reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leigh

no pewnie bedzie padac ale jakas nadzieje trza miec hehe :) no ja tez mysle ze w koncu cos wymysla dla mam jak chca to zaraz im pomysly damy hehe a organizowa mozna sie nauczyc hehe jak narazie to oni poprostu maja lenia jak dla mnie :)

reklama
Narazie pogoda dopisuje ale w zeszlym tygodniu bylo podobnie a mimo tego w niedziele snieg spadl :-( jak dla mnie to moze sie opoznic carboot wtedy za np 3 tyg bedzie w czym wybierac ;-)

no witaj nowa ja hehehe .no wlasnie kasiaiola tu to z pogoda nigdy nic nie wiadomo jak nie bedzie padac musze sie wybrac na spacerek i do polaka po zapasy heheh

Ja tez ide na spacerek dzisiaj, zreszta jak zawsze. Tylko dzis to do kaczuszek sie przejdziemy. Za oknem pogoda wyglada nawet nawet :) i chyba zimno nie jest.

reklama
Do góry