reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leicester

Hej mamuśki
Ja zakończyłam pracę z dniem dzisiejszym. Od jutra urlop, a od 1 czerwca maternity.
MłodaMama mam nadzieję, że znajdziesz pomoc na wizytę u położnej. ja nie pomogę, bo kiepsko znam angielski i zawsze pomaga mi mąż.
Vertigo84 z play grupaami tez nie pomogę, bo nasz synek od kiedy skończył 9 miesięcy chodzi do Day nursery od poniedziałku do piątku.Ma tam kontakt z rówiesnikami no i z językiem angielskim, tak więc na play grupy nie chodzimy.
Agusiakemisia tylko się cieszyć, że Alex rośnie i przybiera na wadze. przy okazji gratuluje synka.
Pozdrawiam

reklama
monika probuje ci wyslac prywatna wiadomosc ale masz w opcjach ze nie chcesz ich dostawac... mozesz to odblokowac ?

ok, odblokuj te wiadomosci ;-) a poki co

dzieci juz dawno spia ale wiesz jak jest , zawsze sie czlowiek czyms zajmie i z glowy mi wylecialo.

Monika ja mowie biegle po Angielsku ze wzgledu na wykonywana prace jestem tez dosc "oblatana" moge podjechac na to spotkanie ale bede musiala miec mojego mlodszego synka ze soba oraz wyrobic sie na 15 do szkoly po starszego syna wiec tak to wyglada, mozemy sie umowic na pol h wczesniej i ja ci powiem co i jak a pozniej pomoge na spotkaniu . rozumiem ze to jest twoje pierwsze dziecko , tak ? w ktorym jestes tygodniu?
teraz pisze z PC ale normalnie jestem dostepna na telefonie non stop , wiec pisz jak cos :tak::tak::tak:

Dziś idziemy po kask rowerowy i jak nie będzie padać to popołudniu Maksymilian rozpoczyna naukę jazdy na rowerku na 4 kółkach:-). Ciekawe czy będzie mu się podobać:-). Pozdrawiam papa

Maksymilian daj znać jak się Mlodemu podobala jazda na rowerze bo moj Kuba nie za bardzo chce, nie wiem czemu...moze pozniej bedzie chcial?!:-)

chodzicie na te polskie play grupy??;-)

Nasz Kajtek na razie opanował pedałowanie jedną nogą :) No i oczywiście największą frajdą jest jazda po kałużach . Przed nami jeszcze długa droga ale młody ma frajdę:)

Ok z radoscia stwierdzam, ze nawet nie bylo az tak zle na samotnym spotkaniu z polozna. Dobrze, ze jest wyrozumialam i ze powoli i dokladnie mowila, abym zrouzmiala i sie udalo :) a wlasnie mam pytanie, bo z wrazenia zapomnialam poloznej spytac, te witaminy tzn kwas foliowy nie mozna na ta karte z NHS na leki (recepty) kupowac?

reklama
Powinna dac ci bezplatne witaminy, mi dala jak spytalam czy musze cos dodatkowo brac. Oczywiscie spytalam tylko dla zasady bo juz przed planowana ciaza bralam wszystkie. Masz juz karte do bezplatnych lekow czy jeszcze nie? Ja ciagle czekam, wyslalam formularz z 2 tyg temu i nic ale ta karta upowaznia do bezplatnych lekow i dentysty.

Do góry