reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

reklama
Skoro mi dala witaminy w ktorych skladzie jest kwas foliowy to mysle ze tak. Powiedziala ze wszystkie leki sa darmowe. Jesli kaze ci brac to jest juz z przepisu czyli powinien byc gratis. Przejdz sie do apteki pokarz karte i spytaj jak bedzie chcial recepte do idz do gp po nia. :-)

Hura, hura! Udało się! Doszła druga noga do pedałowania :-). Będąc dziś w polskim sklepie " U Pawełka" znalazłam ulotkę polskiego domowego przedszkola (polska childminder), od 6 do 20 pon-pt, 4 funty /godz+ 80% dofinansowania z urzędu, oferują wiele fajnych opcji np. opieka nocna, opieka w weekendy, odprowadzanie i przyprowadzanie ze szkoły. To telefony 01162513118 i 07521190180, adresu niestety nie podano.

U nas z rowerkiem dobrze, ale bez pedałowania. Tyle tylko, że mały siedzi a tatuś go pcha i kieruje. Mam nadzieję, że kiedys zaskoczy o co chodzi z jazdą na rowerze. Kłopot tez jest z kaskiem z samym załozeniem, bo potem to juz płacz małemu przechodzi. Sama "jazda" małemu się podoba i na razie chce chodzić na rowerek:-)

Ja jutro rano mam spotkanie u położnej. Mam tylko nadzieję, że maleństwo się juz obraca i zdąży do lipca zmienic swoja położenie.

W piątek wybieramy się z małym do GO KIDS GO. Mam nadzieję, że dotrzemy i małemu bedzie się podobać.

Maksymialian my byliśmy w sobotę w GO KIDS GO, Kuba zachwycony:tak:
No to fajnie, ze Mały zadowolony z rowerku, moj nie lubi wlasnie pedałować no ale moze jeszcze bedzie chciał:-)

MlodaMamaMonika
pisalam, ze nie bedzie żle:)

Mój syn tez lubi go kids go , ale polecam rownież wacky warehouse , moim zdaniem lepiej ;-) byliśmy tam sie bawić a pózniej na urodzinach i dzieciaki zachwycone

Wróciłam już od położnej. Niestety dzieciak się jeszcze nie obrócił no i czekamy do 37 tygodnia. Jeżeli nie zmieni położenia to będę miała kolejny scan i wtedy zadecydujemy co i jak z porodem.

My do GO KIDS GO idziemy pierwszy raz. Dziewczyny napiszcie czy jest tam coś ciekawego dla dwulatka, aby mu się tam nie nudziło.
Pozdrawiam

reklama
Witam po przerwie i gratuluję wszystkim nowym ciężarówkom :-)

Maksymilian - mój mąż było ostatnio z moim dwulatkiem w kids go kids i obaj się ubawili, więc pewnie twojeu też się spodoba :tak:
Mam nadzieję, że twój maluch się obróci, moja córeczka też prawie do końca była w złej pozycji ale się udało i sama się przekręciła.

agusiakemisia - jak dajesz sobie radę z dwójeczką? ja czasami mam ochotę wystawić synka za drzwi i wyrzucić klucz;-), bo zaczął się u niego bunt dwulatka... za to małą jest nadal grzeczna i kochana:tak:

polaa - ja dziś byłam na play grupie było strasznie dużo dzieciaków i dużo nowych mam więc było fajnie.

Do góry