reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

reklama
Hej Dziewczyny! My wrocilismy z Polski.Ale mrozy byly!!!I oczywiscie przyplataly sie zaraz katar i kaszel...:( Ale dzis nie moglismy wytrzymac i wyszlismy pobawic sie na sniegu i ulepic balwana:) Super zabawa :) Synek taaaki szczesliwy:) Niestety na najblizsza play groupe sie nie wybierzemy.Nie bedziemy rozsiewac zarazkow ;)

polaa - może jutro dotrzecie? dla mnie to ostatnie podrygi i może ostatnia szansa na poznanie was przed rozwiązaniem, 37 tydzień ciąży... nie wiadomo jak długo jeszcze pociągniemy w dwupaku;-)

cosola no niestety nie wybralismy się:no:
a szkoda, ze wczesniej nie przeczytalam Twojego postu:-(
ale i tak cos mnie dzisiaj brzuch boli:-(

Jutro USG:-)

No i będziemy mieli drugiego synka:tak:
Intuicja mnie nie zawiodła bo od początku czułam, że to będzie chłopczyk:-)

Iwona wspolczuje, moj na szczescie jeszcze śpi w dzień i to czasami nawet 3 godzinki:tak:

reklama
:-)Polaa gratulacje!
Moj synek tez od dluzszego czasu nie sypia w dzien. Ale wieczorem wcale nie idzie spac wczesnie...:-( Czasem przydalaby sie chwila spokoju w ciagu dnia.:tak: Byle do wosny! Bedzie mozna spedzac wiecej czasu bawiac sie w ogrodku:-)Musimy tez wybrac sie na polska play groupe we wtorek. Moze uda mi sie poznac osobiscie ktoras z was. Uciekam bo czas na obiad:-)

Do góry