reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leicester

gdzie tam samą. mnie nie było i ona płakała. same to ja kwiatki mogę zostawić nie zwierzęta. moj w pracy i ona pare godzin siedziała i szukala nas. Ja polecialam sama z dziećmi a moj nie ma jeszcze urlopu to doleci.

Ostatnia edycja:
reklama
wiecie jak od początku nie zostaje w domu sama dłużej niż 5-6 godzin i do tego śpi w łóżku z synem to takie są konsekwencje. rozpieszczony psiak.
dalwj macie gorąco w Leicester?

Dzisiaj było bardzo ciepło :-) Jutro ma być podobno tak samo, oby.

ja mam pytanko do mam, których dzieci chodzą bądź chodziły do przedszkoli, na zakończenie co dawalyscie Paniom? Podobno to nie wyglada tak jak w Polsce czyli kwiaty itp. I czy wszystkim czy tylko tej, która była/jest opiekunka dziecka? Rożne są zdania i chciałam sie dowiedzieć jak to u Was było...

Pola tu nie ma zakończenia roku , dzieci idą poprostu ostatni dzień do szkoły ... Ja nie daje nic ... Ale na zakończenie polskiej szkoły pomaszerowal z bukietem kwiatów .:tak:
Tu nie ma takiej tradycji , nikt nie daje więc ja tez odpuscilam

reklama
Agusia dziękuje za odpowiedz, rożne opinie wlasnie słyszałam. Jedni ze same kartki dają, inni jakies drobiazgi,inni wlasnie nic ja kompletnie zapomniałam, ze Kuba ma Jutro ostatni dzien w przedszkolu, i żadnej mamy nie spytałam jaka tu tradycja. Jutro ide razem z Kuba bo z rodzicami ma być ostatni dzien i sie cały czas zastanawiam. Myślałam o jakimś drobiazgu typu czekoladki dla jego ulubionej Pani, która jest jego opiekunka

Do góry