reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leicester

słyszałam a najśmieszniejsze ze tutaj nie mam basenu i muszę jeszcze tydzień w tym gorącu w blokach wytrzymać a w Anglii został ogrodek basenik i parasol. jak na ironię.

reklama
Verita dlatego my wilgasny basen zabieramy do Pl bo tu był rozłożony może z 2 razy a tam będziemy sie pluskac :) ale co do pogody fakt !!! Jest cudnie wczoraj 28 w cieniu :D

my w Krakowie mamy wielki basen w ziemi i dokupilam mały dla dziecka. sle tutaj w wieżowcu to balkonik. nie dla mnie. musze sie ruszyć do siostry na ogród ale oni tez maja potężny basen. do miski chyba ja wsadze :-D

Hahah no to teraz rozumiem ;) sie nie zastanawiaj tylko młodą pod pache i na ogród do siorki :) a teraz większa micha na balkon i wszyscy szczęśliwi :)
Ja odliczam dni do soboty > wyjazd< :cool:

Verita jade autem bo przecież piesy moje international tez na wakacje jeżdżą :) będę w Lubinie głownie ale w planach kilka wypadów jednodniowyvh i z 2 dłuższe ale jeszcze nie wiem gdzie i kiedy , może polanica zdroj albo boszkowo na pewno kilkanaście razy ale myśle ze może domek wynajmiemy. Zobaczymy jak dojdziemy i jak będę po scanie wtedy decyzja co dalej :D

a tak bo ty scan będziesz robić. ja też tutaj już po jednym i jeszce ze dwa zrobie bo potem w Anglii to już tak nie będzie pięknie.
wiesz ze będziesz 40 km ode mnie? tzn tylko przez pare godzin bo zjeżdżam do Krakowa. my psiaka nie bierzemy za wygodni jesteśmy chociaż paszport ma w razie w ale juz nianię zalatwilismy. Może za rok ja weźmiemy

Tak ja mam scan w Pl , bo tu za wcześnie a zawsze i tak chodzę priv do clinic swojej na badania itd to sie moj doktorem ucieszy ze będzie mi wieści przekazywał ;)
Ja niani nie mam , niestety a milo było by odpocząć od psich obowiązków :( ale cóż począć ...
To sie pixi za tobą steskni :)
40 km powiadasz? Ale ten świat mały

pixie to wyla przez 3 dni jak my pojechaliśmy. sąsiedzi policję wzywali ale nikogo w domu nie było. jak nianke znalazłam to sie uspokoiła i teraz łazi po chalupach bo głupio ja odmówić

reklama
Do góry