reklama
Kemisiak
Fanka BB :)
Maxymilian trzymam kciukasy za szkrabika straszy niepotrzebnie mamusie , na pewno odwróci sie w ostatniej chwili
Cosola u mnie spoko , już sie unormowalo, mój ma 5.5 roku więc dużo pomaga , rozumie jak to jest , na początku był taki ze mama to mama tamto , teraz jest już super. Rano zawozimy z Alesiem Kevina do szkoły odbieramy popołudniu - jest super. Narazie na macierzyńskim ciezko bedzie do pracy wrócić , całe szczęście zredukuje godziny i nie wrócę na full time - whoop whoop ;-)
A u ciebie aż tak zle?
Cosola u mnie spoko , już sie unormowalo, mój ma 5.5 roku więc dużo pomaga , rozumie jak to jest , na początku był taki ze mama to mama tamto , teraz jest już super. Rano zawozimy z Alesiem Kevina do szkoły odbieramy popołudniu - jest super. Narazie na macierzyńskim ciezko bedzie do pracy wrócić , całe szczęście zredukuje godziny i nie wrócę na full time - whoop whoop ;-)
A u ciebie aż tak zle?
cosola
Aktywna w BB
Wiesz to zależy od dnia, czasami mam doła, ale absolutnie nie żałuję że mam taką małą różnicę wieku między dzieciakami. Pocieszmy się z mężem, że każdym dniem jest lepiej i już wkrótce dzieciaki będą odchowane na tyle żeby je komuś podrzucać;-)
Franek też mi pomaga na tyle na ile może, ale gdy czegoś chce to jeszcze trudno mu zrozumieć, że nie jest centrum wszechświata i czasem trzeba poczekać na swoją kolej;-)
Muszę się trochę bardziej zorganizować i częściej z nimi wychodzić gdzieś dalej niż tylko na plac zabaw przed domem, bo to robi dobrze wszystkim.
Teraz jesteśmy 2 tygodnie po przeprowadzce, więc próbujemy ogarnąć nowe mieszkanie i to też strasznie dużo czasu i siły zajmuje, ale cieszę się bo nareszcie mieścimy się ze wszystkimi gratami
Fajnie, że tu jest takie miejsce gdzie można się trochę wyżalić, dzięki dziewczyny za wyrozumiałość - pozdrawiam!
P.S. Dziś mamy 4 rocznice ślubu, więc spadam świętować:-)
Franek też mi pomaga na tyle na ile może, ale gdy czegoś chce to jeszcze trudno mu zrozumieć, że nie jest centrum wszechświata i czasem trzeba poczekać na swoją kolej;-)
Muszę się trochę bardziej zorganizować i częściej z nimi wychodzić gdzieś dalej niż tylko na plac zabaw przed domem, bo to robi dobrze wszystkim.
Teraz jesteśmy 2 tygodnie po przeprowadzce, więc próbujemy ogarnąć nowe mieszkanie i to też strasznie dużo czasu i siły zajmuje, ale cieszę się bo nareszcie mieścimy się ze wszystkimi gratami
Fajnie, że tu jest takie miejsce gdzie można się trochę wyżalić, dzięki dziewczyny za wyrozumiałość - pozdrawiam!
P.S. Dziś mamy 4 rocznice ślubu, więc spadam świętować:-)
cosola Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy:-)
Kazda ma czasami doła, ja już czasami mam dość zmeczona momentami jestem strasznie i sie denerwuje jak głupia, a co dopiero jak Mały sie urodzi
ale nie zaluje ze bedzie wlasnie taka roznica wieku miedzy Nimi
i nie moge sie doczeac chwili az razem bede sie ladnie bawić
(mam nadzieję;-))
Kazda ma czasami doła, ja już czasami mam dość zmeczona momentami jestem strasznie i sie denerwuje jak głupia, a co dopiero jak Mały sie urodzi
ale nie zaluje ze bedzie wlasnie taka roznica wieku miedzy Nimi
i nie moge sie doczeac chwili az razem bede sie ladnie bawić
(mam nadzieję;-))
MlodaMamaMonika
Powoli wdrążam się
Czesc dziewczyny, mam maly dylemat i licze na wasza pomoc, od poniedz. zaczynam nowa prace przez inna agencje pracy niz do tej pory, ta wiedziala, ze jestem w ciazy i zastanawiam sie czy ten nowej musze powiedziec o tym fakcie, boje sie, ze zmienia zdanie i nie zatrudnia mnie, nie wiem co robic? Dzieki z gory za pomoc.
MlodaMamaMonika
Powoli wdrążam się
No wiesz pracowac trzeba, z czegos zyc, wiec wakacje to nie beda, ale jezeli bedzie za ciezko to zrezygnuje poki co nie narzekam na dotychczasowe prace. Dzieki
cosola
Aktywna w BB
Jeśli nie powiesz o ciąży, to jeśli coś ci się stanie to firma ani agencja za to nie odpowiadają, robisz to na własne ryzyko.
Więc chyba lepiej powiedzieć, prędzej czy później i tak się wyda;-)
Więc chyba lepiej powiedzieć, prędzej czy później i tak się wyda;-)
MlodaMamaMonika
Powoli wdrążam się
Póki co popracowalam pare dni i znowu, odezwiemy sie jak cos nowego bedzie, wiec ...
reklama