reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

;) jaki szybki odzew. Szkoda tylko, ze żadna z Was nie mieszka obok mnie. Heh ale zawsze mozna sie spotkać np. w parku. Wszędzie da sie dojechać autobusem.

reklama
Hej, ja tez jestem mloda mama z Leicester z okolic Beaumont Leys ;)
Mam 6.5 miesiecznego synka.
Od niedawna sledze Wasze forum i chetnie chcialabym dolaczyc ;)
Pozdrawiam :-)

Witam kobietki. Mam pytanie czy może wiecie czy w Leicester przyjmuję jakiś polski ginekolog, bo na gwałt potrzebuję progesteronu, a wiem, że gp nie wypiszę. Proszę o odpowiedź

:D Niedługo wiosna, to znowu będzie można wyjść na dwór, bo teraz to strach wystawić nos zza drzwi.
:tak: a wy mamy, pracujecie? czy spędzacie czas tylko z dzieciakami??

hej mampytaqrmowy walczernie czy ktos wie gdzie w leicester mozna zrobic zdjecia malemu dziecku dotalam darmowy walczer ze szpitala

agitatka z tego co mi wiadomo to polski ginekolog w Lester nie przyjmuje;( sama kiedyś szukałam...
sasetkauk ja pomimo tej pogody codziennie wychodzę z maludą na spacer. Jeśli chodzi o pracę to obecnie siedzie w domu. Chciałabym pracować, ale mój M. Nie dałby rady z maludą raczej.
Musimy rozkręcić to forum

A WY sie dziewczyny spotykacie gdzieś czasem?? Chodzicie na jakieś playgrups??

Hey ja troche nie w temat, chociaz sie zastanawiam nad stalym powrotem do pracy, ale chyba poki co zostane tylko na etapie dwa miesiace w wakacje, ale do rzeczy mam pytanie ma ktoras na zbyciu do sprzedania czy cos spacerowke? Moj wozek ledwo ciagnie, a Lena niedlugo bedzie potrzebowala tylko spacerowki wiec jakby ktos co by wiedzial to z gory dziekuje ;-)

reklama
Ja polecam spacerówke z Argosu :) tanie są i wytrzymałe.
Jak narazie u mnie trzyma się świetnie.

A ja też trochę pracuję, chodzę do szkoły i dziękuje Bogu za przedszkole ;)
Ale obecnie szukam pracy na pełen etat.

A jeśli chodzi o playgrupy to nie chodzimy nigdzie bo przedszkole nam w zupełności wystarcza.
Raz byłyśmy w Manor House.

Do góry