reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leicester

Pola gratki ! Tworzymy lesterska polonijna drużynę piłkarska ;-) Hihi ja tez będę miała drugiego chłopaczka ;-)

reklama
Dzięki Dziewczyny;-)

Kuba to rzeczywiście jakis wyjatkowy śpioch:tak:
chodzi spac po 20, spi do 9 rano albo i dluzej czasami, a w dzien 13, 14 drzemka musi byc:tak: i to czasami nawet 3 godzinki:szok: mi odpowiada, ze tak ladnie śpi:-D

Wybieracie sie na jutrzejsza walentynkową play grupę?
Ja zawsze planuję, że tak, a potem zawsze cos nam wypada i nici z wizyty:(

Ale za to chodzimy w miare regularnie we wtorki od 10 do 11 na baby gym w Braunstone Leisure centre naprawde polecam, extra, 3Ł20 wstęp

Nas nie bedzie znowu, o 15 moja babcia z siostra do nas przylatują:tak:takze troche nie wypada, chociaz na pewno by sie nie obrazily. ale zostane w domu, moze sie kiedys w koncu wybiorę:tak::zawstydzona/y:
Cieszę, że bedzie mial mi kto zajmować się Kubą:-D
kurcze coraz cięzej sie robi a gdzie tam do końca

Pola gratuluje drugiego synusia. My mamy USG 1 marca ale moja intuicja mówi, ze tez będzie chłopak. Snu Kubusiowi też pozazdroszcze no i Tobie wolnego czasu. Nasz spi w żłobku ok godziny no i wieczorem idzie ok20 spać a o 6 juz pobudka. Do tego jeszcze w nocy kilka razy sie przebudzi tragedia z tym jego snem.
W końcu fajna pogoda się robi idę po to nasze słonko i trochę na huśtawki niech się wylata na powietrzu.
pozdrawiam miłego dnia

Maksymilian ja tez od początku czułam, że to będzie chłopak, nie bylo zdziwienia jak pani oznajmila, ze boy:-D wrecz jakby mi to potwierdzała:tak:

cosola byłaś na playgroup'ie??

Ja mam gości od dzisiaj do 22 lutego

Niestety zadziałała magia jednego procenta:crazy: mąż musiał pilnie coś załatwić, zabrał samochód i zostaliśmy uziemieni. Naszej angielskiej play grupy też jutro nie ma bo są ferie, także tydzień w domu:baffled: dobrze że mam blisko parę sąsiadek z dziećmi to chociaż na placu zabaw mam z kim pogadać:tak:

Pola korzystaj z gości ile się da, ty odpoczywaj a oni niech się zajmują Małym;-)

My pierwszy raz wybralismy sie we wtorek na polska play group:) Fajnie bylo.Duzo miejsca do biegania:) Postaramy sie chodzic co tydzien.
pani Iwonka :) mozesz napisac cos wiecej o tej gimnastyce dla dzieci? Co robicie na takich zajeciach?Duzo jest dzieci?

reklama
My też zamierzamy się w końcu wybrać ale jakoś nam schodzi, we wtorek rodzinka jeszcze będzie więc znowu nie wypada:no:
Ja jak na razie tam bylam na Hallowen z Kubą, a wcześniej na dwoch spotkaniach polskich:tak: może za dwa tygodnie wreszcie dotrzemy

Do góry