reklama
Kemisiak
Fanka BB :)
Verita jade autem bo przecież piesy moje international tez na wakacje jeżdżą będę w Lubinie głownie ale w planach kilka wypadów jednodniowyvh i z 2 dłuższe ale jeszcze nie wiem gdzie i kiedy , może polanica zdroj albo boszkowo na pewno kilkanaście razy ale myśle ze może domek wynajmiemy. Zobaczymy jak dojdziemy i jak będę po scanie wtedy decyzja co dalej
a tak bo ty scan będziesz robić. ja też tutaj już po jednym i jeszce ze dwa zrobie bo potem w Anglii to już tak nie będzie pięknie.
wiesz ze będziesz 40 km ode mnie? tzn tylko przez pare godzin bo zjeżdżam do Krakowa. my psiaka nie bierzemy za wygodni jesteśmy chociaż paszport ma w razie w ale juz nianię zalatwilismy. Może za rok ja weźmiemy
wiesz ze będziesz 40 km ode mnie? tzn tylko przez pare godzin bo zjeżdżam do Krakowa. my psiaka nie bierzemy za wygodni jesteśmy chociaż paszport ma w razie w ale juz nianię zalatwilismy. Może za rok ja weźmiemy
Kemisiak
Fanka BB :)
Tak ja mam scan w Pl , bo tu za wcześnie a zawsze i tak chodzę priv do clinic swojej na badania itd to sie moj doktorem ucieszy ze będzie mi wieści przekazywał
Ja niani nie mam , niestety a milo było by odpocząć od psich obowiązków ale cóż począć ...
To sie pixi za tobą steskni
40 km powiadasz? Ale ten świat mały
Ja niani nie mam , niestety a milo było by odpocząć od psich obowiązków ale cóż począć ...
To sie pixi za tobą steskni
40 km powiadasz? Ale ten świat mały
reklama