reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

Pola gratki ! Tworzymy lesterska polonijna drużynę piłkarska ;-) Hihi ja tez będę miała drugiego chłopaczka ;-)

reklama
Dzięki Dziewczyny;-)

Kuba to rzeczywiście jakis wyjatkowy śpioch:tak:
chodzi spac po 20, spi do 9 rano albo i dluzej czasami, a w dzien 13, 14 drzemka musi byc:tak: i to czasami nawet 3 godzinki:szok: mi odpowiada, ze tak ladnie śpi:-D

Wybieracie sie na jutrzejsza walentynkową play grupę?
Ja zawsze planuję, że tak, a potem zawsze cos nam wypada i nici z wizyty:(

Ale za to chodzimy w miare regularnie we wtorki od 10 do 11 na baby gym w Braunstone Leisure centre naprawde polecam, extra, 3Ł20 wstęp

Nas nie bedzie znowu, o 15 moja babcia z siostra do nas przylatują:tak:takze troche nie wypada, chociaz na pewno by sie nie obrazily. ale zostane w domu, moze sie kiedys w koncu wybiorę:tak::zawstydzona/y:
Cieszę, że bedzie mial mi kto zajmować się Kubą:-D
kurcze coraz cięzej sie robi a gdzie tam do końca

Pola gratuluje drugiego synusia. My mamy USG 1 marca ale moja intuicja mówi, ze tez będzie chłopak. Snu Kubusiowi też pozazdroszcze no i Tobie wolnego czasu. Nasz spi w żłobku ok godziny no i wieczorem idzie ok20 spać a o 6 juz pobudka. Do tego jeszcze w nocy kilka razy sie przebudzi tragedia z tym jego snem.
W końcu fajna pogoda się robi idę po to nasze słonko i trochę na huśtawki niech się wylata na powietrzu.
pozdrawiam miłego dnia

Maksymilian ja tez od początku czułam, że to będzie chłopak, nie bylo zdziwienia jak pani oznajmila, ze boy:-D wrecz jakby mi to potwierdzała:tak:

cosola byłaś na playgroup'ie??

Ja mam gości od dzisiaj do 22 lutego

Niestety zadziałała magia jednego procenta:crazy: mąż musiał pilnie coś załatwić, zabrał samochód i zostaliśmy uziemieni. Naszej angielskiej play grupy też jutro nie ma bo są ferie, także tydzień w domu:baffled: dobrze że mam blisko parę sąsiadek z dziećmi to chociaż na placu zabaw mam z kim pogadać:tak:

Pola korzystaj z gości ile się da, ty odpoczywaj a oni niech się zajmują Małym;-)

My pierwszy raz wybralismy sie we wtorek na polska play group:) Fajnie bylo.Duzo miejsca do biegania:) Postaramy sie chodzic co tydzien.
pani Iwonka :) mozesz napisac cos wiecej o tej gimnastyce dla dzieci? Co robicie na takich zajeciach?Duzo jest dzieci?

reklama
My też zamierzamy się w końcu wybrać ale jakoś nam schodzi, we wtorek rodzinka jeszcze będzie więc znowu nie wypada:no:
Ja jak na razie tam bylam na Hallowen z Kubą, a wcześniej na dwoch spotkaniach polskich:tak: może za dwa tygodnie wreszcie dotrzemy

Do góry