reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

Dziewczyny znacie moze jakas strone internetowa z ofertami pracy w Leicester? Bo kurcze ta moja praca moze wyjdzie ale sie odciągnie w czasie i jeszcze nie zaczne teraz bo szefowa musi wyjechac, a ja juz bym popracowala...Dzisiaj mróz za oknem,,,wkoncu zima nas dopada:-) Tak jak wczesniej proponowalam spotkanie Mam z dziecmi tak i teraz proponuje spotkanie integracyjne samych mam...nam tez sie cos nalezy od zycia...Maluchy zostana z Tatusiami a my Mamy mozemy zorganizwac sobie jakis wypad na babskie pogaduchy...czy ten pomysł tez sie podoba??? Pozdrawiam i czekam na odpowiedz wszystkich Mam:-)???

reklama
olami jedna z naszych kolezanek (ostatnio cos sie nie udziela) mieszka na Beaumont Leys:tak: czesto sie widujemy:-) wiec i ja na Beaumont dość czesto jestem:-D

Witam wszystkie nowe mamusie i ich pociechy :-) Gratuluje tez fasolek :-) rozmnozyło sie tu pod moja nieobecnosc :-D oby tylko nie bylo zarazliwe;-)

Ostatnio cos zamuliłam z forum co kolezanka zauwazyła;-) ale przy dwojce dzieci, pracy nie jest tak łatwo jak mówia :-D
Tak wiec ja równiez mieszkam na Beaumont Leys i bardzo chetnie sie spotkam z innymi mamuskami.
Pozdrawiam i zycze miłej niedzieli.

witaj Ewangelia ciesze sie że się pojawilas....więc to pewnie o Ciebie chodzilo kolezance ze jest jedna Mama, która mieszka na beaumont i sie nie udziela hihihihi:-) w której cześci mieszkasz?ja na le4 2ly. moze Ty gdzies niedaleko?moze sie mijałysmy w sklepie np kiedys....

Jednak zaczynam prace 1.02. wiec jestem zadowolona. Co prawda tylko 2 dni narazie w tygodniu ale nie dam rady wiecej bo mój Mężus pracuje na full time wiec ktos musi byc z naszym Syneczkiem.Pozdrawiam mamuski:-)

cosola my niestety nie:no:
Jutro ide z Mlodym do lekarza, Biedaczek sie rozchorował:-(
Goraczka nie odpuszcza wiec muszę iść, moze nastepnym razem?!;-)

Cosola i jak bylo na playgroup'ie?:-)
Mojemu na szczescie przechodzi:tak: widac poprawę.
W nastepny wtorek kto planuje sie wybrac??
Ja w sobote widze się z Ewangelią więc ją namówię tez:tak:

Było fajnie, trochę głośno, bo dużo dzieciaków. Te starsze miały zorganizowane jakieś zabawy, młodsze organizowały sobie czas same;-)
Znowu ja nie wiem czy będziemy w przyszły wtorek, bo mamy gości z Polski, zobaczymy jak nam się plan ułoży.

reklama
Olami ja mieszkam le40pp troszke inny kierunek ale kolo ciebie chodze do dentysty, wlasnie jutro mam wizyte:szok: ale tak jak piszesz moze sie juz widziałyśmy na zakupach :-) Powodzenia w pracy zycze :-)

No niestety my playgrupy w tym tyg musimy sobie odpuscic, Szymusiowi ząbek idzie wiec marudzenie i przeziebienia go wzięło a to jest trochę kawałek drogi wiec nie chce go męczyć.

Do góry