Karolina1987W
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny, bede mama dopiero w pazdzierniku ale juz sie ciesze, ze bede miala z kim popisac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj. Gdzie dokładniej mieszkasz? Napisz coś więcej o sobie.Tutaj większość dziewczyn całą ciążę przechodziło,ja również. Dobrze jest, mało stresu i narzekać nie można.Czesc dziewczyny, bede mama dopiero w pazdzierniku ale juz sie ciesze, ze bede miala z kim popisac
No nie wierze nastepna mama na saffron ??? Ja tez saffron kolo ronda tego duzego. Gdzie masz polozna? Jak w St. Chtistofer to nie zgadzaj sie na lucy to taka leniwa .... tu sobie dopisz ze szok.Mieszkam w okolicy safron, w lester jestem juz prawie 6 lat, czekam na pierwsza wizyte u midwife i juz sie doczekac nie moge
No nie wierze nastepna mama na saffron ??? Ja tez saffron kolo ronda tego duzego. Gdzie masz polozna? Jak w St. Chtistofer to nie zgadzaj sie na lucy to taka leniwa .... tu sobie dopisz ze szok.