniala bym wiecie co normalnie dzis przeszlam przez miasto i nikogo nie spotkalam to nie podobne do leigh heheh no ale kiedys musialo sie to wydazyc heheh buziaczki mamuski ide pobawic sie z coreczka :))

O i wlasnie moj M wraca wiec pewnie gdzies wyruszymy to sie nudzic nie bede pa pa

reklama
hej laseczki nie wiem czy czytalyscie ale dzis w nocy beda robione zmiany dotyczace wygladu i funkcji wiec moga nastopic jakies male problemiki w najblizszych dniach zobaczymy co wymysla heheh

A TU NADAL CISZAAAAA ;(

widac juz male zminy jak naprzyklad patrz na sam dol cos nowego juz jest

no i np Marzena piszaca sama dla siebie heheh i co siebie heheh

Podobno jutro ma ostro padac rano. Oby sie nie sprawdzilo. Wtedy bedziemy mogly sie spotkac w takim jednym miejscu na polowaniu:) juz obiecalam dziecku poranny spacerek hihi nawet sie cieszyla :)

Pogoda nie najgorsza!! Może jednak jutro rano ruszymy hi hi. Wiki właśnie wypadł mleczak, męczyła się z nim od tygodnia :-(. Ale pewnie zębowa wróżka przyjdzie i pocieszy:-). spokojnego wieczoru ;-)

kochane jak tylko bedzie to ja wam dam znac o 8 rano bo zerkne przez okienko i zaraz napisze a teraz zmykam do mojego M buziaczki pa

Chmurkitrzy, zebowa wrozka to ta ktora za zeba pieniadze pod poduszka zostawia? Fajny zwyczaj, zeby tylko dzieci same sobie specjalnie zebow nie wyrywaly ;) Jak ja bylam dzieckiem to nie bylo takich wrozek :(

reklama
Do mnie też zębowa wróżka nigdy nie przybyła :-( a jak mleczak się ruszał to brałam go na niteczkę, dalej zaczepiałam o klamkę od pokoju i popychałam drzwi :-) efekt szybki i skuteczny

Do góry