reklama
Dzięki Dziewczyny;-)
Kuba to rzeczywiście jakis wyjatkowy śpioch
chodzi spac po 20, spi do 9 rano albo i dluzej czasami, a w dzien 13, 14 drzemka musi byc i to czasami nawet 3 godzinki mi odpowiada, ze tak ladnie śpi
Kuba to rzeczywiście jakis wyjatkowy śpioch
chodzi spac po 20, spi do 9 rano albo i dluzej czasami, a w dzien 13, 14 drzemka musi byc i to czasami nawet 3 godzinki mi odpowiada, ze tak ladnie śpi
pani Iwonka :)
Fanka BB :)
Wybieracie sie na jutrzejsza walentynkową play grupę?
Ja zawsze planuję, że tak, a potem zawsze cos nam wypada i nici z wizyty
Ale za to chodzimy w miare regularnie we wtorki od 10 do 11 na baby gym w Braunstone Leisure centre naprawde polecam, extra, 3Ł20 wstęp
Ja zawsze planuję, że tak, a potem zawsze cos nam wypada i nici z wizyty
Ale za to chodzimy w miare regularnie we wtorki od 10 do 11 na baby gym w Braunstone Leisure centre naprawde polecam, extra, 3Ł20 wstęp
cosola
Aktywna w BB
My na 99% będziemy
Nas nie bedzie znowu, o 15 moja babcia z siostra do nas przylatujątakze troche nie wypada, chociaz na pewno by sie nie obrazily. ale zostane w domu, moze sie kiedys w koncu wybiorę
Cieszę, że bedzie mial mi kto zajmować się Kubą
kurcze coraz cięzej sie robi a gdzie tam do końca
Cieszę, że bedzie mial mi kto zajmować się Kubą
kurcze coraz cięzej sie robi a gdzie tam do końca
Maksymilian
Zaangażowana w BB
Pola gratuluje drugiego synusia. My mamy USG 1 marca ale moja intuicja mówi, ze tez będzie chłopak. Snu Kubusiowi też pozazdroszcze no i Tobie wolnego czasu. Nasz spi w żłobku ok godziny no i wieczorem idzie ok20 spać a o 6 juz pobudka. Do tego jeszcze w nocy kilka razy sie przebudzi tragedia z tym jego snem.
W końcu fajna pogoda się robi idę po to nasze słonko i trochę na huśtawki niech się wylata na powietrzu.
pozdrawiam miłego dnia
W końcu fajna pogoda się robi idę po to nasze słonko i trochę na huśtawki niech się wylata na powietrzu.
pozdrawiam miłego dnia
Maksymilian ja tez od początku czułam, że to będzie chłopak, nie bylo zdziwienia jak pani oznajmila, ze boy wrecz jakby mi to potwierdzała
cosola byłaś na playgroup'ie??
Ja mam gości od dzisiaj do 22 lutego
cosola byłaś na playgroup'ie??
Ja mam gości od dzisiaj do 22 lutego
cosola
Aktywna w BB
Niestety zadziałała magia jednego procenta mąż musiał pilnie coś załatwić, zabrał samochód i zostaliśmy uziemieni. Naszej angielskiej play grupy też jutro nie ma bo są ferie, także tydzień w domu dobrze że mam blisko parę sąsiadek z dziećmi to chociaż na placu zabaw mam z kim pogadać
Pola korzystaj z gości ile się da, ty odpoczywaj a oni niech się zajmują Małym;-)
Pola korzystaj z gości ile się da, ty odpoczywaj a oni niech się zajmują Małym;-)
My pierwszy raz wybralismy sie we wtorek na polska play group Fajnie bylo.Duzo miejsca do biegania Postaramy sie chodzic co tydzien.
pani Iwonka mozesz napisac cos wiecej o tej gimnastyce dla dzieci? Co robicie na takich zajeciach?Duzo jest dzieci?
pani Iwonka mozesz napisac cos wiecej o tej gimnastyce dla dzieci? Co robicie na takich zajeciach?Duzo jest dzieci?
reklama
My też zamierzamy się w końcu wybrać ale jakoś nam schodzi, we wtorek rodzinka jeszcze będzie więc znowu nie wypada
Ja jak na razie tam bylam na Hallowen z Kubą, a wcześniej na dwoch spotkaniach polskich może za dwa tygodnie wreszcie dotrzemy
Ja jak na razie tam bylam na Hallowen z Kubą, a wcześniej na dwoch spotkaniach polskich może za dwa tygodnie wreszcie dotrzemy