reklama
Hej Dziewczyny! My wrocilismy z Polski.Ale mrozy byly!!!I oczywiscie przyplataly sie zaraz katar i kaszel... Ale dzis nie moglismy wytrzymac i wyszlismy pobawic sie na sniegu i ulepic balwana Super zabawa Synek taaaki szczesliwy Niestety na najblizsza play groupe sie nie wybierzemy.Nie bedziemy rozsiewac zarazkow
cosola
Aktywna w BB
polaa - może jutro dotrzecie? dla mnie to ostatnie podrygi i może ostatnia szansa na poznanie was przed rozwiązaniem, 37 tydzień ciąży... nie wiadomo jak długo jeszcze pociągniemy w dwupaku;-)
cosola
Aktywna w BB
To może poznacie jutro płeć Maluszka:-)
mam nadzieję;-) jesli sie nie odwroci do nas dupcią to zapewne takTo może poznacie jutro płeć Maluszka:-)
pani Iwonka :)
Fanka BB :)
Cześć:-)
Ale dawno mnie nie było, nawet czytać nie miałam czasu:-(
Witam wszystkie Nowe Mamy na forum:-)
Mój Bartek nie chce miec juz drzemek w ciągu dnia i to mnie wykańcza, fakt że wieczorem pada, ale ja też a rano znowu pobudka i tak w kółko:-)
Ale dawno mnie nie było, nawet czytać nie miałam czasu:-(
Witam wszystkie Nowe Mamy na forum:-)
Mój Bartek nie chce miec juz drzemek w ciągu dnia i to mnie wykańcza, fakt że wieczorem pada, ale ja też a rano znowu pobudka i tak w kółko:-)
cosola
Aktywna w BB
Pola - gratulacje!:-)
Iwona - mój ma 19 miesięcy i tez czasem już nie śpi w dzień, więc i tak Twój długo miał drzemki
Iwona - mój ma 19 miesięcy i tez czasem już nie śpi w dzień, więc i tak Twój długo miał drzemki
reklama
:-)Polaa gratulacje!
Moj synek tez od dluzszego czasu nie sypia w dzien. Ale wieczorem wcale nie idzie spac wczesnie...:-( Czasem przydalaby sie chwila spokoju w ciagu dnia. Byle do wosny! Bedzie mozna spedzac wiecej czasu bawiac sie w ogrodku:-)Musimy tez wybrac sie na polska play groupe we wtorek. Moze uda mi sie poznac osobiscie ktoras z was. Uciekam bo czas na obiad:-)
Moj synek tez od dluzszego czasu nie sypia w dzien. Ale wieczorem wcale nie idzie spac wczesnie...:-( Czasem przydalaby sie chwila spokoju w ciagu dnia. Byle do wosny! Bedzie mozna spedzac wiecej czasu bawiac sie w ogrodku:-)Musimy tez wybrac sie na polska play groupe we wtorek. Moze uda mi sie poznac osobiscie ktoras z was. Uciekam bo czas na obiad:-)